Beni terketti gurumu kırdı yapmadığını brakmadı haketmediğim tavırları sergiledi beni ailemi çok üzdü mantıklı olan ondan nefret etmek ama yapamıyorum hala çok seviyorum onu hala dünyanın en şirin en masum insanı sanki onsuz yapamayacakmışım geliyo gönlüme söz geçiremiyorumm:1no2:
Onu birdaha hiç görmüycem sizce bu benim için daha iyimi kızlar işimi kolaylaştırırmı daha kolay unuturmuyum onu
Beni terketti gurumu kırdı yapmadığını brakmadı haketmediğim tavırları sergiledi beni ailemi çok üzdü mantıklı olan ondan nefret etmek ama yapamıyorum hala çok seviyorum onu hala dünyanın en şirin en masum insanı sanki onsuz yapamayacakmışım geliyo gönlüme söz geçiremiyorumm:1no2:
Kızlar sadece zayıf karakterli insanlarmı aşık olur (karşılıksız)
bunun tek ilacı zaman..ne kadar zaman oldu siz ayrılalı bilemiyorum ama inanın zamanla daha da hafifleyecek..şimdi olumsuz yanlarını göremiyorsunuz acınız taze olduğu için..zaman geçip de acınız hafiflediğinde yaptığı tüm kötülükler bir bir gelecek aklınıza ve o zaman daha kolay olacak herşey..
kendinizi oyalamaya çalışın uğraşlar bulun..ama arada bir izin verin kendinize doya doya ağlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?