- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Canım araba sürmeyi ogrenmek istiyorsan eşinden öğrenme git direksiyon hocasindan öğren.ben buna karar verdim kac kez tartistik ogretmeye calisirken :) anlatamiyor ve sabir göstermiyorlar yoksa basittir tabiki sürenler nasil sürüyor.kucumsemek icin demiyorum okuma yazma bilmeyenler öğreniyor.ogretende suc bence baskasindan öğren ))Esim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Bugunde tutmus sen suremesin, beceremesin. Cevrende kactane var suren manuel diyo. Ben otomatik alayim onu sur diyo. Buda aylar surecek tabi.
Bende suren annesinin karnindami ögrendi, nasil suruyolar dedim. Calistirmaya gocunuyor beni sanirim.
Bu arada yillar once sevgilisine ogretigini, ehliyet aldiklarini biliyorum.kendi arabasinida vermis duyduguma göre.
Masus banami böyle , yoksa gercekten suremeyecegim icin mi?
Eş ve baba ile araba öğrenilmez bilmiyor musunuz? Ehliyetiniz var mı? Düzgün bir direksiyon hocasından ders alın. Mümkünse erkek olsun.Esim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Bugunde tutmus sen suremesin, beceremesin. Cevrende kactane var suren manuel diyo. Ben otomatik alayim onu sur diyo. Buda aylar surecek tabi.
Bende suren annesinin karnindami ögrendi, nasil suruyolar dedim. Calistirmaya gocunuyor beni sanirim.
Bu arada yillar once sevgilisine ogretigini, ehliyet aldiklarini biliyorum.kendi arabasinida vermis duyduguma göre.
Esim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Manuel candir:)) kadinlar sevmez genelde bizim evde tam tersi. Esim otomatik ben manuel severim:) zor degil.. ayrica esinle ya da baska biriyle ogrenme hem can guvenligi acisindan hemde ruhsal sagligin acisindan:)
Hiçde değil. İşin mantığını kapman yeterli. Sonra arabayı tanıycaksın heryere sokarsın. Bütün eşler aynı merak etme. Benim eşimde bana senelerce öğretmemek için emek sarfetti. 10 senelik ehliyetim vardı ama süremiyordum.Sonra patronum araba verdi. 1 haftada 4 kilo verdim ama kendi kendime öğrendim. Hiç büyütme gözünde yani.Geri geri gelmek falanda zormu? Cok zor diyorlar manuelde park
Valla zor değil aslında alışana bende arabam manuel diyince uzaylı görmüş gibi bakıyorlar . Bekarlığında öğrensen iyiymiş arabaya kıyamıyordur şimdi cart curt sesler geldikçe içi gider :)) hiç kasma ablamda kullanmıyor araba onada dedim çocuk var iş var kafan bi dünya otomatik al hiç kasma die :))Esim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Kız otomatikte araba kendine kendine park etmiyorki onda da geriye takıyorsun vitesi manuelde deGeri geri gelmek falanda zormu? Cok zor diyorlar manuelde park
Dediğin gibi kimse anasının karnında öğrenmiyor bı kere olmaz iki kere olmazEsim araba aldi banada kullanmayi ögretecekti. Bi aksam ciktik iste ögrenmeye 1.vitesde ögrendim. Iste yapamayinca olmuyor yapamiyosun dedi sadece 15 dakikada.
Hani şu ikiden bir e dusmen gerektiğinde durmak için daha doğrusu duracağını anladığında bir e takmakta ki çabayla birlikte dişlilerin sesiManuel gibisi var mı ya
İnsan arabayla bütünleştiğini hissediyor :)
Ya da trafik açılcak gibi olmadığında sinirli sinirli vitesi boşa atıp bütün öfkeni el freninden çıkarır gibi el frenini çekmek:)Hani şu ikiden bir e dusmen gerektiğinde durmak için daha doğrusu duracağını anladığında bir e takmakta ki çabayla birlikte dişlilerin sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?