- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi NothingLastsForever
-
Çok fazla istek hissettiğinde ve önüne geçemediğinde otur yarım saatten az olmamak koşuluyla sigaranın zararlarının içerdiği videoları izle. İlk zamanlar "amaaan" modunda oluyorsun lakin 15.dk dan sonra haydaaaa diyorsun. Video gittiğinde "neyse bugün içmeyeyim" diyerek azaltıyorsun. Görsel zeka yanıltma yöntemi. Avrupa bu uygulamayı okulda öğrencilere yapıyor diye okumuştum. Tavsiye ederim böyle bırakan iki arkadaşım var :)
İlk dakikalar çok etkisi olmuyor. Ama şöyle üç gün diş sıksanız, dördüncü gün eliniz gitmiyor sigaraya. Ben teşekkür ederim :)Hımmm.. etkileyici.. teşekkür ederim.. deneyeceğim..
Bir ara bunalımla başlamaya çalışmıştım ama midemi bulandırmıştı bağımlı olamamıştım.
Allah korumuş galiba.
Halamda bıraktı göbek yaptı bir ara sonra indi.
Şu an mutlu bırakmanızı öneririm şiddetle...
Gideyim de bir sigara içeyim bari
Hiçbir şeyBen de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Sinirlenince ne yapıyor ?
Üzülünce?
Sevinince?
Şöyle harika bi manzaraya karşı kahve içerken?
Birini beklemekten sıkılınca?
Otobüs gelmeyince?
Mis gibi yemeğin üstüne ?
İlk dakikalar çok etkisi olmuyor. Ama şöyle üç gün diş sıksanız, dördüncü gün eliniz gitmiyor sigaraya. Ben teşekkür ederim :)
Ben de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Üzülünce?
Sevinince?
Otobüs gelmeyince?
Ben de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Üzülünce?
Sevinince?
Otobüs gelmeyince?
Sigara hic icmedim. Soruna cevap vereyim tatli. Asiri tatli tuketiyorum stresli olunca ama onu da birakmaya en azindan azaltmaya calisiyorum. Birakiyorum sonra yine basliyorum. Bir kisir dongu benimki.
Ozellikle cay icerken profiterolu cok ariyorum ama biraz da o beni arasin ne olacak ki.
peki tatlıyı yedikten sonra ?
Ahahahaha çay içiyoruz, sevinip gülüyoruzBen de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Üzülünce?
Sevinince?
Otobüs gelmeyince?
ben 15 senenin ardından 1-2 ay evvel bıraktım canım. bu sigara bırakma merkezlerinde de devlet ücretsiz veriyormuş (sanırım) bir ilaç var. o ilacı kullanarak çok da kolay bıraktım. benim açımdan tek sakınca sigaranın oluşturduğu boşluğu çayla doldurmak oldu. ama sigaranın yanında çayın esamesi bile okunmaz. ha şunu da söyleyeyim önceden de çayı çok severdim. sigarayı bırakınca kimi fazla yemek-atıştırmalık tüketir kilo alır ben çaya yöneldim..Merhaba, kahvenin yanında sigara içenler
Merhaba, yemekten sonra tatlı niyetine sigara gömenler
Merhaba, ah biri sigara mı dedi yakayım bir tane diyenler
Yakmayın diyemiyorum, çünkü bunu bende kullanıyorum.. Ne ara düştüm bu tuzağın içine valla hatırlamıyorum.. Ama gel gelelim kii, ciğerlerimin nikotinden çürüdüğünü, dişlerimin de oluşan o lanet lekeleri, bu soğukta titreyerek sigara içmeye dışarı çıktığımı, ona verilen parayla profiterol yapabildiğimi, bir hafta içmezsem bir kazak alabildiğimi, bir ay içmezsem doğalgaz faturası ödeyebildiğimi... daha nicelerini biliyorum...
Sigara benim gözümde yasal uyuşturucu... Öyle bir uyuşturucu ki hemde çok kolay başlayıp vazgeçene kadar senden her şeyini alıyor. Kendine olan saygını, sağlığını, paranı...
Peki nasıl kurtulunur bu uyuşturucudan... Kafa da bitiyor yeaaa.. gibi yorumları şimdiden cevabım.. kafanızı tanımak istiyorum..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?