- Konu Sahibi gonulcicegi
-
Hic suphelendiginiz bi durum olmadi mi tercihi hakkinda su anlattiklariniz disinda.Bi mesaj bi arama kaydi falan.Eşim sosyal medya kullanmıyor
Hayir hiç birşey olmadı ama etrafındaki çoğu insanla evlendikten sonra tamamen bağlantıyı kesmiş durumdaHic suphelendiginiz bi durum olmadi mi tercihi hakkinda su anlattiklariniz disinda.Bi mesaj bi arama kaydi falan.
Valla ne olursa olsun o masum bebek icin bari silin su adami hayatinizdan.O sapkin herifle ayni cati altinda buyumesin.Hayir hiç birşey olmadı ama etrafındaki çoğu insanla evlendikten sonra tamamen bağlantıyı kesmiş durumda
ne güzel yazmışsınız. içimi okudunuz sanki.+++1
Bu yorumun altina imzami atarim.
Hiicc inanmadim eski karisinin onu aldattigina felan. Boyle bi adamdan olsa olsa ne cikar aynende su. Hikayedeki aldatan kisi bu sahis olur ve kim bilir bi insanlami bi kopeklemi aldatti eski karisini.
Dusunmedinmi hic evlenmeden once bi karisiyla gorusuyum diye. Koru korune inandinmi her sozune adamin?Adam sana anlatirmi saniyosun gerckleri?
Yine aynende arkadasin dedgi gibi bu adamdan uzak dur, daha yuzunu gorme.
Bebegin senin yavrun olarak bil, onla hic bi bag kurdurma. Insan korkar boyle bi adamdan yA. Savunmasiz masum hayvanciklara yapicagini yapmis bence, Allah korusun kendi cocugunu tanimaz gozu dondugunde. Ayni muameleyi onada uygular.
Ve unutma sanslisin!
Ne isterdin? Seni birakmamasinimi? Birakmayinca dahami guzel olucakti? Haa dgru bi yuvaniz olucakti. Git gide hayvanlasan cinsel tatminlikler felan. Super. Insandan hayvanlar alemine dgru evrim gecirirdin sen, ne sekilden sekile sokardi seni Allah muhafaza.
Belkide " kole" kelimesi hafif kalicakti sende. Evde hapis hayati yasayan kadinlarimzdan dahada kotu durumda olucaktin.
Sukret, sukretki kendiliginden yakandan dustu sapik herif. Artik tum baglarini kes.
Bebegin icin yap bunu. Dogru bi insan olarak yetstir, caninada kiyma lutfen.
Diger dunyada bebgin sana " anna beni neden öldurdun?' Diye sordugunda. Sebep olarak " baban" denmez. Babasinin insan olamamasinin faturasini bebeginden cikarma.
Allah yardim etsin canim sana ama esin tam bir sapik benim ilk esimde boyleydi ama hayvanlarla ilgilenmezdi bana her istedigini yaptirirdi arkadanda yapardi herseyi yapardi kucucuk bedenime..Merhabalar bır derdim varki ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.3.5 ay önce eşimi severek evlendik.Beraberinde bi sürü sıkıntı sorun eşimin ilk evliliğinden 1 oğlu var evliliği 13 yıl sürmüş.Eşinin aldatma neticesinde bitmiş oğlu şehir dışında okuyor maddi yönden biraz sıkıntılıyız borçluyuz evlendik evleneli evin masraflari hariç bana hiç harcama yapmadı.Ama benim derdim bu değil.14 haftalikta hamileyim planlanmış bir gebelik durumu değil.Eşimle sürekli maddi ve manevi yönden tartışıyoruz beni hiç anlamıyor.En son beni darp etti sol kaburgam batıyor nefes alamadım.Eşime gece dedimki beni hastaneye götür nefesim kesiliyor dedim.Kendisi bana yalan söyleme kaburganda hiç birşey yok ben oraya vurmadim bile dedi ama kaburgam mosmor.Darp raporu alacagimi söyledim, kendisi gece saat 00:00'da annemin evine getirdi 2 yada 3 kafanı toparla diye o günden sonra ne aradı ne sordu.Bu gün hastaneye bebeğim için kontrole gittim bana bebeği aldıralim senden bosanicam diyor.Bende aldırmam evime gelicem ben dedim.Yuvamın yıkılması taraftarı olmadığım için.Benimle hastanede konuştu olmuyor ben bosanicam dedi bende peki dedim ve ağlayarak annemin evine geri geldim.En önemliside eve dönecekttim kapının kilidini değiştirmiş dünyam başıma yıkıldı.Bu gün annemlerle gerekeni konuştum konuyu size nasıl açacağım bilemiyorum.Söylerken bile ben utanıyorum eşim yıllarca 300'e yakın köpek bakmış beslemis aklıma getirmek istemiyorum akıl dışı ama birazda cinsellik konusunda sıkıntılarımız var.Köpeklerle ilgilenmiyor ama yatakta benden hamile kaldıktan sonra çok farklı şeyler talep etmeye başladı hiç duymadığim ve bilmediğim birsey.Evet şok olucaksiniz ama yatakta benimle ilgilenmiyor sadece tek isteği makat yani (popo) bölgesinden hoslaniyor.Söylemesi ayıp beni popomdan tatmin et gibi şeyler ama ben yapamam öyle birseyi.Sonra ben bu taleplerine karşılık vermeyincede tekrar köpeklere yönelmeye başladı bahceli mustakil bi eve taşınalim eve 3 tane köpek alicam diyor aklıma gelen şey biliyorumki sizinde aklınıza geldi.Ne olursunuz bana eşimin böyle bir meylinin olmadığını benim yanlış düşüncelere kapildigimi söyleyin.Bi kere konusu geçti ben ona Şakayla karışık hayatım, bunca yildir köpek işiyle uğraşıyorsun köpeklerle hiç farklı bi diyalog içersine girdinmi? Diye sorduğumda evet bi tane köpeğim vardı sarı kızım dedi.Sonra ben sasirinca hayir hayatım tabikiide şaka yaptım dedi ve konuyu kapattı.Anneme kalsa annemde farklı düşüncelere sahip geri gitme otur evimizde diyor.Dahasinda anlatamadigim bir sürü şeyler.Umarim yeterince açıklayıcı olmuştur.Mantıklı cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen kırıcı ve üzücü olmasın çok kötüyüm psikolojime yansıdı ve bebeğim zarar görüyor.Tesekkur ederim.Hayırlı günler.Bana Duacı olun.
ilk evliliginden bosanmasinin nedeni karisinin aldatmasi filan degil muhtemelen..Merhabalar bır derdim varki ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.3.5 ay önce eşimi severek evlendik.Beraberinde bi sürü sıkıntı sorun eşimin ilk evliliğinden 1 oğlu var evliliği 13 yıl sürmüş.Eşinin aldatma neticesinde bitmiş oğlu şehir dışında okuyor maddi yönden biraz sıkıntılıyız borçluyuz evlendik evleneli evin masraflari hariç bana hiç harcama yapmadı.Ama benim derdim bu değil.14 haftalikta hamileyim planlanmış bir gebelik durumu değil.Eşimle sürekli maddi ve manevi yönden tartışıyoruz beni hiç anlamıyor.En son beni darp etti sol kaburgam batıyor nefes alamadım.Eşime gece dedimki beni hastaneye götür nefesim kesiliyor dedim.Kendisi bana yalan söyleme kaburganda hiç birşey yok ben oraya vurmadim bile dedi ama kaburgam mosmor.Darp raporu alacagimi söyledim, kendisi gece saat 00:00'da annemin evine getirdi 2 yada 3 kafanı toparla diye o günden sonra ne aradı ne sordu.Bu gün hastaneye bebeğim için kontrole gittim bana bebeği aldıralim senden bosanicam diyor.Bende aldırmam evime gelicem ben dedim.Yuvamın yıkılması taraftarı olmadığım için.Benimle hastanede konuştu olmuyor ben bosanicam dedi bende peki dedim ve ağlayarak annemin evine geri geldim.En önemliside eve dönecekttim kapının kilidini değiştirmiş dünyam başıma yıkıldı.Bu gün annemlerle gerekeni konuştum konuyu size nasıl açacağım bilemiyorum.Söylerken bile ben utanıyorum eşim yıllarca 300'e yakın köpek bakmış beslemis aklıma getirmek istemiyorum akıl dışı ama birazda cinsellik konusunda sıkıntılarımız var.Köpeklerle ilgilenmiyor ama yatakta benden hamile kaldıktan sonra çok farklı şeyler talep etmeye başladı hiç duymadığim ve bilmediğim birsey.Evet şok olucaksiniz ama yatakta benimle ilgilenmiyor sadece tek isteği makat yani (popo) bölgesinden hoslaniyor.Söylemesi ayıp beni popomdan tatmin et gibi şeyler ama ben yapamam öyle birseyi.Sonra ben bu taleplerine karşılık vermeyincede tekrar köpeklere yönelmeye başladı bahceli mustakil bi eve taşınalim eve 3 tane köpek alicam diyor aklıma gelen şey biliyorumki sizinde aklınıza geldi.Ne olursunuz bana eşimin böyle bir meylinin olmadığını benim yanlış düşüncelere kapildigimi söyleyin.Bi kere konusu geçti ben ona Şakayla karışık hayatım, bunca yildir köpek işiyle uğraşıyorsun köpeklerle hiç farklı bi diyalog içersine girdinmi? Diye sorduğumda evet bi tane köpeğim vardı sarı kızım dedi.Sonra ben sasirinca hayir hayatım tabikiide şaka yaptım dedi ve konuyu kapattı.Anneme kalsa annemde farklı düşüncelere sahip geri gitme otur evimizde diyor.Dahasinda anlatamadigim bir sürü şeyler.Umarim yeterince açıklayıcı olmuştur.Mantıklı cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen kırıcı ve üzücü olmasın çok kötüyüm psikolojime yansıdı ve bebeğim zarar görüyor.Tesekkur ederim.Hayırlı günler.Bana Duacı olun.
Canim yaşadıklarına çok üzüldüm bnde hamileyim şahsen kendimi yerine koysam Bebeğimi böyle sapık ruhlu bi adamın yanında büyütmek bile istemem Allah akıl fikir versin onaNeyi nasıl dusunebilecegime bile karar veremez hale geldim.
Al bendende o kadar vallahi ağzına sağlıkBu nasıl bir mide?
Sizi döven
Anal ilişki teklif edip bunun için sizi zorlayan
Hayvanlara tecavüz eden bir mahluka eşim diyorsunuz hala.
Yuh artık yuh yahu.
Normalde kürtaja karşıyım ama o adamın çocuğunu doğurmazdım ben.
Bu ne rezilce ne adice ne aşağılıkça bir durum.
Bir de yuva demiyor musunuz? Gel de çıldırma.
Ne yuvası yahu ne yuvası....
yuhhhhBana değil zaten ben kesinlikle müsade etmem.Kendisine popodan yaklaşmamı istiyor.Kadın benmiyim omu bilemedim.Üstelik bana sürekli ben sana bakmak için popomu bile ..... yaptırırim diyor.Çok afedersiniz.
arkadaşşım sen bizi kekliyormusunHanımlar ben bu konuda yanlışmı? Düşünmüşüm mahkemeye bu konuyu sunmayı düşünüyorum acaba nasıl bir yol izlemeliyim.Üstelik babasını aradım KP böyle oldu diye babası beni tehdit etti defol git ben seni o eve almam gelirsen seni döver öldürürüm dedi.Bende nasıl anlamadım dedim.Kes sesini babanın evinde otur dedi.Orası benim evim ve bunun kararını ancak ben verebilirim.Eşyalarimi alicam dedim.
Bana dediki o eve giremezsin kapının önüne atıcam herseyini dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?