• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manyak sülale!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eprum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkuredrim yorumlariniz icin bu yazilanlarin hepsini dusunuyorum ve ailemi asla boyle bir aile icin uzmem. Yukarka basligimi yadirgayan arkadasa ise sunu soluyorum UZAKTAN DAVUlun sesi HOS GELir ayni olaylari siz yasasaydiniz belkide bu baslik hafif kakmis diye dusunurdunuz!!!!

arkadaşım benim içinde davulun sesi uzakta değil merak etme.. burda benim davulumunda sesi hiç hoş gelmiyo.. ama başlığını eleştirmem yaşadıklarını eleştirmem anlamına gelmez, yazımı dikkat li okursan haklı oldugun yönünde

Arkadaşım yapma daha şimdiden ailesini silememiş çocuk ( ki silmemeli elbette) yani şimdi bile düşkün evlenince ne olacak? Ailenden önemli mi? Boşver Allah aşkına okumuyormusun şu forumu. Bunu kendine de ailene de yapma sonra 2 çocukla dönme baba evine.

babanı sen değil nişanlın ikna edecek gerekli garantileri vererek.
aileni geride bırakma sakın arkadaşım.
nişanlın her ne kadar ailesiyle sınırım olacak desede bir süre sonra eski haline dönecek.
ailesi sonuçta silmek gibi durum olamaz.
ama sen ailesiyle görüşmek istemiyorsan kesin kes tavrını koy.
az önce bir arkadaşın konusu vardı mesela.
ailenle görüşmeyeceğim demiş arkadaş sonra taviz vermeye başlamış.
en sonunda haftada bir gitme hergün telefonla konuşma durumunu almış huzuru bozulmuş.

Back
X