Canım çok teşekkür ederimEllerine sağlık tatlımmantının her türlüsüne bayılırım bu çorbada çok lezzetli görünüyor yarışmada bol şanslar
Teşekkür ederim canımEllerinize saglik, mis gibi gozukuyor
Yarismada basarilar...
Teşekkür ederim MargimEllerine sağlık canım başarılar.. =)
Çok teşekkürlerEllerinize sağlık vuslat. Çok lezzetli görünüyor, olsada içsem şimdi. Mantı ve tarhana iki guzel lezzet buluşması.
Oyy Rabişimvuslatcim,ellerine emegine saglik
mantiyi cok seviyorum ama yapiyormusun diye sorsan 6 ayda 1
yarismada basarilar dilerim canim
Teşekkür ederim LisacımVuslat,yarışmaların daimi katılımcılarındanÇok güzel görünüyor canım .Ellerine sağlık ve bol şansların olsun
Vuslat belki yarın belki yarındandan da yakın diyerek doğru söylemişsin.Seni bu kadar erken beklemiyordum.Bu çorbanın köftelisini de yapıyorlar.Mantılısı da çok güzel olmuş.Tek başına nasıl uğraştın.Geçen gün biz de dört kişi yaptık.İki saat uğraştık on dakikada yedik. Zor iş.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
En mantıklısı hazır almak.O ne zor iş ya.Teşekkür ederim Lisacım
Yenilgiye doymayan pehlivanım ben
Teşekkür ederim canımSorma belim koptu gece gece Çok sık yapamam bu çorbayı, yapsam da hazır mantıdan yaparım herhalde Ama değdi, mantı yemeyen eşim bile bir tabak yedi: )
Hazırın içinde de kıyma bulmak zor ama idare edeceğiz artıkEn mantıklısı hazır almak.O ne zor iş ya.Tamam tadı daha farklı oluyor ama akıl işi değil. Bunaldım fenalık geldi bana yaparken.Yerim hazırını ohh mis.
Çok teşekkür ederimElinize sağlık, çok lezzetli duruyor. Başarılar dilerim yarısmada
Çok teşekkürlerYa işte... İkram etme şansımız da olsaydı keşke : (
Oyy RabişimNerelerdesin sen? Özledim Teşekkürler canım
Yapması zahmetli ama yemesi de güzel oluyor
Oyy kıyamam, hakkını helal et MegcimVuslat'cım düşüp bayılacağım şimdimuhteşem olmuş bu çorba
Gecenin bu saatinde gelip baktığım şeye bak,acıktım fena halde
Ellerine sağlık canım benim
Allah kolaylık versin canımcanim,calisiyordum bir yandanda ev ariyorduk,dizilerime bile zamanim olmuyordu ( düsündüme bak )
yeni evime tasiniyim kismet olursa bende yapacagim
Çok teşekkür ederimEline ssaglik canm çok guzel görünüyor basarilar diliyorum
Çok teşekkür ederim canımNe güzel tarifler gelmiş böyle...
Çok beğendim...
Ellerine sağlık tatlım..
Ablacım çok teşekkür ederimVuslatçım döktürmüşsün yine ellerine sağlık harika gözüküyor başarılar diliyorum yarışmada
Çok teşekkür ederim canımSen de katıl beraber yarışalım
Ablacım çok teşekkür ederimHadi sen de yarışmaya
Çok teşekkür ederim canımSen de katıl beraber yarışalım
Ablacım çok teşekkür ederimHadi sen de yarışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?