- 22 Ocak 2017
- 5.657
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Yılarca manuel sürdüm manueldenarabaya daha hakimsin kar koş kıyamet farketmez bi kere oturttun mu araba elin kolun gibi hareket ediyo şimdi arabam otomatik ve o manuel hakimiyeti kesinlikle yok manuel kullanmak için uğraş öğren eline geçen her türlü arabayı kullanabilirsin böylece hem cidden vitesle oynamak insanın çok hoşuna gidiyo alışıncaEsim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Bugunde tutmus sen suremesin, beceremesin. Cevrende kactane var suren manuel diyo. Ben otomatik alayim onu sur diyo. Buda aylar surecek tabi.
Bende suren annesinin karnindami ögrendi, nasil suruyolar dedim. Calistirmaya gocunuyor beni sanirim.
Bu arada yillar once sevgilisine ogretigini, ehliyet aldiklarini biliyorum.kendi arabasinida vermis duyduguma göre.
Masus banami böyle , yoksa gercekten suremeyecegim icin mi?
Esim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Bugunde tutmus sen suremesin, beceremesin. Cevrende kactane var suren manuel diyo. Ben otomatik alayim onu sur diyo. Buda aylar surecek tabi.
Bende suren annesinin karnindami ögrendi, nasil suruyolar dedim. Calistirmaya gocunuyor beni sanirim.
Bu arada yillar once sevgilisine ogretigini, ehliyet aldiklarini biliyorum.kendi arabasinida vermis duyduguma göre.
Allah a şükür o kadar tıkanmiyor burası küçük yerYa da trafik açılcak gibi olmadığında sinirli sinirli vitesi boşa atıp bütün öfkeni el freninden çıkarır gibi el frenini çekmek:)
Esim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?