Elektronik Ev Aletleri Marka sıkıntısı.

Tvde iyiymiş nişanlım öyle diyor,peki bişey sorcam sizinki full hd mi ultra hd mi özellik olarak
Tv de iyi degıl.samsung,lg,philips iyi kullananların hepsı memnun.benımkı hedıye geldıgı ıcın arcelık.başta on yargılıydım ama suan gayet memnunum.görüntü kalıtesı gayet iyi

Merhaba.iki markayi da tv olarak kullanmis biri olarak ikisi de gayet iyi bence.su an tam da dediginiz modelin full hd'sini kullaniyoruz ve inanin lg'yi aratmiyor vestel'de.bir de daha once yazilanlar gibi,gercekten de beyaz esya vs sans isi oluyor.kiminin kotu dedigi baskasini cok cok memnun edebiliyor:)

Biz LG kullanıyoruz çok memnunuz.
Abimlerde Samsung var bize her geldiğinde tv yi değişelim diyor
Vestel'e para vermem diye düşünüyorum.
Ama bazı arkadaşlar tvsinin iyi olduğunu söylüyor.

Evde ıkı televızyon var,bırı Samsung diğeri de Sony ıkısınden de memnunum.Ayrıca annemde kı de samsung oda memnun.Annemın eskı televızyonu Vestel ıdı oda kotuydu dıyemem.Tavsıyem sony,samsung.

Tvde iyiymiş nişanlım öyle diyor,peki bişey sorcam sizinki full hd mi ultra hd mi özellik olarak

Vestel fena. Yanına bile yaklaşmayın derim. Nişanlınız fiyatına kanıyor muhtemelen.

Philips, samsung, lg bunların dışına çıkmayın televizyonda. 4k full hd smart ve 40 inç üstü bir televizyonu da 3000 liranın altına bulamazsınız. Bulsanız da almayın, bir sıkıntısı vardır muhakkak.

Bence nişanlın biraz daha araştırsın. Vestel tüm parçalarını, ekran kasa ana kart vs diğer markalarım ürettiği parçaları birleştirerek yapıyor. Dolayısıyla. Parça uyuşmazlığı yaşatıyor.
İstediği kadar ultra hd desin tırt.
Bu sebepten lg Sony Samsung ten şaşmam. tüm parçalarını kendileri üretiyor.
Birde tv alırken ara model olmamasına dikkat ederseniz 5 yıl ve üzeri sorunsuz kullanırsınız. Ek olarak sinema sistemi alacaksanız aynı markayı tercih edin derim. LG tv ye lg sistem yani. Böylelikle tüm sistemi tek kumanda ile kontrol edebilirsiniz.
4 yıldır lg smart kullanıyorum, ama geçen bir teknoloji mağazasında Samsung smart gördüm, sistem olarak içinde android vardı. Sonra araştırdım ki tüm yeni smartlarında artık kullanılıyormuş. Bu da size internetten açıp kapama yapmadan min 720 p kalitesinde film izleme keyfi sunar.
Eski sistemlerde android olmadığı için film izlerken tv yi açıp kapamak yada laptopa bağlamak gerekiyordu.
Ha tabi ben sadece evde digital bir sisteme bağlarım. Tv yi tv olarak kullanırım. Yada maksimum bilgisayara bağlar film izlerim dersen eski model bir full hd tv yi alıp koyarsın. 1000 tl ye bile var. Kısaca ne beklediğin önemli.

Herkese çok teşekkürler kimisi memnunmuş kimisi değilmiş şans işi gerçekten sanırım,vestelden vazgeçirdim bu arada samsung veya lg bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…