Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasım beş vakit namaz kılan bir adamla evlendi. Cocuk cok seviyordu cok da düzgün bir adam. Arkadasım çocukla çıkmaya başladığında Latin dansları kursuna gidiyordu. Yani böyle seyler kıstas degil.
kendin ol.Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
mustafa ceceli miiiBugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
Iki insan birbirini begensin bunlar yersiz konular.
Benim esim de mutasip denebilecek bir adam. Ben de 174 boyunda 46 kilo bir karis etekle gezen belime kadar sari sacli falan bi kadinim.
Elektrik olusursa ne ucuk kacikliga ne mutaasipliga bakmaz bu isler. Elektrik yoksa da istediginiz kadar mustafa ceceli konserinden canli yayin acin yine de olmaz
İki gün takılıp ayrılmak mi?maksadın yoksa cidden hoşlanıyor musun ?
Bence her iki halde de olduğun gibi görün ki ne incinsin ne incinesin
Kusuyor gibi mi ahahaha, ilahi ya o nasıl tanım :)Satanist, korkunç bir goruntusu var, sarkılarında da kusuyor gıbı hep, nasıl sevip dınlıyon gercı zevk ama yınede tarkanı falan dınle her kız gibi![]()