Mantikli, kirici olmayan tavsiyelere ihtiyacim var

Aslinda soylemek istedigim buydu. Bugun sizi itip kaksa cok takilmazsiniz. ama 3 gun sonra sizin cocugunuz oldugunda onu itip kakinca siz de esiniz de sakin kalabilecek misiniz?

Aslinda soylemek istedigim buydu. Bugun sizi itip kaksa cok takilmazsiniz. ama 3 gun sonra sizin cocugunuz oldugunda onu itip kakinca siz de esiniz de sakin kalabilecek misiniz?
Ya durduk yere zarar verme huyu yok insanlara. Bi tek bana gücü yetiyo aileden ona nazaran çok minyonum ve sakin uslubum var. Bj tek bana böyle yani ablama vs asla bagiramaz

Bakımevinde kalması daha iyi imkanları zorlayıp daha güvenilir bir yere geçirebilirsiniz. Küçük çocuk değil yetişkin başetmeniz çok zor
Annenizin hiç mi vicdanınız sızlamıyor...

Zor durum cidden.. Otizmli kardeşinize bakmak istediğinizde devlet çok güzel maddi desdekler veriyor. O nedenle Maddi açıdan size zorluğu olmayabilir ancak öfkr nöbetleri vs otizim öeşidine göre çok çok zor olabiliyor. Siz de evlisiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum ancak cidden çok zor. Ataştırıp iyi bir merkez de iyi bakılabilir. Her ne olursa da siz ve tğm aileniz için ferahlık, kolaylık ve huzur diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…