Çorbalar Mantılı Taze Tarhana Çorbası

vuslatcim,ellerine emegine saglik
mantiyi cok seviyorum ama yapiyormusun diye sorsan 6 ayda 1

yarismada basarilar dilerim canim

Ellerinize sağlık vuslat. Çok lezzetli görünüyor, olsada içsem şimdi. Mantı ve tarhana iki guzel lezzet buluşması.
Çok teşekkürler Ya işte... İkram etme şansımız da olsaydı keşke : (

vuslatcim,ellerine emegine saglik
mantiyi cok seviyorum ama yapiyormusun diye sorsan 6 ayda 1

yarismada basarilar dilerim canim
Oyy Rabişim Nerelerdesin sen? Özledim Teşekkürler canım
Yapması zahmetli ama yemesi de güzel oluyor

Vuslat,yarışmaların daimi katılımcılarından Çok güzel görünüyor canım .Ellerine sağlık ve bol şansların olsun

Vuslat belki yarın belki yarındandan da yakın diyerek doğru söylemişsin.Seni bu kadar erken beklemiyordum.Bu çorbanın köftelisini de yapıyorlar.Mantılısı da çok güzel olmuş.Tek başına nasıl uğraştın.Geçen gün biz de dört kişi yaptık.İki saat uğraştık on dakikada yedik.Zor iş.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Vuslat,yarışmaların daimi katılımcılarından Çok güzel görünüyor canım .Ellerine sağlık ve bol şansların olsun
Teşekkür ederim Lisacım

Yenilgiye doymayan pehlivanım ben

Teşekkür ederim canım Sorma belim koptu gece gece Çok sık yapamam bu çorbayı, yapsam da hazır mantıdan yaparım herhalde Ama değdi, mantı yemeyen eşim bile bir tabak yedi: )

En mantıklısı hazır almak.O ne zor iş ya. Tamam tadı daha farklı oluyor ama akıl işi değil.Bunaldım fenalık geldi bana yaparken.Yerim hazırını ohh mis.

En mantıklısı hazır almak.O ne zor iş ya. Tamam tadı daha farklı oluyor ama akıl işi değil.Bunaldım fenalık geldi bana yaparken.Yerim hazırını ohh mis.
Hazırın içinde de kıyma bulmak zor ama idare edeceğiz artık

Vuslat'cım düşüp bayılacağım şimdi muhteşem olmuş bu çorba
Gecenin bu saatinde gelip baktığım şeye bak,acıktım fena halde
Ellerine sağlık canım benim

Çok teşekkürler Ya işte... İkram etme şansımız da olsaydı keşke : (

Oyy Rabişim Nerelerdesin sen? Özledim Teşekkürler canım
Yapması zahmetli ama yemesi de güzel oluyor

canim,calisiyordum bir yandanda ev ariyorduk,dizilerime bile zamanim olmuyordu ( düsündüme bak )

yeni evime tasiniyim kismet olursa bende yapacagim

Vuslat'cım düşüp bayılacağım şimdi muhteşem olmuş bu çorba
Gecenin bu saatinde gelip baktığım şeye bak,acıktım fena halde
Ellerine sağlık canım benim
Oyy kıyamam, hakkını helal et Megcim
Çok teşekkür ederim canım

canim,calisiyordum bir yandanda ev ariyorduk,dizilerime bile zamanim olmuyordu ( düsündüme bak )

yeni evime tasiniyim kismet olursa bende yapacagim
Allah kolaylık versin canım Bilirim ev taşımak çok zor: (
Yap canım, lezzetine garanti veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…