- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
tamma yalan kötü bişey de sen mecbur bırakmısşın.Tamam ben kıskancım kabul ama yine de normal mi ya
Hani beni kaybetmekten korkma böyle bişey yapar mı
Kendi de kıskançtı amatamma yalan kötü bişey de sen mecbur bırakmısşın.
Kendi de kıskançtı ama
O da benim herhangi bir erkek arkadaşım tek bulusmamı istemez
Karşılıklı yani
Senin şu yorumlarına bayılıyorum canım ya akşam akşam güldürdün beni Allah'da seni güldürsünkörler sağırlar.... o zaman ayrıl.
Komik olan ne?
Senin şu yorumlarına bayılıyorum canım ya akşam akşam güldürdün beni Allah'da seni güldürsün
Tamam ben kıskanctım kabul ediyorum ama kendiside benden farklı değildi. O da bir erkek arkadaşımla tek başıma oturmama sıcak bakmazdı.Çok eminim ki yaşım senden oldukça büyük. Benden sana bir abla tavsiyesi. Böyle olursan hayatta hep kaybedersin. Karşındaki insan bir defa korkar seni kaybetmekten, iki defa korkar. Üçüncüde yalanlar başlar. Dördüncüde boğulur çeker gider arkasından bakakalırsın. Bir de kiskanç insanlar saniyorlar ki karşısindaki 'ah beni çok seviyor ondan kiskaniyor' diye düşünecek. Ama hiç öyle olmuyor. Tam tersi benden baskasini, daha iyisini bulamaz, ezik, bana muhtaç, kendine güvensiz izlenimi veriliyor. Zaten açık söyleyeyim kendine güvenen insan kiskanmaz. Yani bu karşımdakine olan güvensizliğinden gelmiyor aslinda. Rahat Burak biraz adamı, nefes alacak alan birak. Yalan soylemesi çok kotu ama ayrilmayacaksan eğer ve yine baskici tutumun sürerse bu duyacagin son yalan olmaz. Sonunda da zaten sen terk edilirsin.
Bunaltiyorsaniz o yuzden soyleyememistir cekinmistir..Kızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi
Belki siz normal davranıp her karşı cinsle münasebetinde kıyameti koparmasanız yalan söylemesi gerekmez... Yalan söyleyecek olması tabi ki kötü, ama zorluyorsunuz resmen. Ne olacak liseden arkadaşıyla görüşünce?Bana yalan söyleyip bulusacakmıs normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?