Marilyn Manson mevzusu

tam tersi ilginç gelir öylesine senin müzik zevkin
onların çoğu zaten kabuklarından sıyrılmak için bahane arıyorlar
bi açılsa kabak çiçeği gibi açılır, bi bakmışsın oktoberfestte biraları yuvarlıyor :KK53::KK53::KK53:

Öyle mi dersin :) Aslında evet erkek arkadaş olarak değil ama arkadaş olarak bir kaç muhafazakar arkadaşım olmuştu, ilginç buluyorlar gibi.

Çok zıt yaw. Ceceli nereee Manson neree? Hele Rammsteina hiç girmiyorum. Bunlar Rockta değil,Hard rock. Müzik zevkini değiştirme tabii. Zaten diğerleri şimdilik kesmez seni:KK49:

Bence olduğun gibi görün farz edelim ki bu iş oldu, ilişkiniz ilerledi yanyana vakit geçirmeye başladınız sürekli onun istediği müzikleri mi dinleyeceksiniz ya da şimdi rahatsız olan adam o zaman rahatsız olmayacak mı?

Çok zıt yaw. Ceceli nereee Manson neree? Hele Rammsteina hiç girmiyorum. Bunlar Rockta değil,Hard rock. Müzik zevkini değiştirme tabii. Zaten diğerleri şimdilik kesmez seni:KK49:

Bence olduğun gibi görün farz edelim ki bu iş oldu, ilişkiniz ilerledi yanyana vakit geçirmeye başladınız sürekli onun istediği müzikleri mi dinleyeceksiniz ya da şimdi rahatsız olan adam o zaman rahatsız olmayacak mı?
Bir yanlış anlaşılma oldu, çocuğun müzik zevkini bilmiyorum. Mustafa Ceceli bir espriydi, bu dönemde çok ön plana çıktığı için.

Bir yanlış anlaşılma oldu, çocuğun müzik zevkini bilmiyorum. Mustafa Ceceli bir espriydi, bu dönemde çok ön plana çıktığı için.

Ama bunu düşünüyorsan olma ihtimali vardır, ateist biri de pop sevebilir zaten rock ve metalden hoşlanmayabilir. Burada ana fikir onun ne sevip sevmediğini bu noktada önemsememen gerektiği. Rahatsız olacaksa sonra da olur bence farklılıklar güzeldir.

Benim eski erkek arkadaşımla müzik zevkim o kadaaarr farklıydı ki yani fersah fersah uzaktı. Ben klasik jazz, jazz blues gibi türleri dinlemeyi çok severim hep jazz albümleri alır dinlerim özel koleksiyonum vardır hatta. Eski sevgilim çoğunlukla türkü dinlerdi, ha yanlış anlamayın "Ben çok elitim sevgilim köylü" gibi saçma bir bakış açım yok. Ben sevgilimle tanışmadan evvel hiç türkü dinlememiştim onun sayesinde türkü dinledim; sevdiğim türküler oldu. O da beni özel günlerde jazz konserlerine götürdü beraber jazz dinledik ve eğleniyordu da. Sıkılmadığını görüyordum.

Velhasılı kelam, siz birbirinizi sevdikten sonra birbirinize ayak da uydurursunuz. Bunlar hiç sorun olmaz. :)

Demetooo çok ince eleyip sık dokuyorsun, takılma bu kadar. Müzik türü bahane, dans şahane :p

Bu arada Coma White en sevdiğim parçasıdır, aklıma gelmişken dinleyeyim iyi hatırlattın. :KK45:

Muzik zevki ile karakterinde cok alakali oldugunu sanmiyorum aslinda ben mesela kulagima hoş gelen herseyi dinlerim.. O zaman ortaya karisik mi oluyorum :) cocuk sizden hoslanirsa buna asla takilmaz bence yani oyle yapmasi gerekiyor

Demetooo çok ince eleyip sık dokuyorsun, takılma bu kadar. Müzik türü bahane, dans şahane :p

Bu arada Coma White en sevdiğim parçasıdır, aklıma gelmişken dinleyeyim iyi hatırlattın. :KK45:

Ya sorma, şu anda açılacak konular birikti :) Mesela hemen birini sana sorayım. Şimdi ben bununla bir kaç hafta sonra görüşeceğim 3 hafta sonra falan. Özlemişim seni desem mi gülerek, bu bir pozitif sinyaldir değil mi neticede? Hani o kadar fiziksel olarak yakınlaşıyor tabağını boş göndermeyeyim :)

Kendiniz olun yahu bu Nasıl bir konu?

Yahu benim kendim olmakla ilgili bir sorunum yok, ilk intiba açısından söylüyorum. Mesela ben alkolda kullanırım, ama gidip smirnoff ya da jb ile fotoğrafım yok. Sosyal içiciyim, fotoğraflarım olsaydı her cumartesi eller havada mı yaşıyor bu kız diye düşünmesinden endişelenirdim.

Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
Kendi adıma konuşayım. Gayet oturaklı biri olduğumu düşünüyorum yani asi sert bir insan değilimdir. Cevremdeki insanlar da hep yaşımdan daha olgun düşündüğümü ve davrandığımı söylerler.
Ama en ağır en sert şarkıları dinlerim. Hele Marilyn Manson beni benden alır. Şarkılarını ve görüntüsünü çok beğenirim Hayko Cepkin i de çok severim.
Çevremde bu tür müzikleri dinlediğimi gören kişiler sen nasıl bunu dinliyorsun diye şaşırırlar. Bana saçma gelir bu düşünce. Rock dinleyen herkes uçuk olacak diye bi kural yok.

Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
Yahu bizim üniversite de müzik zevki farklı diye kızlar evden ayrılmıştı kalamadılar aynı evde zevklerin uyuşmadığı adamla işin ne?

Back
X