Elektronik Ev Aletleri Marka sıkıntısı.

Marka takıntım var ama yerli sanayiye var. Zaten az gelişmiş ülkeyiz yerli üretim alıyorum ve çok memnunum. Önerim yabancı markalara tonla para verene kadar bizimkilere yönelin.
Televizyonum Arçelik çok memnunum.
Hatta yakın zamanda evlendiğimiz arkadaş boschtan aldı her şeyini ben Arçelikten onda şimdiden sıkıntı var ben de tık yok Maşallah.
Geçende bir beyaz eşyam arızalandı tamir ekibi geldi çözemeyince yenisini verdiler ve en güzel kısmı garantisini de tekrar başlattılar.
Yani bence Arçelik gayet iyidir ben memnunum alabilirsin.

Lg marka plazma tv var bizde LCD yaygınlaşmadan öncekiler hani, nereden baksan 8 9 senesi var ama şimdiki benim diyen televizyonlardan iyi görüntü kalitesi, HD yayınları özellikle çok iyi gösteriyor şimdi tv alacak olsak yine LG tercih ederiz

Biz Philips kullanıyoruz. Görüntü ve renkler gerçeğe çok yakın ama menüsü biraz yavaş.
Samsung'da biraz fazla canlı renkler, telefonlarında da öyle zaten. Rahatsız edici olmuyor. Yeşiller daha yeşil maviler masmavi falan.
Bize satış görevlisi LG'nin donuk renkli olduğunu söylemişti. Onun etkisinde mi kaldım bilmiyorum ama baktığımda bana da öyle geldi.
Ama Ultra HD Sony televizyonlar için garanti verebilirim. Görüntü kalitesi, renkler, menü hızı hepsi çok başarılı.
Farkındaysan Vestel'den hiç söz etmedim.
Dinlen dinlen kaç.

Direk ss aldim ceyiz duzen biri olarak
Cok tesekkurler

Benim sozlumu okudum sanki. Aynisi oda marka meraki beni öldürcek. Yahu kaliteli iyi olsun ihtiyacimi gorsun begeniyim kesemede uysun tamam iste bitti gitti ama yok illa o marka olacak. Benimde rengini midelini cok begendigim ama beyefendinin markasini begenmeyip laf ettigi seyler oluyor. Biraz erkeklik duygulariyla oynayip (sen daha iyi anlarsin vs laflar givi ) naz yapinca ( ama ben bunu begendim gibi ) ise yariyor. Bu alakasiz seyi niye anlattim belki isinize yarar istesiginizi alirsiniz ve yanliz olmadığınızı bilin diye yoksa ben hic televizyon ve markalarindan anlamam o konuda yardimci olamicam malesef

Vestel tv de ciddi anlamda korkunç. Sony ya da samsung iyidir.

Artik ful hd kalmadi sen uhd ozellikli samsung ya da lg al benim salon lg mutfak vestel o da esimin bekarliktan kalma tvsi oldugu icin yoksa asla vestel filan almazdim

Tv miz vestel marka bende aynı sizin gibi televizyon alirken eşime vestel ne ki Kötü bir marka almalıyım demiştim. Esimde tv de bu markanın çok iyi olduğunu söylemişti.
3 yıl önce 2000 tl almıştık. İyi ki almisiz çok Memnunuz .Tavsiye ederim.

Dip not ; beyaz Eşyalarım hep Bosh markadır. Sadece tv vestel

Axen diye bi marka aldik pek bilinmiyir,bi markanin alt urunu. Cok memnunum bi bucuk yildir kullsniyoruz. Beyaz esya profilo aldik. Hepsi canavar gibi, herkese ekstra oneriyorum. Ama beyaz esya tamamen sans isi.buna inaniyorum.

Buzdolabım , mikrodalgam, televizyonum ve bulaşık makinem vestel hepsinden çok memnunum. Buzdolabım 14 yıldır tık demedi maşaAllah. Fırınımda Bosch ama hiç memnun değilim.

Vestelmiii? Sakın diyorum sadece sakın.. Vestel çamaşır makinesi evde, vestel bulaşık makinesi iş yerimde var ikisindende hiç memnun değiliz hatta iş yerimdekini senesi çıkmadan değiştirdim vestel tam bir kalitesizlik abidesi...

Mutfağına bile alma sonuçta o da para ve çöpe gidecek... Anlaşılan nişanlın elektronikten hiç anlamıyor...

Tvde LG ve SAMSUNG başka marka bilmem tanımam...
Beyaz esyanıda vestel alma sakın bir şekilde ikna etmeye bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…