Elektronik Ev Aletleri Marka sıkıntısı.

VESTEL tv tanıdıkta var, bizim evde de LG var sürekli lg izledikten sonra onun televizyonu resmen karıncalı geldi gözüme... Çözünürlük renk kalitesi görüntü kalitesi benim için çok önemli vestel beyaz esyada oldugu gibi tvde de tırt malesef... Bütçe yoksa ARÇELİK al ama yine vestel alma!
 
Bende mutfağıma renkli odaya smart tv aldım çok memnunum.özellikle odadakinden.renkli olan açarken ve kanal değiştirirken biraz daha yavaş.en iyisi denen markalara kıyasla bence daha iyi çevremdekilerde izledikten sonra daha bi seviyorum kendi televizyonumu görüntü daha net geliyo.gelen misafirlerde aynı şeyi söylüyolar :)
Bu arada beyaz eşyalarımda vestel hepsinden de ayr ayrı çok memnunum.önyargılı yaklaşmamak lazım birde model önemli :)
 
Arkadasimin tv'si vestel, kanal degistirmek icin on kere kumandadan basiyorsun ancak degistiriyor maalesef...
 
Bizim tv sony idi ehh.Şimdi ki samsung uhd 4k. Çok mu iyi evet .yalnız bu tv yi aldığımızda sorun çıktı .tv de değil aksesuarında,biraz uğraştım sıfırıyla değiştirdim.

O zaman Vestel almadım.avm deki satıcı acayip sinir bozucu alakasız biriydi vazgeçtim.

kliması var Vestel'in onlar servis konusunda ilgi konusunda çok iyiler (bana göre).Çok ön yargılı bakmayın beyaz eşya şans işidir cidden.Mesela annemlerin tv lg 1 yıllık yok, çöp.
 

çok iyi yapıyorsunuz.
ben de yerli marka almaya çalışırım.
ama beyaz eşyada şöyle bir şey yaşadık, ben çok şaşırdım;

aldığımız dönem, çeyiz alışverişi olarak tüm beyaz eşyaları tek mağazadan alalım, indirimli olsun dedik.
belirlediğimiz markalara orta özellikteki ürünler için fiyat sorduk.
ve arçelik en yüksek fiyatı vermişti, bosh ve elctroluxden daha yüksekti.

o ayın özelinde bir durum muydu yoksa başka bir sebebi mi vardı bilemem de,
hiç hoşlanmamıştım arçeliğin bu fiyat politikasından.
 
@homeostas 2000 az para değil, ben de olsam TVsi ile ünlü markalara göz atardım.
Ama aynı özellikteki bir TV elbette daha pahalı olacaktır.

3D falan istiyorsan Sony veya Samsungda o fiyata bulamazsın.

O yüzden ya istediğin özellikleri sınırlandıracaksın, ya da Vestele tamam diyeceksin.

Ben olsam özellikleri sınırlandırırdım, 3D bizim TV mesela, hiç 3D kullanmıyoruz, zaten çocukla mümkün değil.
 
Vestel insansız uçak üretiyor hayatım. Türkiyede koca arge fabrikası var ve savunma sanayisine çalışıyor. Eminim bir tane led ekran tv yaparken çok zorlanmıyorlardır. Burda sayılan çoğu marka üretimini çinde hindistanda yapıyor. Türk markalarına yapıştırılan o "dandik marka" etiketine inanmak yerine yerli sanayiyi destelemelisiniz.
 
Kimse yazmamış sanırım ama televizyonda Panasonic en kalitelisi. Nişanlın iyi araştırsın, panasonic televizyonlara da baksın. Bu markayı televizyondan gerçekten anlayan alır.
 
beyaz eşya için siemens bosch düşünebilirsiniz.
biz de hd plazma var, samsung. cam gibi gösteriyor, sinema kalitesinde. geçen sene 3500TL ye almıstık.
 
Emin yani bu çocuk baya baya evleniyor seninle
 
lc ve samsung televizyon için bence.. tamam vestelde iyi yani paranı çöpe atmış gbi olmazsın ama lc ve samsung gbi asla olamaz.... bende tv özelliklerinden anlamam sadece ekranlara bakmak netlik herşey aradaki farkı gösteriyor bence :))
 
Lg tv de en iyisi bana göre biz çok memnunuz Lg olmazsa Samsung olmalı tv de Vestel kimi tanıdıysam memnun değil elektrikli şans işi derler ama bile bile almakta olmaz gibi haklısınız
 
Canim gecen hafta 65'' vestel.aldik gayet memnunum kendim yazilim muhendisiyim ve teknolojiye cok merakliyim. Nisanlin hakli gercekten cozunurluk kalitesi vs tum ozellikleri diger markalarla yarisir. Hem yerli mali tavsiye ederim zaten hd olduktan sonra grafik tasarimi yapmayacaksaniz sadece film izlemek icinse markaya 2 kat odemek gereksiz bence.
 
Biz de buralar tv değiştirmeyi düşündüğümüz için epey bi araştırdık. Şimdiki tvmiz vestel. Evlenirken 7 yıl önce almıştık. Hiç bir sıkıntısını görmedik gayet iyiydi yani. Eşim epey bi araştırdı. LG ve Samsung arasında kalmıştık. LG kullananlar tvnin yavaş olmasından çok şikayetçi. Eşim de samsunga karar verdi son olarak.
Konu dışı ama elektrikli süpürge de philips maratonu şiddetle tavsiye ederim.

Son olarak kesinlikle beyaz eşyanın şans işi olduğunu düşünüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…