- Konu Sahibi bilmiyorummm
- #1.521
152 sayfalık konunun tmamını okuyamadım üzgünüm =( biri özetleyebilirmi..bilmiyorumun şüpheleri doğrumu o kızla mı ilgili herşey???:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
152 sayfalık konunun tmamını okuyamadım üzgünüm =( biri özetleyebilirmi..bilmiyorumun şüpheleri doğrumu o kızla mı ilgili herşey???:26::26:
karışmış işler kocası yine eski haline döndü
ufak tefek şeylerde kavga çıkardı
sonra babasına şikayete gitti kocası
ama babası bu sefer konusahibini korudu
biraz daha sabret dedi
konusahibi artık kocasından soğudu
babasının onu korumasına çok mutlu oldu
kocasına da pas vermiyor artık sadece yemeğini koyuyor önüne
babasının daha çok sahipleneceği zamanı bekliyor
ben kocalara bu ismi kullanırım
standart hitap şekli![]()
Kinyas daha cok yakisir yada golfettin
![]()
Bilmiyorum;
Gercekten hayatta insanin aklina bil gelmeyecek dramlarin yasandigini biliyorum.
Ama su yukarda ki yazdiklari oku bir kere lütfen.
Adam eve 2-3 aydir ekmek almiyor, babaniz aliyordu oda, anneniz memlekete gittigi, kardesinizde ekmek yemedigi icin artik ekmek almiyor ( kendinide saymiyor demek ki , bir anneniz icin ekmek aliyormus babaniz, oda giidince ekmeksiz kaldi ev)
Siz evde ekmek yok deseniz, babaniz size kizacak, cünkü esinizin parasi yok, aslinda var ama babaniza yok diye acindiracak ve babnizda onu hakli görecek ( Oglum sen calisiyorsun o kadar, kazandigin para bir ekmek alacak kadar bile yokmu diye sormak aklina gelmeyecek)
Sizse hala o evde yasamaya devam edeceksiniz, bir haftalik küflü ekmekleri yiyerek.
Peki ben simdi size ne demek istiyorum, bu anlattiklariniz gercek degil mi demek istiyorum sizce?
Hayir. Sadece bu anlattiklariniz aynen bu sekilde yasaniyorsa, sizde hala o evde oturuyorsaniz birsey yapmadan bu iste gercekten cok büyük bir tuaflik var diyorum.
Gercek disidir, abartili anlatimdir, eglence icindir bilemiyorum ama bu kadarinada olmaz artik diyorum.
ya bu sürekli dönen ekmek ve süt muhabbeti bana bi garip geldi. evde yiyecek herşey var ama ekmek yok??süt neden yok??ikisi de temel gıda ve alınabilecek en ucuz şeyler.çok enteresan. :44:
allah yardımcın olsun baska hıcbısy dıemıyorum yazdıklarını okuyorum sonuna gelmeden artık bunda dayanamadım yorum yapıcam o nasıl baba ya nasıl bı candır ya dovdun ıtaat et nalet olsun boyle aıleyede boyle esede yaYa bana 4 yıllık evlılıgımızde tokat attı sırf nednen bılıyormusunuz altına yatmadım dıye
Ve ben bunu bıle babama anlatamadım ...eşim bana tokat atınca evden gıttı ve telefonuma msj atmıs cocuklarım sana emanet ben gıdıyorum gelmıcem diye
kışın ayazıydı dağa çıkmıs kurtlara kuşlara yem olcaktı tırsmış gerı geldı
o ara ben babamı aradım işte baba benı dövdu evden gıttı başına bıse gelıcek korkuyorum dedım
babam gecenın 2 sınde geldı evıme o arada eşim geldı eve
bana dedıgı tek kelıme babamın
o deliyse sen akıllı ol ..itaat et ...
Ya daha sebebını b ılmıyor neden vurdu bıle demedı ..
Diyorumya arkamda kımsem yok
ya bu sürekli dönen ekmek ve süt muhabbeti bana bi garip geldi. evde yiyecek herşey var ama ekmek yok??süt neden yok??ikisi de temel gıda ve alınabilecek en ucuz şeyler.çok enteresan. :44:
haftalık ya da aylık alışverişlerde alınan şeyleri geçen gün marketten almışlar, ama ekmekle sütü hergün tükettiklerinden kocası da eve günlük harçlık bırakmadığından alamıyor konu sahibi
Ve de ekmek almaya çıktı, ek olarak toka aldığı için olay çıkarıyor..
bu yuzden konu sahibesini urkutmeyin
hic bir sey imkansiz degildir
yardim bagis edilecek bir durum yok
zaten konu sahibesi kabul etmiyor!