Manyak mıyız biz??

Simdi sigara icmek var, sigara icmek var.. gunde bir paket iciliyorsa birakmak daha kolay dedicated doktorlar bana zamaninda.. ama gun icerisinde bes altina farkli birsey tabikide..

Bırakmak için benim gibi bir eş lazim size sigara içer biriyle asla birlikte olamazdım eşim bildiğinden çıkmaya başladığımızda bıraktı 10 yıl oluyor
sigara içen biriyle öpüşmem tokalaşmam telimi vermem telini almam kaldı ki koynuna giricem
Bırakın bacılar bırakın eşimin ilk dediği şey ağzımın tadı yerine geldi olmuştu ki şimdi fiyatlarını duydukça şoka giriyor yazık o paralara
Ben hiç içmedim hayatımda

Bana bi arkadasim balkonda sigara icip iceri girdigimde of ne bicim kokuyosun, yazik bi de kizini kucagina aliyosun o kokuyla dediginde biraktim. Bi anda. Ben bile soktayim. 1 yildir nerdeyse hic icmedim. Sigara icmeyi ozluyorum
Verdigi rahatligi, cay yaninda keyfini, sinir krizi aninda eslik edecek en guzel arkadas olmasini. Ama kizim daha kiymetli.

içmeyenleri boşver sen ben napıyorduk acaba sigara içmeden önce ?
bir de ben kazık kadarken başladım .. ama yinede öncesi yok ne yapıyorumuşum acaba bu yazdıklarını yaşarken
Bende çok küçük sayılmazdım başladığımda.İnan ben de merak ediyorum bazen, en azından banada yardımcı olur diye, ama hatırlamıyorum malesef
İşte senin bu dediğini yaptıktan sonra da yine sigara yakıyorum
Sanırım içmeyenler içenleri hiç anlayamacayak
Lanet

Ahahahaha çay içiyoruz, sevinip gülüyoruz
Hiç cazip değil

bugün kapalı bir mekanda sigara içen kızın yanından geçerken öksürdü ben de zıkkım iç dedim.

çıkarken de garsona kapalı mekanda sigara içmenin ceza olduğunu biliyorsunuz değil mi dedim. yoo dedi.

sigaradan ve içenlerden nefret ediyorum. sigara içen arkadaşımla görüşmüyorum, dışarıda her yerde sigara içen biri olmasından nefret ediyorum ben sigara dumanı solumak zorunda mıyım?

kış günü buz gibi dışarıda oturmak zorunda mıyım sen içeride rahat içebilesin diye?

gitmiyorum artık hiçbir yere. ya avmde geziyorum orada yemiyor çünkü sigara içtirmek ya da parkta dolanıyorum vs.

zaten kış günü herkes kömür yakmaktan şehrin havası leş gibi bir de egzosları araçların mahvediyor, bir de üzerine sigara olmaz.

sanırım ben bu ülkede yaşayamayacağım daha fazla.

sadece temiz nefes almak istiyorum, çok mu?

valla aynı ben :))

İsteği yok etmenin zor olduğunu tahmin ediyorum.. Özelden benimle kullandığın ilacın adını paylaşırsan pek sevinirim..

3 haftadir icmeyen bir tiryaki olarak soyleyeyim, yemekten sonra yemek yiyorum, sonra da, sonra da, sonra da sonra bakıyorum kesmiyor vurup kafayi yatiyorum. hele sigarayi biraktigim ilk hafta yapacak hicbir sey bulamadığım icin butun gun uyuyordum. su an hayattan zevk almama asamasindayim, bir ust seviyeye ne zaman gececegim bakalim
Boyle gidersem sigaradan kurtulucam diye obeziteden gidicem, ona bir dur demem lazim once

Ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum .
26 yasındayım yani 24 yaşına kadar içmeyip , sonradan başladım .
Bi dönem bırakmayı düşündüm ama benim moralim bozulunca , canım sıkılınca , sevinince tek teselli eden sigara .
Üstelik nişanlım hayatında hiç sigara içmemiş biri .
Ama bana kül tablosu getirir, sigaran var mı diye sorar yoksa alır hemen. Sağolsun anlayışlıdır nişanlım
Bırakmayı düşünmüyorum en azından hamile kalana kadar

Ay mis gibi kokan saçlarım bedenime o pis koku sinicek maaalesef çok kötu kokuyorsunuz kendi kokunuzu alsanız asla içmezsiniz
Üzülünce sinirlenince birşey yapmamak en iyisi yanlız bu ifade faborimlerden sanalda tiryakiyim galiba

Ah ah bu konuda çok dertliyim.35 yaşındayım tam olarak 16-17 yaşından beri içiyorum.ben de hamileliklerimde ve emzirme döneminin bir kısmında hiç icmedim.nasil o zaman icmiyorum neden yeniden başlıyorum ben de bilmiyorum.t am bir sigara manyagiyim.icer içmez bir daha ne zaman içeceğinin planını yapan buz gibi havalarda illaki o balkona çıkıp içen,sigara icenlerle çok iyi kafa uyduran ,biri sigara içelim mi deyince koşa koşa giden ...ve bırakmayı çok isteyip bu konuda hiçbirşey yapmayan.hayatimin anlamı sanki.keske burda biri birşey dese de çok güzel bir yol gösterse de biraksam ben de .

YARama tuz bastın. 3 gündür içmiyordun cpkta iyi gidiyordu ki 1-2 saat onxe resmen sinir krizi ağlama nobeti gecirdim. aslında canım sigarada pek istemiyordu ama noldu anlamadım.
Benim de bırakma deneyimim genelde böyle sonlanıyor en son 2 ay bırakmıştım eşim sonunda 800 km uzakta olmasına rağmen "git kendine sigara al ve lütfen beni sigaraya tekrar başlama bahanesi olarak kışkırtıp kavga çıkarmaya çalışmaktan vazgeç " demişti.

2 ay da geçmişti üstünden aslında sigara istemiyordum ama içince bütün sinirim geçti

Ben hamile kalmayı bekliyorum bırakmak için.. bırakırsam bir daha başlamayacağım , kesin

8 sene once 22 yasimda pasif icicilikle basladim donem donem 3 5 ay icmedim simdi bir isle ugrassam icmedigim aklima gelmiyor ama onsuzda yapamam gibi geliyor beni o yasta pasif icicilikle sigara tiryakisi yapan sevgili ailemi tebrik ediyorum her icisimde

İçmediğini okuduğumda şaşırmıştım açıkçası

Özellikle ebeveynlerin hiç içmemesi gerektiğine inanıyorum, hem örnek olma adına hem de sağlıklarından olup evlatlarının, sevdiklerinin yanında olma sürelerini kısalttıkları için(yanlarında içmediklerini varsayıyorum, yoksa bir de pasif içicilikten zehirlemek ekleniyor). Ben evlat olarak çok kızıyorum açıkçası bu intihara. Babam koah ve içiyor.. Annem kalp hastası yıllar sonra bir paketi uzun sürede bitirse de başladı işte...
Başka sebepten bir hastalık gelse Allah'tan deriz, genden deriz, olacağı varmış deriz çözümüyle uğraşırız ama bile isteye kendini de tüketiyor sevdiklerini de üzüyor böyle insan, intihar bu.
Hiç içmedim, son 3 sene içinde bir kaç kez kendimi isterken buldum, ciddi olarak çok canımın sıkıldığı zamanlardı, pasif içicilikten mi nedir, bir de ağırlık olarak can sıkıntısı, melankoli=sigaradır ya, psikolojik olarak kendine zarar verme isteğiyle de benziyor sanki biraz. Allah korusun...

2 pakete yakın içiyorum senelerdir. Bırakmayı denedim max 2 ay dayanabildim. İçmemeyi başlamamış olmayı cok isterdim ama bırakacak gücüm Yok.
Sigara içerken cok keyif alıyorum ve bu keyfi bana baska ne verebilir bilmiyorum. Sigarayı bıraktığım dönemlerde de sigaranın yerine bir şey koyamadım.
Uyanır uyanmaz başlayıp uyuyana kadar içiyorum üst üste iki uç tane yaktığım bile oluyor. Bir şey okurken yazı yazarken çalışırken yemekten önce yemekten sonra mutluyken mutsyzken hayatımın hep icinde sigara.
Umarım bir gun bırakabilirim

Allen carr in kitabını okuyarak bıraktım ama maalesef başladım yine.. ama sigara bağımlılarinin okumasını tavsiye ederim.. eskisi gibi bakmiyorsunuz sigaraya.. şu an yine içiyor olsam da birakabilecegimi biliyorum mesela.. sigaranin sakinlestirmedigini tam tersine sinirlendirdigini biliyorum.. nikotin canavarı ile savaşmak mümkün.. sadece başlamak lazım savaşa..

7 sene içtim, bir anda bıraktım. Azaltarak bırakmak Vs. kesinlikle işe yaramadı bende. İlk 4 gün zordu, sonra kendimi o kadar iyi hissettim ki anlatamam. Hergün yediğim yemeğin tadı bile daha güzeldi inan. Tat ve koku algılarımın kendine gelmesi biraz sürdü tabi.

Bir de eşim içmiyor, onun içmemesi büyük etki oldu. O bırak demedi bana ama kendi kokumdan kendim rahatsız oldum.

Zihinsel olarak hazır ve güçlü hissettiğin anda kesmenin öneririm.

Ay bende 2 ay allen car videosuyla bıraktım ama başladım yine.. sonra bikaç kere daha izledim videoyu artık etkisi de olmuyor , ezberledim her cümleyi ama yok, içe içe izliyorum anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…