MARE 'NİN DİYET GÜNLÜĞÜ

Mare123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
19
7
1
Merhaba, kilo vermek için üye olup bu günlüğü açıtım. Umarım istikrarlı olur ve vermem gereken fazla kilolardan kurtulurum. Şuan 75 kilodayım. İlk olarak 65 daha sonra 60 kilo olmak için çabalayacağım. Bu kiloya ulaşırsam ve bir süre koruma döneminden sonra 5 li rakamlara inmeyi düşünüyorum. Haydi kolay gelsin😀

Sabah 6 da güne başlıyorum.
Kahvaltı 6.30
Bir dilim ekmek
3 tane zeytin
3 dilim sucuk
1dilim peynir
1 tatlı kaşığı sarelle
İyi bir başlangıç olmasada karar verip sağlıklı bir şekilde ilerlerim inşallah :KK68:

Merhaba,
Saat 12.00 da öğle yemeğimi yedim. Gerek psikolojik gerek yüksek tansiyon sebebiyle zaman zaman sıkıntılı dönemler yaşayabiliyorum. Bu da yeme düzenime yansıyor. İlk olarak aksatmadan 3 ana öğünü porsiyonları küçülterek düzene oturtacağım. Birkaç gün içinde yuruyuş ve evde agzersiz yapmak niyetindeyim.
Öğlen yemeğinde,
12.00,
5 tane fırında köfte
1dilim ekmek
Bir kase yoğurt yedim.
Şu ana kadar 1 litreye yakın su içtim.

Merhaba,
Akşam yemeğini saat 17.30 da yedim. Şuana kadar 2 lt su içtim.
İki tane dolma ve iki kaşık yoğurt la akşam yemeğini yedim.

Merhabalar, bu sabah 76.1 kg yi görünce bu işi ciddiye almaya karar verdim. Umarım bu defa istikrarlı olurum. Şöyle ki iki yılı aşkın bir süredir yeme düzeni m kalmadı. Mütemadiyen yiyiyorum. Güne erken başlıyorum, saat 7 olmadan kahvaltımı yapıyorum. Sonrası sürekli birşeyler yiyerek günü tamamlıyorum. Hareket ve spor da yok denecek kadar az. Malum yaşında etkisiyle metabolizma eskisi gibi değil. Ama bunlar hep bir bahane artık birşeyler yapmalıyım. Bu süreçte benimle devam etmek isteyen olursa sevinirim. Bu sabah kahvaltı sonrası bir dilim çam tatlısı yedim mesela....

Back
X