- 12 Kasım 2015
- 15
- 5
- 1
- Konu Sahibi gonulcicegi
-
Şaka gibi demi bende halen şoktayım inanamiyorum.Bu kadar çaresiz kalmasaydim saçma sapan bi konu açıp kk'yı meşgul etmezdimSeni istemiyormuş bu kadar ısrarın nedir ya
Sapık bi adama daha ne kadar yalvarmayi kendini ve çocuğunu ezdirmeyi düşünüyorsun
Konu gerçek gibi gelmedi
Âmin İnşallah dualarıniz için Allah razı olsun sizden.Allah hangi yol hayırlıysa (ayrılık veya barışma ) o yolu açsın size ...
Bana değil zaten ben kesinlikle müsade etmem.Kendisine popodan yaklaşmamı istiyor.Kadın benmiyim omu bilemedim.Üstelik bana sürekli ben sana bakmak için popomu bile ..... yaptırırim diyor.Çok afedersiniz.Ya pardon ama size mi popodan yaklaşmak istedi ?
Yoksa sizin mi ona oradan yaklasmanızı istedi ?
Sizeyse eğer birşey diyemem ama kendisine ise düşündüğünüz doğru olabilir..
Daha en basta boşanmış dediğimizde acaba sadece kadında mi sıkıntı oldu diye düşündüm ama sizin esinizde sütten cıkmış ak kaşık olmayabilir..
Hatırlamıyorum ama olabilir.Birine çok kötü beddua mı ettin sen ??
Afedersiniz ama yanlış almadiysam siz onun poposuna nasıl yaklaşacakmışsınızBana değil zaten ben kesinlikle müsade etmem.Kendisine popodan yaklaşmamı istiyor.Kadın benmiyim omu bilemedim.Üstelik bana sürekli ben sana bakmak için popomu bile ..... yaptırırim diyor.Çok afedersiniz.
Bana değil zaten ben kesinlikle müsade etmem.Kendisine popodan yaklaşmamı istiyor.Kadın benmiyim omu bilemedim.Üstelik bana sürekli ben sana bakmak için popomu bile ..... yaptırırim diyor.Çok afedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?