Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Bana yalan söyleyip bulusacakmıs normal mi sizce?Lise arkadaşıyla görüşmesinde ne gibi bir sakınca var?
Hayır baska sehirlerdeuiz artıkbaşka şehre gidip kızla mı görüşmüş. hiç bişey anlamadım ya. az düzgün yazın nolur.
Hayır baska sehirlerdeuiz artık
Kızla görüsücekmis ama bana yalan atıcakmıs kızarım diye
Bana yalan söyleyip bulusacakmıs normal mi sizce?
Olabilir ama benim üzüleceğimi bile bile değer mi yanibu konularda gereksiz baskı kurmuş olabilir misiniz?
İyi de ortaokul arkadaşıyla bulunmasına niye kızasın? Çok mantıksız. Ha eğer sen de gazetedeki kadın fotoğrafından bile kiskanan acayip tiplerdensen yaptığın baskı boyle sonuç vermiş olabilir. Ama bu tip anormal insanlardan değilsen adam anormal o zaman.Kızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi
Tamam ben kıskancım kabul ama yine de normal mi yaİyi de ortaokul arkadaşıyla bulunmasına niye kızasın? Çok mantıksız. Ha eğer sen de gazetedeki kadın fotoğrafından bile kiskanan acayip tiplerdensen yaptığın baskı boyle sonuç vermiş olabilir. Ama bu tip anormal insanlardan değilsen adam anormal o zaman.
Çok eminim ki yaşım senden oldukça büyük. Benden sana bir abla tavsiyesi. Böyle olursan hayatta hep kaybedersin. Karşındaki insan bir defa korkar seni kaybetmekten, iki defa korkar. Üçüncüde yalanlar başlar. Dördüncüde boğulur çeker gider arkasından bakakalırsın. Bir de kiskanç insanlar saniyorlar ki karşısindaki 'ah beni çok seviyor ondan kiskaniyor' diye düşünecek. Ama hiç öyle olmuyor. Tam tersi benden baskasini, daha iyisini bulamaz, ezik, bana muhtaç, kendine güvensiz izlenimi veriliyor. Zaten açık söyleyeyim kendine güvenen insan kiskanmaz. Yani bu karşımdakine olan güvensizliğinden gelmiyor aslinda. Rahat Burak biraz adamı, nefes alacak alan birak. Yalan soylemesi çok kotu ama ayrilmayacaksan eğer ve yine baskici tutumun sürerse bu duyacagin son yalan olmaz. Sonunda da zaten sen terk edilirsin.Tamam ben kıskancım kabul ama yine de normal mi ya
Hani beni kaybetmekten korkma böyle bişey yapar mı
Kesinlikle canım ayrıl ve önüne bak daha senin bilmediğin ne yalanlar söylemiştir ve devamıda gelirKızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?