• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantikli olmaya calisiyorum

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Gunaydin kizlar

Oncelikle diger konularimla dalga gecmeden yorum yaparsaniz memnun olurum.

Kisaca ozet esimin ailesiyle evliligimin ilk alti ay icin fazlasiyla problem yasadigimiz icin tasinmak istedim. Kaynim seni gebertirim diye ustume yurudugunde orda istenmedigimi daha iyi anladim ve bu sekilde dusuncem desteklenmis oldu. Tasindikta bi saat uzakliga. Esimi zorladim diyebilirim isteksiz bi sekilde tasindi. Ben herseyin cok iyi olacagina inanmistim.
Tasindiktan sonra esim bana karsi bi mesafe aldi. Zamanla biraz duzeldi desemde yasanmis seyleri unutup hayatimiza odaklanamadi. Iki hafta once yine (en az ucuncu veya dordunce kezdir) kendini daha zamanla mutsuz hissettiginden bahsetti. Bunu en son nisanda demisti ozaman git demistim. Ondan sonra pek guvenmedim ama -sorusuz- diyebiliriz yasadik.
Ha bu arada evlede pek ilgilenmedi. Misal yarim kalan bikac laminati bi yildir yapmadi. O ara calismiyodum olan parami ona vermistim baska yoktu ocagimizda yoktu almadi on ay boyunca.
Burda cevrede edinmek istemiyo.

Simdi tasinali bi yil oldu ve yine boyle deyince ayrilma karari aldik birlikte. Pek gelecek gormedigini soyledi bana.
Ginede kendisi emin olamadi iste seviyoruz bidahami denesek falan dedi ama inancimin kalmadigini soyledim. Hem bu sekilde nekadar saglikli devam edebilir bazi seyler. Bana haklisin bi sene kesin surer biseylerin yoluna girmesi dedi. Su an iki sene evliyim.

Herneyse carsamba ailemin evine geri donecem. Bikac kisiye bahsettim 100% eminmisin diye sordular. Emin degil kizlar en azindan 100% degilim. Heleki duygularimi katinca ama mantikli dusunmek istiyorum.
Ama bu sekildede devam edebilirmiyim. Benden azda olsa vazgecmis bi adam var bi yildir evliliginden tat alamayan. Zorladim tasindik olmadi.

Ben 24 esim 27

Ben önceki konunuzu hatırladım şimdi. Ocak olmayışı ile ilgili olanı. Bence siz üzerinize düşeni yaptınız. Fedakarlık,ilişkiyi yürütme çabası tek taraflı olmuyor maalesef,sen kaf dağınada çıksan,dağlarıda delsen karşındaki mücadele etmiyorsa,çaba göstermiyorsa olmuyor.
Ben sizin eşinizin sorumsuz olduğunu düşünüyorum o ocak meselesinde bunu çok net anladık,aynı zamanda boşvermiş fazlaca rahat. Bu sebeple size ayrılalım,yok bir daha deneyelim muhabbeti yapıyor,kararsız birde dibine kadar.
Bilemedim,siz ne istiyorsunuz,mutlu oldunuz mu hiç bu 2 senede,oturup onları düşünüp değerlendirin o çerçevede kararınızı verirsiniz ama bu konu dillendiyse şimdi olmasada kısa zaman sonra tekrar gündeme gelir en ufacık sorunda.
Gidin ailenizin yanına kendinizi dinleyin,biraz kafanızı toparlayın. Sonra karar verirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mesele tam olarak neyden kaynaklaniyor bilmiyorum ama ailesi yuznden aranz bozulduysa ve buralara kadar geldiyse bence burda geri adim atacak taraf siz degilsiniz..adam olan zaten kardesinin esinin uzerine yurumesine musade etmez..engelleyemediyse de bi sekilde tavrini koyar.onlar yuznden size mesafe koymaz..duygularn elbet vardr yenisinz ama bu tavrlarla bence ilerde o duygular da kalmaz..olmuyorsa olmuyordur.sahsen benden ailesi icin vazgecen adam vazgecsin zaten asil ben ondan vazgecerim.sorunlarn temeli burdan kaynaklaniyorsa sakin taviz vermeyin geri adim atmayin.yok eger baska sorunlar varsa da terpiste gtmenizi oneririm.

Ben önceki konunuzu hatırladım şimdi. Ocak olmayışı ile ilgili olanı. Bence siz üzerinize düşeni yaptınız. Fedakarlık,ilişkiyi yürütme çabası tek taraflı olmuyor maalesef,sen kaf dağınada çıksan,dağlarıda delsen karşındaki mücadele etmiyorsa,çaba göstermiyorsa olmuyor.
Ben sizin eşinizin sorumsuz olduğunu düşünüyorum o ocak meselesinde bunu çok net anladık,aynı zamanda boşvermiş fazlaca rahat. Bu sebeple size ayrılalım,yok bir daha deneyelim muhabbeti yapıyor,kararsız birde dibine kadar.
Bilemedim,siz ne istiyorsunuz,mutlu oldunuz mu hiç bu 2 senede,oturup onları düşünüp değerlendirin o çerçevede kararınızı verirsiniz ama bu konu dillendiyse şimdi olmasada kısa zaman sonra tekrar gündeme gelir en ufacık sorunda.
Gidin ailenizin yanına kendinizi dinleyin,biraz kafanızı toparlayın. Sonra karar verirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benimde bi durusum olmal buna gururmu denir onurmu bilmiyorum. Esyalarimi toparladim ve esim bu durumdan pekte rahatsiz degil. Zor oldugundan beni kaybetmek istemediginden bahsediyo, benim icin yeterli degil. Bi seylerin degismesi lazim buna emin bi sekilde evliligimi devam ettirebilirim. Bakalim nolcak nasi hissedecek diye yine bikac ayimi vermek istemiyorum. Cunku bu diyorumya ilk kez degil kacinci kez bi yil icinde adamin boyle olusu.
Ben biraz safim..yada salak. Sevdigim icin herseye katlanabilirim baskalari karismadigi surece. Beni az gezdirmedi guzel vakitler gecirdik bana hep ilgili oldu esim. Yinede bu evlilik ben istedigim icin bukadar uzun surdugunu dusunuyorum..

Gunaydin Herkese bencede sorumsuz bir esiniz var En basindan boylemiydi yoksa tasindiktan sonrami rayindan cikti evliliginiz hayatinda biri olmadigindan eminmisin durduk yere sogumasi yok gelecek gormuyorum demeler sirf aileden bir saatlik uzakda bi yere tasindiniz diye degildir ailenin yanina git biraz uzak kalmak Iyi gelir belki hakkinda herseyin hayirlisi Sen elinden gelene yapmissin karsindaki anlamiyorsa yapacak birsey yok bin dereden su getir yine anlamaz

Esin cok sikintili biri. Mutlu olmaya degil de dedigini yaptirmaya odakli. Zaten en buyuk puani seni ailesine ezdirdiginde kaybetti. Kaynin ustune yurumus bu hala ailem de ailem. Ayrica eve bir ocak bile almamasi ne demek. Esin kendini asla senin kocan olarak gormedi maalesef. Kendi de olgun biri degil zaten. Az sure versem degisir diyorsan devam et ama buradan ilk firsatta ailesine yakin tasinip onlarin karisini ezmesinde bile agirligini koyamayacak biri gibi gorunuyor.

Mesele tam olarak neyden kaynaklaniyor bilmiyorum ama ailesi yuznden aranz bozulduysa ve buralara kadar geldiyse bence burda geri adim atacak taraf siz degilsiniz..adam olan zaten kardesinin esinin uzerine yurumesine musade etmez..engelleyemediyse de bi sekilde tavrini koyar.onlar yuznden size mesafe koymaz..duygularn elbet vardr yenisinz ama bu tavrlarla bence ilerde o duygular da kalmaz..olmuyorsa olmuyordur.sahsen benden ailesi icin vazgecen adam vazgecsin zaten asil ben ondan vazgecerim.sorunlarn temeli burdan kaynaklaniyorsa sakin taviz vermeyin geri adim atmayin.yok eger baska sorunlar varsa da terpiste gtmenizi oneririm.

Mesele ailesiyle yasanmis sorunlar ve benim o durumda tasinmak istiyo olmam.
Esim tasinmak istememisti en azindan ailemle guzel bi sekilde ayrilalim tasinacaksakta demisti ama olmuyodu onlari mutlu edemiyodum. Suclu duruma dustum biraz. Ailesi icin fazla bisey yapmadigimi dusunuyo olabilir. Hep derdi onlar sirtinini dondu biz gidelim sicaklik gosterelim daha kotu olmasin. Falan filan..

Gunaydin Herkese bencede sorumsuz bir esiniz var En basindan boylemiydi yoksa tasindiktan sonrami rayindan cikti evliliginiz hayatinda biri olmadigindan eminmisin durduk yere sogumasi yok gelecek gormuyorum demeler sirf aileden bir saatlik uzakda bi yere tasindiniz diye degildir ailenin yanina git biraz uzak kalmak Iyi gelir belki hakkinda herseyin hayirlisi Sen elinden gelene yapmissin karsindaki anlamiyorsa yapacak birsey yok bin dereden su getir yine anlamaz

En basinda nisanliyken paspasima kadar almisti. Tasindik herseyi bosverdi cani birsey yapmak istemedi cunku benim zorumla tasindi, ailesi karsi cikti ve bu yuzden ailesine karsi suclu hissediyodu. Bi yildir boyle huzursuz bi sekilde suruyo evliligimiz

Bazen elinden geleni yaptığın çabaladığın halde olmuyorsa kader nasip değilmiş deyip çekilmek gerekiyor...

Çok bile sürmüş bence bu evlilik o ocak olayını bildiğimden diyorum ;)

Esim tasinmak istememisti en azindan ailemle guzel bi sekilde ayrilalim tasinacaksakta demisti ama olmuyodu onlari mutlu edemiyodum. Suclu duruma dustum biraz. Ailesi icin fazla bisey yapmadigimi dusunuyo olabilir. Hep derdi onlar sirtinini dondu biz gidelim sicaklik gosterelim daha kotu olmasin. Falan filan..
Oyleyse kararinin arkasnda dur..sevgi bi yere kadar herseyden once sevdiginin arkasnda duracak bi eş ister insan.sendeki ondan degil..yolver gitsin.

Esin cok sikintili biri. Mutlu olmaya degil de dedigini yaptirmaya odakli. Zaten en buyuk puani seni ailesine ezdirdiginde kaybetti. Kaynin ustune yurumus bu hala ailem de ailem. Ayrica eve bir ocak bile almamasi ne demek. Esin kendini asla senin kocan olarak gormedi maalesef. Kendi de olgun biri degil zaten. Az sure versem degisir diyorsan devam et ama buradan ilk firsatta ailesine yakin tasinip onlarin karisini ezmesinde bile agirligini koyamayacak biri gibi gorunuyor.

Dedigin gibi mutlu olmaya odakli degil. Oyle olsa farkli olabilirdik su an. Hala mutlu olmaya odakli oldgunu dusunmuyorum.

Evet kocam olarak gormedi. Ben onu adam gibi gormemisim bastan beri lafina itaat etmemisim. Cunku hep dedim sahip cikmadin bana diye. O ise bana sahip ciktigi halde benim yetinmedigimi dusunuyo.

Oyleyse kararinin arkasnda dur..sevgi bi yere kadar herseyden once sevdiginin arkasnda duracak bi eş ister insan.sendeki ondan degil..yolver gitsin.

Zaten adam ikna etmek icin pek bisey yapmiyo.
Girdim bi yola carsamba gidecem diye hazirlandim devam edecem artik bu yolda

Benimde bi durusum olmal buna gururmu denir onurmu bilmiyorum. Esyalarimi toparladim ve esim bu durumdan pekte rahatsiz degil. Zor oldugundan beni kaybetmek istemediginden bahsediyo, benim icin yeterli degil. Bi seylerin degismesi lazim buna emin bi sekilde evliligimi devam ettirebilirim. Bakalim nolcak nasi hissedecek diye yine bikac ayimi vermek istemiyorum. Cunku bu diyorumya ilk kez degil kacinci kez bi yil icinde adamin boyle olusu.
Ben biraz safim..yada salak. Sevdigim icin herseye katlanabilirim baskalari karismadigi surece. Beni az gezdirmedi guzel vakitler gecirdik bana hep ilgili oldu esim. Yinede bu evlilik ben istedigim icin bukadar uzun surdugunu dusunuyorum..
Benimde bahsettiğim buydu,sizinde son cümlenizde belirttiğiniz gibi. Tek taraflı hiçbirşey olmuyor maalesef,siz çaba gösterip emek vermişsiniz bugüne dek,artık yorulmuşsunuz,doğal olarak birazda eşinizin mücadele etmesini istiyorsunuz. Verdiği değeri,sevgisini hissettirsin istiyorsunuz,bunu göremeyince geri çekiliyorsunuz.
Doğru olan bu,gerisi zaman kaybı olur zaten. Boşanın demiyorum ama bir süre ayrı kalın,eşinizde takkesini önüne koysun düşünsün hatalarını,sizde ne istediğinize karar verin. Sonrasında duruma göre hareket edersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.

aynen sen istediğin için sürüyor bu evlilik. önceki konularda da ayrıl demiştim. yine diyorum ayrıl. adam hala ailesinin kuzusu, sana koca olmaz.

Sen ailesi için bir şey yapmak zorunda değişsin ki. Kaynın üstüne yürümüş ve kocan seni koruyamamış. Sana mahcup olacağına daha da senden bir şeyler bekliyor. Sıcaklık gösterelim kötü olmasın falan ne demek. Daha da kötü olsun gerekirse. Seni ailesi için silen adam hala annesinin küçük oğludur. Ondan sana koca olmaz.

Back
X