mantikli fikirlere ihtiyacim var...

tarkaninoglumurat

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
462
301
23
34
Merhaba kizlar konu kayinvalide ve kayinpeder...
Kisaca sizleri baymadan anlatmaya calisicam durumu.
Biz esimin ailesiyle birlikte calisiyoruz 2 dukkanimiz var. Sezonluk isletiyoruz dukkanlari. 4 5 gun once kayinpederim isler azaldi diyerekten bana ihtiyaciniz yok ben eve gideyim demis esime. Esim de annemi de al git o zaman biz idare ederiz demis. Kayinvalidem biraz degisik bir insan herseyi yanlis anlama kapasitesine sahip. Bu cumleyi de yanlis anlamis. Esim de dogrucu davuttur ne dusunurse hersey agzindadir. Olay burdan patlak verdi bunlar cok kotu tartistilar esim kovdu gelmeyin bir daha dukkanima istemiyorum size ihtiyacim yok ,bana kostek olucaginiza hic olmayin demis. 2 si de 4 5 gundur gelmiyolar. Ben ne olur ne olmaz onlar aile yarin obur gun barisirlar olan bana olmasn diyerekten kayinvalidemi aradim.

Napiyosunuz anne dedim. Iyiyiz napalim hayirdir dedi. Bisey olmadi bi halinizi hatirinizi sormak icin aradim dedim. Ha iyi yapmissin vs sonra telefonu kapattik. Ama buzdolabi gibiydi kadin ne oldugunu sadirdim. Sonucta olayin benimle bir ilgisi yok brnim dusuncem bu olayi bana yansitmamalari gerek.

Bugun kv esimi aramis.aksam gelelim dukkana mangal yakalim kardesin uzulmesin yarin obur gun gidicek cocuk diye.(bu arada kv esimle kardesi arasinda gercekten gozle gorulur bir ayricalik yapiyor maddiyat anlaminda degil sevgi anlaminda). Esim de yine ayrimcilik yapiyosun arayi duzeltmeye degil kardesim icin rol yapmaya geliyosun gelmeyin istemiyorum sizi demis. Artik sizin oglunuz yok demis.

Simdi ben yine aradim kayinvalideyi gelicekmisiniz aksam diye (esim gelebilirler dedi). Ona gore hazirlik yapim demek icin aradim. Yine gayet soguk bir sekilde konustu benimle. Kocan bizi istemiyo gelmicez ne hali varsa gorsun dedi. Duzelir anne sikmayin caninizi siz ailesiniz biraz zaman verin birbirinize dedim. Sacmaladi biseyler kapatiyorum isim var dedi kapattik.

Simdi benim derdim su: aramalimiyim tekrar? Boyle soguk konusunca kendimi yuzsuz gibi hissedip pisman oluyorum. Aramazsam yarin obur gun olur da barisirlarsa olan bana olur mu acaba? Nasil bir yol izlemem gerekiyo, tavrim nasil olmali? Bana bir fikir verirseniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkur ederim hepinize.

Yarin obur gun onlar iyi olur, hic ilgin olmadigin halde( senin ilgin oldugu ve kocani doldurusa getirdigini saniyorlar) olay sana patlar. Hic karismamak en iyisi.

arayacagın kadar aramıssın.kocanda şahit.arama artık.biraz bekle.haftaya ararsın.hal hatır sormak için

Yarin obur gun onlar iyi olur, hic ilgin olmadigin halde( senin ilgin oldugu ve kocani doldurusa getirdigini saniyorlar) olay sana patlar. Hic karismamak en iyisi.
Asla karismak gibi bir niyetim yok zaten beni hic alakadar etmiyo. Iste bende yarin obur gun aralari duzelir arayip sormazsam sen de bize tavir aldin gibi bir cumleyle karsilasmak istemiyorum. Ama boyle de soguk bi tavirla karsilasinca sasirdim kaldim.

Bence de karışmamak lazım
Bence eşiniz tabi geçmişini bilmiyorum ama çok fevri davranıp hemen ipleri koparmış. Siz esinizle konuşun bence bir anda böyle bir sebeple ailesine sırt çevirmesin dediğim gibi başka sebepler varsa bilemem. Gelin olduğun için oğluna kızgın sanada kızgındır sen günahsizda olsan

Ben onlari tanidigimdan beri annesiyle hep atisirlar. Konu da hep kv nin kardesine olan duskunlugudur. Esim ona ayni degeri vermediigini dusunuyor. Oyle de getcekten. Tabi ben bu dusuncemi hic belirtmedim :)

Oglu iyi olursa sen iyisindir , oglu kotu olursa sen kotusundur. Sen sonradan girdigin icin aileye durum boyle. Normal mi hayir degil. Bu ayrimi yapmayan insanlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…