Manyak mıyız biz??

NothingLastsForever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
340
778
33
Merhaba, kahvenin yanında sigara içenler
Merhaba, yemekten sonra tatlı niyetine sigara gömenler
Merhaba, ah biri sigara mı dedi yakayım bir tane diyenler

Yakmayın diyemiyorum, çünkü bunu bende kullanıyorum.. Ne ara düştüm bu tuzağın içine valla hatırlamıyorum.. Ama gel gelelim kii, ciğerlerimin nikotinden çürüdüğünü, dişlerimin de oluşan o lanet lekeleri, bu soğukta titreyerek sigara içmeye dışarı çıktığımı, ona verilen parayla profiterol yapabildiğimi, bir hafta içmezsem bir kazak alabildiğimi, bir ay içmezsem doğalgaz faturası ödeyebildiğimi... daha nicelerini biliyorum...

Sigara benim gözümde yasal uyuşturucu... Öyle bir uyuşturucu ki hemde çok kolay başlayıp vazgeçene kadar senden her şeyini alıyor. Kendine olan saygını, sağlığını, paranı...

Peki nasıl kurtulunur bu uyuşturucudan... Kafa da bitiyor yeaaa.. gibi yorumları şimdiden cevabım.. kafanızı tanımak istiyorum..

Sevgiler..

34 yasindayim, 18 imden beri sigara iciyorum, arada 3 yillik bir bosluk var (hamilelik/emzirme) ama o donem hic sigarayi biraktim demiyordum ara verdim diyordum velhasil memeden kestigim gibi de paket almaya gecmistim.
Neyse 3 hafta once sigarayi biraktim. kokusu ve maddi kaybiyla motive etmeye calistim kendimi. 3 haftadir sigara icmedim hic... ama 3 haftada tam 6 kilo aldim, surekli birseyler yiyorum durduramiyorum kendimi, cok ciddi uykusuzluk cekiyorum, gogsume öküz oturmus gibi hissediyorum bazen, issizim bi de, inanilmaz canim sıkılıyor, meger gunumun yarisini kahve sigara yaparak geciriyormusum, resmen bos bos duvarlari izliyorum bütün gün.
Tum bunlara ragmen çok yakinda temizlenecegime ve cok mutlu olacağıma eminim, o yuzden asla yeniden baslamayi dusunmuyorum. darisi başınıza olsun ama çok daha kolay ve acisiz olsun, ben baya izdirap cekiyorum çünkü

6 senedir kullaniyorum kullanmasam sinirlerim tavan yapiyor. Sigara birakma bolumleri oluyor hastanelerde oraya gideyim diyorum ama gidemiyorum(gitmiyorum)

Tam da balkonimda oturup bir sigara yakarken okudmaya basladim bu konuyu. Kac defa niyerlendim birakmaya yok birakamiyorum. Hamilelikde biraktim emzirmeyi kestikten sonra gene basladim iste. Aslinda birakmak istiyorum ne zaman hastaligim kendini belli etse ama hala iciyoeum birakamiyorum birakmak istemiyorum

Ben içmiyorum ama eşim bağımlı günde bir paket hatta fazlasını içiyor, en pahalısını içiyor, bir dünya para, sağlığından oluyor cabası.

Ama Ramazan da içmeden durabiliyor oruçlu iken.bi çorba sonra sigara, sonra yemeğin devamı.

Onun adına konuyu takipteyim.

Tamda bu yüzden böyle bir başlık attım.. Manyak mıyız biz?

Çok severek içip içip ara verenlerdenim.
Şu sıralar görüyorum sağdan sağdan geliyorlar sigara diyeti zamanım.
Planlama aşamasındayım...

Bi kerede bıraktım ben paketimi bile bitirmedim şimdi o kadar midem bulanıyorki sigaranın kokusundan ben bunu 12 sene nasıl içtim diyorum
Sigara içmeyen ler sigara kokusundan hiç hoşlanmaz ama sigarayı içip de bırakanlar nefret eder o kokudan
Beden sağlığım için İYİ Kİ bırakmışım sigarayı diyorum ama akıl sağlığım için keşke bırakmasaydım diyorum maalesef
Çünkü canını sıkma bişey olduğunda bi sigara içip kafamı dağıtıyordum ama şimdi kafanda kur da kur
Uzun lafın kısası SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR içmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…