Mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.Berbat durumdayım.m

Hanımlar ben bu konuda yanlışmı? Düşünmüşüm mahkemeye bu konuyu sunmayı düşünüyorum acaba nasıl bir yol izlemeliyim.Üstelik babasını aradım KP böyle oldu diye babası beni tehdit etti defol git ben seni o eve almam gelirsen seni döver öldürürüm dedi.Bende nasıl anlamadım dedim.Kes sesini babanın evinde otur dedi.Orası benim evim ve bunun kararını ancak ben verebilirim.Eşyalarimi alicam dedim.
Bana dediki o eve giremezsin kapının önüne atıcam herseyini dedi.

Yok sürekli aynı şeyi tekrar ediyor münasebette arkasını dönüyor beni elle op okşa söylemesi ayıp parmakla yap diyor.

Bilmiyorum ama bana dediği bu şekilde
Onu bosverde anacim sen bu adamdan nasil ayrilmak istemiyosun akil disi. Demeden duramadim ya.. Cocugunu doguracaksan bile babasina gostermemen gerekiyo bu durumda allah korusun insanin aklina sapiklik olunca hersey geliyo... Arkana bakma kac vallahi.

Aldatılma olmasa annede olurdu.
Çünkü genelde anneye verilir.
Yalnızca sıkıntılı durumda babada kalır.
Veya çocuk reşittir sorulur.
Yaşı kaç ?
İlk baş anneye verilmiş velayeti ama sonra kadın istememiş velayeti geri vermiş Babasıda öyle almış.

İlk baş anneye verilmiş velayeti ama sonra kadın istememiş velayeti geri vermiş Babasıda öyle almış.

Eşinizden şüphelenin.
Ben yerinizde olsam fake bi hesapla kadınla bağ kurar ve neden boşandıklarını gizleden ondan da öğrenirdim.

Eşinizden şüphelenin.
Ben yerinizde olsam fake bi hesapla kadınla bağ kurar ve neden boşandıklarını gizleden ondan da öğrenirdim.
Bende kadını açıktan arayıp yüzyüze görüşmek istediğimi söylemeyi düşünüyorum ama nasıl bi tepkiyle karşılaşacağimi bilmediğim için cesaret edemedim

+++1
Bu yorumun altina imzami atarim.
Hiicc inanmadim eski karisinin onu aldattigina felan. Boyle bi adamdan olsa olsa ne cikar aynende su. Hikayedeki aldatan kisi bu sahis olur ve kim bilir bi insanlami bi kopeklemi aldatti eski karisini.
Dusunmedinmi hic evlenmeden once bi karisiyla gorusuyum diye. Koru korune inandinmi her sozune adamin?Adam sana anlatirmi saniyosun gerckleri?

Yine aynende arkadasin dedgi gibi bu adamdan uzak dur, daha yuzunu gorme.
Bebegin senin yavrun olarak bil, onla hic bi bag kurdurma. Insan korkar boyle bi adamdan yA. Savunmasiz masum hayvanciklara yapicagini yapmis bence, Allah korusun kendi cocugunu tanimaz gozu dondugunde. Ayni muameleyi onada uygular.

Ve unutma sanslisin!
Ne isterdin? Seni birakmamasinimi? Birakmayinca dahami guzel olucakti? Haa dgru bi yuvaniz olucakti. Git gide hayvanlasan cinsel tatminlikler felan. Super. Insandan hayvanlar alemine dgru evrim gecirirdin sen, ne sekilden sekile sokardi seni Allah muhafaza.
Belkide " kole" kelimesi hafif kalicakti sende. Evde hapis hayati yasayan kadinlarimzdan dahada kotu durumda olucaktin.

Sukret, sukretki kendiliginden yakandan dustu sapik herif. Artik tum baglarini kes.
Bebegin icin yap bunu. Dogru bi insan olarak yetstir, caninada kiyma lutfen.
Diger dunyada bebgin sana " anna beni neden öldurdun?' Diye sordugunda. Sebep olarak " baban" denmez. Babasinin insan olamamasinin faturasini bebeginden cikarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…