mantıkmı duygularmı(:

fulya1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
61
0
36
İstanbul
Beni terketti gurumu kırdı yapmadığını brakmadı haketmediğim tavırları sergiledi beni ailemi çok üzdü mantıklı olan ondan nefret etmek ama yapamıyorum hala çok seviyorum onu hala dünyanın en şirin en masum insanı sanki onsuz yapamayacakmışım geliyo gönlüme söz geçiremiyorumm:1no2:

bunun tek ilacı zaman..ne kadar zaman oldu siz ayrılalı bilemiyorum ama inanın zamanla daha da hafifleyecek..şimdi olumsuz yanlarını göremiyorsunuz acınız taze olduğu için..zaman geçip de acınız hafiflediğinde yaptığı tüm kötülükler bir bir gelecek aklınıza ve o zaman daha kolay olacak herşey..
kendinizi oyalamaya çalışın uğraşlar bulun..ama arada bir izin verin kendinize doya doya ağlayın

1 ay kadar oldu bütün hayallerimi onun üzerine kurmuştumm her aklıma geldiğinde yüreğim sızlıyor inş dediğiniz gibi olur en kısa zamanda onu unutmak istiyorum ağlamak istemiyorum onun için tek bir damla göz yaşı bile gücüme gidiyor

unutma şuan seni üzecek şeyler söyleyebiliyorsa saygı yok demektir.ve ilerde daha çok üzer.o yüzden kesinlikle zaman lmaz:

Zaman geçmek bilmiyor sizce hep aklımda yaşadıklarım var o var kendimi çok basiretsiz çok zayıf yapayalnız hissediyorum

Fulyacım seni hakeden biri olsaydı zaten yanında olurdu canım. Ona karşı özlem duyman normal bu dönemlerde onun sana yaptığı kötülükleri düşün ve en önemlisi lütfen matığını devreye koy. Düşüncelerini değiştirirsen duygularında değişecektir. Öncelikle onun sana uygun biri olmadığını, zamanında sana yaptığı yanlışları hiç aklından çıkarmazsan duygularında aynı seviyede olacaktır.
Nedense çoğu zaman sanki hiç kötülük yapmamış gibi o kişiyi düşünür, özlem duyarız. Önemli olan güçlü ve ona karşı zayıf olmamaktır. Çalışıyormusun bilmiyorum ama kendine meşgaleler bul, hobiler felan edin, bu süreci daha kolay atlatma adına..ve sende bir gün unutacaksın zamanın getirdiği ilaçlardan biri..

hiçkimse vazgeçilmez değildir ilk önce bunu aklına koy canım
sana bu kadar değersiz davranan insanla hayatını birleştirsen bile bu senin için hiç hayırlı olmayacaktır
evlendiğin zaman çok daha kötü taraflarıyla karşılaşabilirsin

belliki aşıksın.ama bununda bir süresi var

bir zaman sonra hareketleri düzelmedikçe artık gözüne eskisi gibi şirin gözükmeyecek işte ozaman acı çekmeeceksn keşke daha önce yapsaydm bunu diyeceksin

kimse kendinizden önemli değil kızlar.eşlerinizin sizi bukadar eritmesine izin vermeyin.

zamanla herşey bitecek fulyacım sana etmediğini bırakmamış...nefret etmeye çalış...zamanla unutacaksın emin ol...

tşkr edrim kızlar kendimi biraz olsun daha iyi hissediyorum insan paylaştıkca haifliyo inş hiç kimse benim düştüğüm duruma düşmez berbat bişeyy birdaha asla sevmiycem kimseyi

şeytanın melek olduğuna inanmaya çalışıyorsunbilmiyorumkismile
Onu birdaha hiç görmüycem sizce bu benim için daha iyimi kızlar işimi kolaylaştırırmı daha kolay unuturmuyum onu

onu unutmanın yolu gözünün önünden değil beyninin önünden kaldırmak.

bunu da başka şeylerle uğraşarak yapabilirsin

hiç kimse vazgeçilmez değil, unutulmaz hiç değil.

kendine zaman ver onu zihninin en alt kısımlarına atacaksınkaydirigubbakcemile5

İnsanoğlu herşeye alışıyor Canım ,herşeyi kabulleniyor
Sadece zaman, Zaman herşeye ilaç Olur
Ona ait şeyleri gözünün önünden kaldır.Resimlerini yırt at sakın saklama
Arkadaşlarınla gez dolaş,İmkanın warsa güzel bi tatile çık. . .

Haftaya tatile çıkıyorum :) En doğru olanı gözünün önünden değil beyninin önünden kaldırıp atmak bunu başarıp kendime yeni bir yol çizmeliyim resimlerini yırtıp atamamıştım ama ortak tanıdığım birine vermiştim şimdi telefonda kalan son resmide sildim

Kesinlikle mantık diyoruum .. Bak yaptıgı davranısların dogru olmadıgını sende biliyorsun ve mantıklı olan birlikte olmamaktır kalbine söz gecirmek zordur eminim ki ama diger arkadasların da dedigi gibi zaman herseyin ilacıdır .. İnsanlar neler yasamıyor ki ..

zamanla unutamazsın belki ama alışırsın bence herşey zaman cnm zamanla iyiki bitmiş diyeceksin şimdi sana bunları yapan ilerde neler yapar kimbilir...ama benden sana bir tavsiye çivi çiviyi söker başka kişilere kapını açık tutarsan zamanla onu unutabilirsin ve birgün bakmışsın ki hiç aklına bile gelmiyo eminim bunu bizzat kendim yaşadım acın taze olduğu için belki söylediklerim anlamsız gelebilir ama dediğim gibi şimdilik onu hatırlatacak şeylerden uzak dur en iyisi bu esenle kal...

ne alakası var talım neden zayıf karakterli insanlar pltonik aşk yaşasınki kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki sen seversin o sevmez o sever sen sevmezsin allah onun sevgisini düşürmedikden sonra senin yüregine neyi sevdiğini bile anlamazsın bi objedir belkide sevdiğin.sakıııııııııııın üzülme neşeli ol bayılırım ben kendi köTü durumuyla bile dalga geçen insanlara ben öleyim mesela astım hastasıyım mesela ben kaçtır eşim acile taşıyor beni ama ben o anda bile dalga geçiyorum kendimle eşimin o telaşını korkusunu alıveriyorum hemen öle ol kötü hissedecek hiç bişey yok hayatta sen sağsın ailen yanında sağlığın da yerindeyse hadi git tv izle sallaaaaaaa pehhhhhhhh

arkadaşın yazdıklarına katılıyorum,zaman her şeyin ilacı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…