Mantıklı düşünmem için yardımm

Kaizen-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
1.257
2.255
53
Merhaba arkadaşlar daha önceki konumdan belki sevgilimle durumumu bilen vardır. Çok uzatmak istemiyorum sadece şunu soracağım. Biraz uzak kalıp hatalarımızı düzeltmek için birbirimize zaman verdik ancak ayrı şehirlerdeyiz ve normalde ayda 1 görüşürken şu an 3 aydır görüşmüyoruz. Ayrılmadık sadece uzak kalıp düşünelim, hatalarımızı şimdi çözelim ki ilerde daha iyi olalım dedik. Cidden bu süreç iyi geliyor ancak çok özledim duygularım ağır basıyor bazen görüşelim demek istiyorum ama bu adımı atan kişi ben olmak istemiyorum. Bu kadar uzak kalmamız mı doğru yoksa artık görüşmeli miyiz bilmiyorum. Dediğim gibi mantıklı düşünemiyorum sadece özledim. Ne yapmalıyım?

Bence araya zaman girdikçe soğuma olur.

Yani oturup konuşmak yerine hatalarımızı anlayalım 3 ay görüşmeyelim çok saçma bir mantık. Bu zamana kadar görüşmek istememeniz veya sevgilinizin istememesi de anormal. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.

Merhaba arkadaşlar daha önceki konumdan belki sevgilimle durumumu bilen vardır. Çok uzatmak istemiyorum sadece şunu soracağım. Biraz uzak kalıp hatalarımızı düzeltmek için birbirimize zaman verdik ancak ayrı şehirlerdeyiz ve normalde ayda 1 görüşürken şu an 3 aydır görüşmüyoruz. Ayrılmadık sadece uzak kalıp düşünelim, hatalarımızı şimdi çözelim ki ilerde daha iyi olalım dedik. Cidden bu süreç iyi geliyor ancak çok özledim duygularım ağır basıyor bazen görüşelim demek istiyorum ama bu adımı atan kişi ben olmak istemiyorum. Bu kadar uzak kalmamız mı doğru yoksa artık görüşmeli miyiz bilmiyorum. Dediğim gibi mantıklı düşünemiyorum sadece özledim. Ne yapmalıyım?
Sıkınti nedir tam olarak? Karakterlerle ilgili sorun varsa uzak kalmak filan cozmez.. Kimse degismez cunku..

Neden bu hale geldiniz?
Uzun bir birikmenin patlaması oldu diyebiliriz. Benim tavrımdan,sürekli her şeye surat asmamdan, bir şey oldu mu hemen tavrımı değiştirerek konuşmamdan şikayetçi. Ve haklılık payı da var. Ben de onun sinirlenince ne yaptığını bilmemesinden şikayetçiyim.

Ayda bir görüşmek zaten cok az degil mi? 3 aylik surede mesajlastiniz mi? 3 ay gorusmemek yerine 1 ay mesajlasmayip o ayin sonunda bulusmaniz daha mantikli bana gore

3 aydır o adım atsın diye karşılıklı olarak bekliyorsanız okadar da sevmiyorsunuz demektir. Aşkta bu kadar gurur olmaz. Kaldı ki 3 ay aşık insanlar için fazla. Bukadar sürede çözemediğiniz büyük sorunlar nedir?

Bence araya zaman girdikçe soğuma olur.

Yani oturup konuşmak yerine hatalarımızı anlayalım 3 ay görüşmeyelim çok saçma bir mantık. Bu zamana kadar görüşmek istememeniz veya sevgilinizin istememesi de anormal. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Daha önce her sorunda yanyana geldik ama o özlemle göz ardı ettik bişeyleri. Ve ilerleyemedik. Şimdi tekrar aynısı olmaması için yüzyüze gelmeme kararı almıştık

Sıkınti nedir tam olarak? Karakterlerle ilgili sorun varsa uzak kalmak filan cozmez.. Kimse degismez cunku..
Karakterle ilgili sanırım. Benim suratsızlığım her şeyi sorun haline getirmem, onun da siniri. Bunlar bizi çok yıprattı. Büyük ve ciddi sorunlarımız olmadı hiç. Biz bu iki sebep yüzünden küçük sorunları büyüttük hep

Daha önce her sorunda yanyana geldik ama o özlemle göz ardı ettik bişeyleri. Ve ilerleyemedik. Şimdi tekrar aynısı olmaması için yüzyüze gelmeme kararı almıştık
Ben böyle düşünüyorum. Bence tam tersi yüzyüze daha iyi iletişim kuruluyor. Telefonda veya mesajlaşırken tartışma olasılığı daha yüksek bana kalırsa adam akıllı oturun konuşun yetişkin insanlarsınız derim. Ama karar yine sizin elbette.

Ayda bir görüşmek zaten cok az degil mi? 3 aylik surede mesajlastiniz mi? 3 ay gorusmemek yerine 1 ay mesajlasmayip o ayin sonunda bulusmaniz daha mantikli bana gore
Uzak şehirlerde olduğumuz için ayda 1 oluyor ne yazıkki. Evet dediğin daha mantıklı ama bunu yapamadık 2 3 günde 1 konuştuk. Hatta son zamanlarda neredeyr her gün konuşuyoruz

3 ay mı? Şaka falan değil, değil mi bu? 3 ay ara mı vermiş sayılıyorsunuz siz şimdi? Kusura bakmayın ama ben bu ara verme işini hiç anlamıyorum. Benim düşünceme de, mantığıma da doğru düşmüyor. Araya daha çok soğukluk girebileceğini düşünüyorum, 3 ay da uzun bir süre. Bir taraf özlüyor olabilir ama diğer tarafın pek oralı olmadığı aşikar.

ben esimle evlenmeden once 4 sene ayri ulkelerdeydik; yilda 3-4 kere anca yan yana gelebiliyorduk; mesafe yahut seyrek gorusme bir bahane degil. elbette ki sikintilariniza zaman ayirin ozellikle daha evvelki konularinizda yazdiginiz takintilar kismina... ve ayrica geri adim atin, satranc oyunu degildir ikili iliskiler; taktik ile ilerlenmez.

3 aydır o adım atsın diye karşılıklı olarak bekliyorsanız okadar da sevmiyorsunuz demektir. Aşkta bu kadar gurur olmaz. Kaldı ki 3 ay aşık insanlar için fazla. Bukadar sürede çözemediğiniz büyük sorunlar nedir?
İkimizde birbirimizii çok arayıp sorduk hatta geleceğe dair umutlu olduğumuzu birbirimizi istediğimizzi belirttik. Ancak benim her şeye surat asmamı ve onun sinirini aşması gerekti. Daha önce de bunlar oluyordur ama yüzyüze gelince birbirimizi özlediğmiz için "bak dikkat edelim" falan gibi laflar o anlık kalıyordu. O yüzden bir de uzak kalıp çözmeyi deneyelim dedik

Doğrumu anladım? 3 aydır birbirinizi hiç aramıyor musunuz? yoksa sadece yüzyüze mi görüşmüyorsunuz?

Ben böyle düşünüyorum. Bence tam tersi yüzyüze daha iyi iletişim kuruluyor. Telefonda veya mesajlaşırken tartışma olasılığı daha yüksek bana kalırsa adam akıllı oturun konuşun yetişkin insanlarsınız derim. Ama karar yine sizin elbette.
Teşekkür ederim. Evet kesinlikle yüzyüze daha iyi oluyor. Ama o özlemi bi kenara bırakıp oturup konuşmayı başaramadık hiç. Bu yüzden çözemedik

3 ay ara verdiniz ama bu arada konuşmalar mesajlaşmalar oluyor sanırım değil mi ?
Eğer sizde de haksızlık payı varsa içinizden gelenleri söyleyin bence .
Karşı taraftan da aynı cevapları alırsanız daha sağlıklı başlarsınız ilişkinize .
Aşkta gururu pek anlamıyorum ben içinden ne geliyorsa söylemeli insan ileride pişman olmamak için :)

Karakterle ilgili sanırım. Benim suratsızlığım her şeyi sorun haline getirmem, onun da siniri. Bunlar bizi çok yıprattı. Büyük ve ciddi sorunlarımız olmadı hiç. Biz bu iki sebep yüzünden küçük sorunları büyüttük hep
Bu karakterler degismeyecegi icin, sorunlar devam edecek.. Malesef.. Biraz sert olmus olabilir ama benim dusuncem bu yonde.. Yaşlar kac?

3 ay mı? Şaka falan değil, değil mi bu? 3 ay ara mı vermiş sayılıyorsunuz siz şimdi? Kusura bakmayın ama ben bu ara verme işini hiç anlamıyorum. Benim düşünceme de, mantığıma da doğru düşmüyor. Araya daha çok soğukluk girebileceğini düşünüyorum, 3 ay da uzun bir süre. Bir taraf özlüyor olabilir ama diğer tarafın pek oralı olmadığı aşikar.
Aslında olumsuz bir şey yaşamadık bu süreçte. Arıyor soruyor özlediğini söylüyor hatta hediye yollayıp sürpiz yapıyor. Sadece bişeyleri anlamak için buna mecburuz birbirimizi özlemeye diyor

Back
X