- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsuun böyle böyle başlar. ürksün biraz, ürkmek iyidir. titresin kendine gelsin, adam olsun. türkçe popla ömür mü geçer![]()
Bunu soylediniz ve gelecekler :)
tam tersi ilginç gelir öylesine senin müzik zevkin
onların çoğu zaten kabuklarından sıyrılmak için bahane arıyorlar
bi açılsa kabak çiçeği gibi açılır, bi bakmışsın oktoberfestte biraları yuvarlıyor![]()
Çok zıt yaw. Ceceli nereee Manson neree? Hele Rammsteina hiç girmiyorum. Bunlar Rockta değil,Hard rock. Müzik zevkini değiştirme tabii. Zaten diğerleri şimdilik kesmez seni![]()
Bir yanlış anlaşılma oldu, çocuğun müzik zevkini bilmiyorum. Mustafa Ceceli bir espriydi, bu dönemde çok ön plana çıktığı için.Bence olduğun gibi görün farz edelim ki bu iş oldu, ilişkiniz ilerledi yanyana vakit geçirmeye başladınız sürekli onun istediği müzikleri mi dinleyeceksiniz ya da şimdi rahatsız olan adam o zaman rahatsız olmayacak mı?
Ne bileyim, herkes olumlu yorum yapmıs evli olmasam bekar olsam sevgilim o adamı dinlese pek hosuma gitmezdiKusuyor gibi mi ahahaha, ilahi ya o nasıl tanım :)
Bir yanlış anlaşılma oldu, çocuğun müzik zevkini bilmiyorum. Mustafa Ceceli bir espriydi, bu dönemde çok ön plana çıktığı için.
Demetooo çok ince eleyip sık dokuyorsun, takılma bu kadar. Müzik türü bahane, dans şahane
Bu arada Coma White en sevdiğim parçasıdır, aklıma gelmişken dinleyeyim iyi hatırlattın.![]()
Kendiniz olun yahu bu Nasıl bir konu?
Kendi adıma konuşayım. Gayet oturaklı biri olduğumu düşünüyorum yani asi sert bir insan değilimdir. Cevremdeki insanlar da hep yaşımdan daha olgun düşündüğümü ve davrandığımı söylerler.Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
Yahu bizim üniversite de müzik zevki farklı diye kızlar evden ayrılmıştı kalamadılar aynı evde zevklerin uyuşmadığı adamla işin ne?Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?