- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
1. gayet iyi sürersinizEsim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Bugunde tutmus sen suremesin, beceremesin. Cevrende kactane var suren manuel diyo. Ben otomatik alayim onu sur diyo. Buda aylar surecek tabi.
Bende suren annesinin karnindami ögrendi, nasil suruyolar dedim. Calistirmaya gocunuyor beni sanirim.
Bu arada yillar once sevgilisine ogretigini, ehliyet aldiklarini biliyorum.kendi arabasinida vermis duyduguma göre.
Masus banami böyle , yoksa gercekten suremeyecegim icin mi?
Fakat ögretecek kimse yok bulamadim el mahkum onun ögretmesi lazimManuel candir:)) kadinlar sevmez genelde bizim evde tam tersi. Esim otomatik ben manuel severim:) zor degil.. ayrica esinle ya da baska biriyle ogrenme hem can guvenligi acisindan hemde ruhsal sagligin acisindan:)
Geri geri gelmek falanda zormu? Cok zor diyorlar manuelde parkManuel candır yaa, bayılıyorum vitesle oynamaya, ilk başta öğrenirken lanet edersin ama öğrendikten sonra da çok eğlencelidir.
Kocan arabasına kıyamıyor bence de, başka öğretebilecek biri varsa (özellikle kadın) ondan ders almanı tavsiye ederim.
Ders hocasi yok mu? Adamin isi bu ama esin ole degilki. Her firsatta adamin asabinj bozar bunlarFakat ögretecek kimse yok bulamadim el mahkum onun ögretmesi lazim
Arabasi var bu bir külüstur.Arabasına kıyamıyordur.
Malesef suan verecek parada yok ona ne yaziki . Elimizdekini arabaya verdik. Benimde ögrenmem lazim konu sahibi gibii :)) takipteyimDers hocasi yok mu? Adamin isi bu ama esin ole degilki. Her firsatta adamin asabinj bozar bunlar
O zaman cik yola kocanla ne diyeyim:)Malesef suan verecek parada yok ona ne yaziki . Elimizdekini arabaya verdik
Öğrenip pratik yaptıktan sonra zor diye birşey yok, ilk başlarda kaldırıma yaklaşamayıp nerdeyse ortada bırakan ben şimdi fite fit boşluklara bile park ediyorum çok şükür. Önemli olan pratik ve kendine güvenGeri geri gelmek falanda zormu? Cok zor diyorlar manuelde park
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?