Mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.Berbat durumdayım.m

ne güzel yazmışsınız. içimi okudunuz sanki.
Şükredin ki gerçek yüzünü gördünüz ve size musallat olmamış.
Kendi yolunuzu çizmeniz gerekecek ne kadar zor olsa da.

Bence Size iyilik ediyor boşanmak isteyerek. Valla bence boşanın bebeğinizi doğuracaksanız da babasıyla görüştürmeyin. Kız evladınız olur belki onu koruyun. Sapıtan bir insan sapkınlığa düşerse herşeyi yapablir. Niyetim sizi üzmek değil ama temkinli davranın.

Zoofili, cinsel sapkınlık...
Sorgusuz sualsiz boşanın diyecek kadar net bi yorum yapıp çocuğun ya da sizin günahınıza giremem gerçekleri biz bilemeyiz. Fakat eğer bu anlattıklarınız doğruysa boşanın.
Eski Eşiyle konuşmanız bi şeyi değiştirmez
Öyle biriyle aynı evde yaşamak çocuk doğurmak,büyütmek doğru değil.
Sağlıklı düşünün ne kadar sabredebilirsiniz ?

Allah yardim etsin canim sana ama esin tam bir sapik benim ilk esimde boyleydi ama hayvanlarla ilgilenmezdi bana her istedigini yaptirirdi arkadanda yapardi herseyi yapardi kucucuk bedenime..
Sen esini bosa basina bela acilmasin sonucu cok kotu olabiliyor deneyimli birisi olarak soyluyorum bunu sana..
Birde bosanma kagidina utanma cekinmr bu durumlari yaz bak gor kopegin olacak..

Adam sizi ve bebeğinizi hiç istemiyor.Evden kovuyor.Dayak yiyorsunuz.Köpeklerle ilgili şüphelerinizi hiç düşünmek ve söylemek bile istemiyorum ama buna rağmen evin kilidinin değişmesini yuvanıza dönmeyi düşünüyorsunuz !! Size diyecek hiç bir şeyim yok..

Ben nıye anlamadım konuyu.adam bosanıcam diyo bebeği istemiyo ama kopek ıstiyo?bır de ters ilişki istiyo.burda kopek sevmesi nıye sorun olmus kı bu kadar sorun varken.

Edit:adam kopekle mi şapıyomuşşşşşş.mesajları okuyunca sok oldum.e bosan kızım o da bı kopek bulup evlensın.

Son düzenleme:
Böyle birşeyi hayatimda ilk defa diyorum...
Ama o bebegi dogurma kardeşim.
Senin düşüncen galiba bebek olursa kocanin seni eve geri almasi.
Ama bu adamdan ne eş olur nede baba...
Istermisin cocugun böyle bir babanin piskolojisini yaşamasini... ( eger hayvanlarla gercekten cinseklik durumu varsa)
Ilk karisinin neden ayrildigi ve aldatdigi bence ortada...

Tekrar diyorum...asla cocuk aldirmanin yandaşi deyilim...ama senin durumda olaylar sira dişi.
Bilmiyorum kac yaşindasin ve kacinci evliligin...ama bence bu adamla bütün baglarini kopar.

ilk evliliginden bosanmasinin nedeni karisinin aldatmasi filan degil muhtemelen..

Kimse kusura bakmasın ama hayvanlara cinsel yonden yaklasan birine asla saygim olmaz. Biseksüellik olabilir esinde buna bisey diyemem artik toplumun gercegi olarak kabul ediyorum altinda psikolojik ve fizyolojik sebepler yatiyor. Ama o adam seni eve almasin ve şansın varken bosan. Hayvanla ilişkiye giren adama asla dokunamazdim. İgrenc ya

Bu nasıl bir mide?
Sizi döven
Anal ilişki teklif edip bunun için sizi zorlayan
Hayvanlara tecavüz eden bir mahluka eşim diyorsunuz hala.
Yuh artık yuh yahu.
Normalde kürtaja karşıyım ama o adamın çocuğunu doğurmazdım ben.
Bu ne rezilce ne adice ne aşağılıkça bir durum.
Bir de yuva demiyor musunuz? Gel de çıldırma.
Ne yuvası yahu ne yuvası....

Al bendende o kadar vallahi ağzına sağlık

arkadaşşım sen bizi kekliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…