Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar ben 21 yaşındayım ve kendi dukkanımı almak istyrum . Kozmetik üzerine çok bilgim olduğu için kozmetik dükkanı açmak istyrum ve hayalim yani :) evliyim ve kenarda 30 bin param var kuşadasındayım orda yasiyrum .. kolay mi zor mu nasıl açabilirim
Merhaba arkadaslar ben 21 yaşındayım ve kendi dukkanımı almak istyrum . Kozmetik üzerine çok bilgim olduğu için kozmetik dükkanı açmak istyrum ve hayalim yani :) evliyim ve kenarda 30 bin param var kuşadasındayım orda yasiyrum .. kolay mi zor mu nasıl açabilirim
Lokasyon ve ne çeşit şeyler sattığınız önemli.
Merkezi bir yerde daha çok giren çıkan olur.
Ama ben de önce başka birinin yanında çalışmanızı tavsiye ederim.
Mesela dükkanınıza astığınız tabela için tabela vergisi vermeniz gerektiğini biliyor muydunuz?
Stopaj nedir fikriniz var mı?
Sizden başka çalışan olacak mı? Maaşı, sigortası size ne kadara malolur haberiniz var mı?
Dükkanı su bassa ne yaparsınız?
Muhasebeci tutacak mısınız? Aylık sizden ne kadar ister fikriniz var mı?
Hasta olsanız dükkana bakan kişi sizin yerinizi tutabilir mi?
Eşinizle 1 hafta tatile gitmek isteseniz gönül rahatlığı ile dükkanınızı bırakabilir misiniz?
Cumartesi çalışacak olmak konusunda ne düşünürsünüz?