- 12 Kasım 2015
- 15
- 5
- 1
- Konu Sahibi gonulcicegi
-
Afedersiniz ama yanlış almadiysam siz onun poposuna nasıl yaklaşacakmışsınız
Yok sürekli aynı şeyi tekrar ediyor münasebette arkasını dönüyor beni elle op okşa söylemesi ayıp parmakla yap diyor.Düşündüğünüz doğru olabilir veya daha önce o şekilde bi ilişki yaşamış olabilir.
Bakmaktan kastı cinsel açıdan mı yoksa ilgilenmek her aile kuran kişinin yaptığı bakmak mı ?
Eğer benim anladığım şeyse ; öyle biseyi bi erkek diyemez. Yediremez kendine. Ezik hisseder. Hic bi erkekte oradan birinin ona yaklaşmasını istemez. Anca cinsel dürtüleri sadece bayana hitap etmemesi gerek.
Yok sürekli aynı şeyi tekrar ediyor münasebette arkasını dönüyor beni elle op okşa söylemesi ayıp parmakla yap diyor.
Yok sürekli aynı şeyi tekrar ediyor münasebette arkasını dönüyor beni elle op okşa söylemesi ayıp parmakla yap diyor.
Bilmiyorum ama bana dediği bu şekildeİlk evliliği gerçekten aldatılmadan mı bitmiş peki ?
Bilmiyorum ama bana dediği bu şekilde
Şöyle popodan tatmin bekliyor.Öpmek okşamak parmakla tatmin gibi.İste benimde merak ettiğim şey bu ama soramadım konu sahibine
BabasındaÇocuğun velayeti gerçekten kimde ?
Şöyle popodan tatmin bekliyor.Öpmek okşamak parmakla tatmin gibi.
Onu bosverde anacim sen bu adamdan nasil ayrilmak istemiyosun akil disi. Demeden duramadim ya.. Cocugunu doguracaksan bile babasina gostermemen gerekiyo bu durumda allah korusun insanin aklina sapiklik olunca hersey geliyo... Arkana bakma kac vallahi.Bilmiyorum ama bana dediği bu şekilde
Babasında
İlk baş anneye verilmiş velayeti ama sonra kadın istememiş velayeti geri vermiş Babasıda öyle almış.Aldatılma olmasa annede olurdu.
Çünkü genelde anneye verilir.
Yalnızca sıkıntılı durumda babada kalır.
Veya çocuk reşittir sorulur.
Yaşı kaç ?
İlk baş anneye verilmiş velayeti ama sonra kadın istememiş velayeti geri vermiş Babasıda öyle almış.
Fake bi erkek hesabi acip adama yonelmesi de olabilir.Tercihini anlardi en azindan.Eşinizden şüphelenin.
Ben yerinizde olsam fake bi hesapla kadınla bağ kurar ve neden boşandıklarını gizleden ondan da öğrenirdim.
Bende kadını açıktan arayıp yüzyüze görüşmek istediğimi söylemeyi düşünüyorum ama nasıl bi tepkiyle karşılaşacağimi bilmediğim için cesaret edemedimEşinizden şüphelenin.
Ben yerinizde olsam fake bi hesapla kadınla bağ kurar ve neden boşandıklarını gizleden ondan da öğrenirdim.
Yaşadıklarınıza rağmen akıl mı istiyorsunuz?
Veriyorum, iyi dinleyin!
Herhalde ilk gece hamile kalmışsınız, buna yapacak bir şey yok.
Ama asla bebeğinizi aldırmak gibi bir düşüncenin beyninize girmesine müsade etmeyin.
Kocanız büyük ihtimal biseksüel ve sadist.
Bir önceki evliliğinin de aldatma dolayısıyla bittiğine hiçbir şekilde inanmadım.
Ona da size yaptığı gibi şiddet uygulamış, hayatı zindan etmiş, sadist mazoşist sapkın isteklerle kadını bezdirmiş olabilir.
Biran önce kendinize gelin ve bir daha mahkeme salonu hariç o adamın yüzünü 'babalık' vazifesiyle de olsa görmeyin.
Fake bi erkek hesabi acip adama yonelmesi de olabilir.Tercihini anlardi en azindan.
Bende kadını açıktan arayıp yüzyüze görüşmek istediğimi söylemeyi düşünüyorum ama nasıl bi tepkiyle karşılaşacağimi bilmediğim için cesaret edemedim
Eşim sosyal medya kullanmıyorFake bi erkek hesabi acip adama yonelmesi de olabilir.Tercihini anlardi en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?