Marifetli kız olmak :)

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
32
Evett kendimi kampa alıyoruum :KK49:

Evlenmeden önce öğrenmem gereken belli başli yemeklerin tatlıların hepisiinii öğrenmek istyrm :) En hgüzelini yapmak istiyorum :))

(iki sene var ama yavas yavaş başlamak istiyorum )

Benim derdim de bu simcik :)

Soyler misiniz hangi yemekler onemli daha cok?
neleri ogreneyim :)
bu sürecte nelere dikkat edeyim :)
hepinizi.cok optum :) :kk77::D

Bir çok yemeğin yapılışı bana göre aynı, salçalı bir yemek yaparak başla, sonra zaten aşamalarını diğer yemeklerde kendin ayarlarsıni öğrenmen gereken tek şey püf noktaları, soğanı öldürmek gibi mesela :) ben bir dönem, soğanları öldüremedim diye ağladığımı bilirim :oops:

Bir çok yemeğin yapılışı bana göre aynı, salçalı bir yemek yaparak başla, sonra zaten aşamalarını diğer yemeklerde kendin ayarlarsıni öğrenmen gereken tek şey püf noktaları, soğanı öldürmek gibi mesela :) ben bir dönem, soğanları öldüremedim diye ağladığımı bilirim :oops:
ayyyy alllahım öldüm güle güle öldür kız şu soğanları :KK70:

Hahhahahahha :))) hic gulecegim yoktu yaaaaaa alemsin :)))

Şunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))

karnıyarık bana çok zor geliyo valla heralde hiç beceremem gerçi hiç denemedim :D İlk yemek yaptığım zaman herkezi delirtmiştim altı üstü patates çorbası yapacaktım sanki kombe açıyorum :KK53: Önce yörenize ait yemekleri öğrenin bi yemek kitabı alın kafanıza göre yapın herşeyi deneyin

karnıyarık bana çok zor geliyo valla heralde hiç beceremem gerçi hiç denemedim :D İlk yemek yaptığım zaman herkezi delirtmiştim altı üstü patates çorbası yapacaktım sanki kombe açıyorum :KK53: Önce yörenize ait yemekleri öğrenin bi yemek kitabı alın kafanıza göre yapın herşeyi deneyin
en basiti inan karnıyarık ben öğretiyim hepinize :D

Ahh ben yaparm onu yaaaa :)
Yöreme gelin gitmiyorum o yüzden çok işe yaramayacak ama yine de biliyrm yaaanii:)

Şunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))
Karnı yarık, içli köfte, sarma, dolma, etli yemekler aklıma gelmiyo ama hangi yemek öğreneyim demek yerine yapılışını öğren hiç bişey bilmiyosan sonra benim gibi bu soğan kızarınca nasıl oluyo diye milleti arama :-)

Back
X