- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 68
Kizlar, daha once actigim konuda nisanlimin annesinin yaptiklarini anlatmistim. Çok sacma olaylar yasattilar ailecek bana ve aileme kizkardesi gunlerce benim evimde kaldi sonra gidip anasina dedikodumu yapti, annesi babamin hesaplarini karistirdi, babasi tum olaylara kayitsiz kaldi en sonunda da annesi annemi arayip hakaretler kufurler yagdirip bana ailemize saydirip kapatti telefonu ondan beri ne ben ne de ailem muhattap olmadik onlarla ama nisanlimi sevdigim icin ve onun bir sucu olmadigi icin ayrilmadim oda ailesiyle gorusmedi 6 ay ama sonra gorusmeye basladi sonucta ailesi biliorum ama bu beni cok rahatsiz ediyor. Ayrica babam okadr olaydan sonra evlenmemizi istemiyor tabiki onun aileside ve nisanlim 20 gun sonra askerden donuyor biz plan yapioduk 3 ay sonra evlenirz falan diye evimiz falan herseyimiz hazir zaten artik ailesiyle mesafeli oldugundan o ewde kalicak geldiginde. Ama biz bu isleri nasil duzeltcez nasil evlencez babami nasil ikna edicem ben onun annesi manyak onu nasil durdurcaz napmaliyim? Nisanlim en ufak olayda kimseyi umursamam gelmesinler umrumda degil alirim seni goturur basarim nikahi diyor ama ben babami asla kaybetmek istemem
napcam?