Marilyn Manson mevzusu

Arkadasım beş vakit namaz kılan bir adamla evlendi. Cocuk cok seviyordu cok da düzgün bir adam. Arkadasım çocukla çıkmaya başladığında Latin dansları kursuna gidiyordu. Yani böyle seyler kıstas degil.

herhangi biri için müzik zevkinizi değiştirmektense, insanlardan sizi olduğunuz gibi kabul etmesi bekleyin bence. bakın siz sert müzik zevkinize rağmen, onu olduğu gibi kabul etmişsiniz. sevgi böyle bir şeydir bence. umarım mutlu olursunuz.

Mustafa Ceceli mi :ruh: Mutaasip degilim ama marilyn manson ve rammstein sevmem esim biraz sever ama evde yuksesk sesle dinlemez. Tahammul edemem.

Arkadasım beş vakit namaz kılan bir adamla evlendi. Cocuk cok seviyordu cok da düzgün bir adam. Arkadasım çocukla çıkmaya başladığında Latin dansları kursuna gidiyordu. Yani böyle seyler kıstas degil.

Aaa ne güzel, haklısın böyle şeyler kıstas olmamalı. Gerçekten benden hoşlanıyorsa tabi

Dorian beğen orta yolu bulun. 'Gel gör beni beni'
Şaka bir yana olucağı varsa cecelist değilsin diye olmayacak değil, olursa da ömür boyu cecelist gibi davranabilecek değilsin. Çok zıt insanlar birlikte olabiliyor eminim sende gözlemlemişsindir çevrende, flört aşamasında olduğunun en iyisi gibi görünmek, iyi özelliklerini ön plana çıkarmak yeterli bence.

Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
kendin ol.
seni seven böyle sevsin.

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Mune Mune konumu kapatabilirsiniz, teşekkürler.

Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
mustafa ceceli miii:KK70::KK70: yaa boyle seylere belki takilmiyordur belki o da dinliyordur ilgisini ceker. muzik zevki onemli tabi ama cok da seyyapmayin

Iki insan birbirini begensin bunlar yersiz konular.
Benim esim de mutasip denebilecek bir adam. Ben de 174 boyunda 46 kilo bir karis etekle gezen belime kadar sari sacli falan bi kadinim.
Elektrik olusursa ne ucuk kacikliga ne mutaasipliga bakmaz bu isler. Elektrik yoksa da istediginiz kadar mustafa ceceli konserinden canli yayin acin yine de olmaz

Iki insan birbirini begensin bunlar yersiz konular.
Benim esim de mutasip denebilecek bir adam. Ben de 174 boyunda 46 kilo bir karis etekle gezen belime kadar sari sacli falan bi kadinim.
Elektrik olusursa ne ucuk kacikliga ne mutaasipliga bakmaz bu isler. Elektrik yoksa da istediginiz kadar mustafa ceceli konserinden canli yayin acin yine de olmaz

Bir elektrik var :) O elektrik yok olmasın istiyorum

İki gün takılıp ayrılmak mi?maksadın yoksa cidden hoşlanıyor musun ?
Bence her iki halde de olduğun gibi görün ki ne incinsin ne incinesin

İki gün takılıp ayrılmak mi?maksadın yoksa cidden hoşlanıyor musun ?
Bence her iki halde de olduğun gibi görün ki ne incinsin ne incinesin

Allah korusun iki günlük ilişki mi olur, öyle olacaksa istemem elbette. Sadece ilk intiba için fazla mı uçuk kaçtı dedim ben

Bence kendin ol.. Herkesin müzik zevki farklıdır buna takılacağını düşünmüyorum..:KK52:

Mutaassıp (tabiri sevmiyorum ama ortama uyalım madem) biri marilyn manson dinlemez diye bişey yok, çok yönlü ve toleransı yüksek bir insan ise karşındaki ve sen de öyleysen anlaşabilirsiniz, aranızda hayat görüşü bakımından uçurum yoksa tabi. Ürkütmezsin kuşu merak etme.

Sweet dreams tadında ilişkiniz olsun inşallah.

Rock demişken rip chester deyip gideyim bari toprağı bol olsun :deli:

Takılma ben de rap dinlerim :-) her yerde de belli ederim. Konuşmadan anlayamaz ki uzaktan. Müzik zevkine göre ayıracak değil herhalde.

Satanist, korkunç bir goruntusu var, sarkılarında da kusuyor gıbı hep, nasıl sevip dınlıyon gercı zevk ama yınede tarkanı falan dınle her kız gibi :KK48::KK48:

tam tersi ilginç gelir öylesine senin müzik zevkin
onların çoğu zaten kabuklarından sıyrılmak için bahane arıyorlar
bi açılsa kabak çiçeği gibi açılır, bi bakmışsın oktoberfestte biraları yuvarlıyor :KK53::KK53::KK53:

Back
X