Marilyn Manson mevzusu

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?

Ne alakası var müzik zevkiyle yaşam tarzinin? Ben türk sanat müziği de dinlerim arabesk de dinlerim pop da rock da.. hepsine göre şekil alacak olsaydım ohooooo....

Siz onu nasıl kabul ediyorsanız o da sizi öyle kabul etsin.müzik zevkinden hareketle kişiliği yordamak pek sağlıklı sonuçlar getirmez.bu arada ben de Rammstein dinlerim yürüyüş yaparken fazlasıyla motive ediyor :rapci:

Mutaassip erkek gozuyle degerlendirdigimde bana gore degil derdim. Ben soyledikelrinizden daha sert muzikler dinliyorum, bakis acisi degisiyor benim gordugum. Kendinizi degistirmeyi ntabi ama bunlari kadinlar dinlemez diye dusunenler var aralarinda.

ay oha artık. siz busunuz. sizi böyle kabul etmeyeni hayatınızda istememeniz lazımken siz neler düşünüyorsunuz. çok yanlış, çok üzülürsünüz:KK20:

Müzik zevkine göre karakter analizi yapılamaz.
Ve kimse için özel zevklerinizden taviz vermeyin.

Endişelenmeyin kızlar, kendimi değiştirmeye niyetim yok elbette :) Sadece ilk intibada ürkütmek istemiyorum.

Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
sami yusuf dinle :))

İkiside eşlerini aldatmış insanlar diye biliyorum:)

Metallica, linkinpark, Rammstein... 90li genclerin cogu dinliyor bunlari. Ben de çok severim, eskiden daha cok dinlerdim ama hala acip dinliyorum. Ve sizin tabirinizle "mutaasibim" bu kelimeden pek hoslanmadigimdan hic kullanmiyorum gerci. Ama biri sirf bana hos gozukmek icin olmadigi biri gibi gorunse oncelikle kendine saygisi olmayan bir insan oldugunu dusunurdum. Yapmayin boyle bir sey, cok gereksiz. Belki de muzik zevkinizden etkilenecek?

Ayrica facede neleri begenmis diye bakan kaldi mi ya? Benim face 7 yillik allah bilir neleri begenmisimdir de unutmusumdur. Bi 7 8 yil oncesi icin onemli olabilir ama artik bakan olacagini sanmiyorum. Rahatsiz oluyorsaniz gizleyin yine de

Bir an korktum. Neyseki siz like'lıyormuşsunuz Çünkü Marilyn manson'u bir erkeğin like'ladığını düşünemiyorum, Mutaassıpımdır ben belki..

Ne alakası var? Mutaassıp insanlar da gayet sert müzikler dinleyebilir ayrıca kimse için zevklerinizden vazgeçmeyin.

Back
X