• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı mı?

Bir de açıkçasi 10 yaş var aramizda o da aklımı karıştırdı.

Lisede dersaneye giderken cooook yakışıklı bir cocuk vardı. Ben yaklaşık bir ay hayran hayran izledim onu. Neyse bir süre sonra kantinde karşılaştık, arkadaşlarıyla yan masaya oturdular, Allahımmm o anı hic unutamam, cocuk ağzını bir acı diksiyon sıfır, icinden bülent serttasla izzet altınmeşe karışımı bi adam cıktı :D Ben de ölü taklidi yapıp uzaklaştım ortamdan.

Suna getiricem herşey göründüğü gibi değildir :D

benzer birşey benim de başıma gelmişti :1:
staj yaptığım yerde bi çocuk vardı ama öyle böyle değil çok yakışıklı film yıldızı gibi bi çocuktu hepimiz hayran olmuştuk
sonra zaman geçince benim numaramı istedi ben de sevinmiştim benden hoşlandı diye
buluştuk ama bu bi konuşmaya başladı Allahım iki lafı bir araya getiremiyo diksiyon berbat
ciddiyetsiz sanki hiçbir eğitimi yokmuş gibi saçma sapan konuşuyo
onu öyle gördükten sonra anında gözümden düştü
ne yakışıklılığı göründü gözüme ne başka birşey nasıl kurtulacağımı bilemedim akşam vardiyasına gitmeye başladım görüşmemek için

o yüzden sadece dış görünüşe değil bi bütün olarak bakmak lazım heralde

Son düzenleme:
Bir de açıkçasi 10 yaş var aramizda o da aklımı karıştırdı.

çok mu kötü görünüyo fotoda
bazı insanlar fotojenik olmaz çok farklı çıkar o yüzden bilemiyorum
ama 10 yaş çok gibi geldi bana

Lisede dersaneye giderken cooook yakışıklı bir cocuk vardı. Ben yaklaşık bir ay hayran hayran izledim onu. Neyse bir süre sonra kantinde karşılaştık, arkadaşlarıyla yan masaya oturdular, Allahımmm o anı hic unutamam, cocuk ağzını bir acı diksiyon sıfır, icinden bülent serttasla izzet altınmeşe karışımı bi adam cıktı :D Ben de ölü taklidi yapıp uzaklaştım ortamdan.

Suna getiricem herşey göründüğü gibi değildir :D

ilahii yaaa :60::60::60:

benzer birşey benim de başıma gelmişti :1:
staj yaptığım yerde bi çocuk vardı ama öyle böyle değil çok yakışıklı film yıldızı gibi bi çocuktu hepimiz hayran olmuştuk
sonra zaman geçince benim numaramı istedi ben de sevinmiştim benden hoşlandı diye
buluştuk ama bu bi konuşmaya başladı Allahım iki lafı bir araya getiremiyo diksiyon berbat
ciddiyetsiz sanki hiçbir eğitimi yokmuş gibi saçma sapan konuşuyo
onu öyle gördükten sonra anında gözümden düştü
ne yakışıklılığı göründü gözüme ne başka birşey nasıl kurtulacağımı bilemedim akşam vardiyasına gitmeye başladım görüşmemek için

o yüzden sadece dış görünüşe değil bi bütün olarak bakmak lazım heralde

buluşmaya göz alıcı bi şekilde gittiysen nutku tutulmuştur çocuğun :1:

çok mu kötü görünüyo fotoda
bazı insanlar fotojenik olmaz çok farklı çıkar o yüzden bilemiyorum
ama 10 yaş çok gibi geldi bana
Bana da:) çirkin diyemem ama tarzim degil. Tabi fotoğraf neticede. Yine de bir çay iceyim. Sonucu söylerim...

Ters cevap veresim var . Kullandiginiz üsluptan dolayi. Ama vermeyecegim. Sanalda tanışmadım. Aileler vasitasiyla oldu. Ancak fotografini gördüm. Soruyu ona istinaden sordum.

Ters cevap verme gibi bir lüksünüz yok. Herkes özgürce fikrini beyan edebilir. Siz kabul etmesenizde herkesin görüşüne saygı duymak zorundasınız!

Tatlim o isler oyle olmuyorr..benide bi tanidik araci olarak once faceden gosterdi hatta hic begenmemistim..hic istemiyerek gitmistim tanismaya ama ilk goruste asik olup donmustum....ayrildik orasi ayri mesele ;(( demem okiii resimle olmuyo aklina yatiyorsa bi tanimayla ne kaybedersinkii?

buluşmaya göz alıcı bi şekilde gittiysen nutku tutulmuştur çocuğun :1:

haha yok canım öyle nutku tutulmakla olacak iş değil
bildiğin konuşamıyo ne dediği anlaşılmıyo diksiyon kötü
ben çok önem veririm konuşmaya filan direk soğudum öyle görünce :37:

Back
X