Manuel bu kadarmi zor?

Manuel hiç zor değil alisinca direk elin vitese gidiyor ama bir iki kereyle de olmaz. Esin arabasina kiyamiyor hocadan ders al bence

Yılarca manuel sürdüm manueldenarabaya daha hakimsin kar koş kıyamet farketmez bi kere oturttun mu araba elin kolun gibi hareket ediyo şimdi arabam otomatik ve o manuel hakimiyeti kesinlikle yok manuel kullanmak için uğraş öğren eline geçen her türlü arabayı kullanabilirsin böylece hem cidden vitesle oynamak insanın çok hoşuna gidiyo alışınca

Bunun sürememekle ilgilisi yok. Tamamen kıskançlık, araba paylaşmayı istememesi. 6 sene önce eşim de bana benzerini yaptı ki benim ehliyetim vardı. Bahanesi ben acemiymişin, sıfır araba kullanmamalıymışım, çizdirirmişim sürtermişim. Bana ikinci el bi araba alırmışız gönül rahatlığıyla sürermişim vs vs. Şimdi ise resmen yalvarıyor 'öğren (!!) de sen de sür çok yoruluyorum diye'. Ben de canım istemiyor, içimden gelmiyor diyorum ki gerçekten de öyle. Bana tonla laf ederken iyiydi, şimdi bi zahmet. Ha bir de neyini öğreneceksem :) ehliyeti almışım zaten, bilmesem vermezlerdi di mi yani?

Yani demem o ki bırakma peşini, kursa git hatta. Bilerek yapıyor çünkü, düşme oyununa.

Ya da trafik açılcak gibi olmadığında sinirli sinirli vitesi boşa atıp bütün öfkeni el freninden çıkarır gibi el frenini çekmek:)
Allah a şükür o kadar tıkanmiyor burası küçük yer ama tikansa ben de yapardım

Manuel arac kullanmak güzel ya seviyorum

Kocayla araba sürmeyi öğrenmeye kalkarsan şevkin kırılır, araba kullanmaktan vazgeçersin. Bu iş direksiyon hocası ile olur.
Manuel araç kullanmayı öğrenmek otomatiğe göre zordur. Manuel öğrenme surecinde el göz koordinasyonunu zorlar. Ancak alıştıktan sonra gaz, fren, debriyaj ve vites dörtlüsünü hiç düşünmeden kullanmaya başlarsın.

Ay niye süremeyesin
Kocanla çıkma yeter, ehliyetin var mı?

Manuel cok basittir ve cok keyiflidir , ben otomatik arabada araba surmenin keyfine varamiyorum
Ancak en buyuk hatayi esinizden ogrenmekle yapiyorsunuz
Bundan 22 sene once bana demislerdinki , es , baba , sevgiliden ogrenmeyeceksin cunku ogretemezler
Ozel hoca tutun kendinize bunun baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…