Mantıklı düşünemiyorum

Tamam ben kıskanctım kabul ediyorum ama kendiside benden farklı değildi. O da bir erkek arkadaşımla tek başıma oturmama sıcak bakmazdı.
O yüzden ben yanlıs yaptığımı düşünmüyorum

Sorun görüşmesi değil sorun yalana yeltenmesi ..... bendede bu konuyla alakalı değilde beyaz bir yalan söylemesi problemi oldu, birkaç gün önce konuda açmıştım .... insanı düşündüren durum zaten acaba fark etmeden kaç yalan söyledi oluyor

Bence de söylenmeli. Tamam sevgili diye yular takmıyoruz. Ama kendi buluşacak kadar değer verdiği arkadaşlarından sevgilisine bahsetsin, tanışırsın. Ne var yani. Sen kızarsın demek. Neden benim aklıma karpuz kabuğu düşünüyorsun. Acaba kıskanmam gereken bir durum mu var?

Yalan söylemesi kesinlikle doğru değil ama siz de hayatınıza giren insanı darlayip bogmayin. Bı insan seviyorsa seviyordur, sevmiyosa sevmiyordur. Gözü aklı dışarda olan birisini ne kadar hayatınızda tutabilirsiniz. Onunla görüşme, şuraya gitme vs gibi tavırlar çok doğru gelmiyor.

Bunaltiyorsaniz o yuzden soyleyememistir cekinmistir..

Bazi insanlar flortoz olur illa karsi cinsten birileriyle gorusmek isterler ,durum ilerlerse ,aldatmaya doner tabiki
Kendini bildigi icin sevgilin ,yalan soylemeyi uygun gormus ,
Sen kendine yalan soylenmeyi uygun goruyor musun ,
Arkadaslik olsa salt amac erkek lise arkadaslarida vardir herhalde ,
Sacmalamis kendisi

Gizli gorusmesi hata ama once dusunceni anlatmalisn anlamiyrsa tekrar ediyrsa yalana zaten ayril uzulursun ... iliski kolay olmuyr ama bunu unutma aldatma yok belki sıktığın icindir bu yalanıda...

Senin kızacak olman O nun yalan söylemesini gerektirmiyor ve yaptigini masum kılmıyor. Her kızacagin seyi yalan soylerek yapmaya devam mi edecek? Yani yakalanmadikca problem yok. Boyle iliski mi olur?

Böylesini de ilk defa duyuyorum.Açık açık sana yalan söyleyeceğini de söylemiş kesinlikle ayrıl ayrıca gözden uzak gönülden ırak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…