markalonga

aslibesiktas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
40
0
36
İstanbul
Ne düşünüyorsunuz?Bu siteden düzenli olarak alışveriş yapıyorum ama sizlerin de düşüncelerini almak istedim arkadşlar.Alış veriş yapan var mıı??
 
Ürünlerinin hepsi sahte.Kutularının şekilleri bile farklı belli oluyor bu.Sipariş etmişim ama iptal ettim geri.Ayrıca 5 mesajınız var toplamda,çoğu da markalonga sitesine ait neden acaba
 
çok uygun oldugu için belki bize böyle geliyor ama ben bir kaç bir şey aldım.Bir problem yok şimdilik..Memnunum.

O zaman şöyle söyleyeyim madem reklam amacın yok,ürünler gerçekten sahte.Nereden anladın diye sorarsan,ürünlerin kendi web sitelerine girip bakınca kendilerinde olmayan ürünler bile var gibi gösterilmiş.Ayrıca ben jel eyeliner sipariş ettim,sonra kutusundan fark ettim çakma olduğunu.M.a.c ürününün kutusu ne Amerika çıkışlı ne Avrupa ne de Türkiye'de oradaki sitede satılan gibi değil.Ayrıca göz farlarının aynısını gitti gidiyorda mardinli bir satıcının da sattığını gördüm.M.a.c de satılmayan bazı farlar o sitede m.a.c ürünü gibi satılıyor.Zaten sitede tedarikçi olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin diye bir bölüm var,oysa ki ürünleri Avrupa'dan getirtiyouz diyorlar ama yalan olduğu çok açık.Avrupa çıkışlı olsa bile fiyat bu kadar fark edemez,gümrük uygulamaları hele çok sıkı artık ve kutuları da gerçek değil.İçeriğinin ne olduğunu bilmediğiniz sahte ürünlerle sağlığınızla oynamayın.Bu ürünleri gözümüze,dudağımıza,yüzümüze sürüyoruz.Siteye mail de attım ben,cvp bile veremediler bana.
 
Son düzenleme:

Okadar ayrıntısını bilemem tabii.Bende bir problem olursa söylerim:)
 
Benim ürünümün paketi ezik çıktı, hemen ertesi gün aynısı geldi. Önce çok sinirlendim ama arkadaşlar hızlıca yardımcı oldular. Nakliye sırasında olabiliyormuş sonuçta ithal ürünler
 
Bence taklit olsalardı çoktan defterleri dürülürdü, arkadaşlar sitedeki fiyatların bir çoğu amerikadakinden daha pahalı, o kaadar da ucuz değil yani. Taklitinin gerçeği gibi satılmasına yasa izin verse markaların kendisi vermez
 
Bence taklit olsalardı çoktan defterleri dürülürdü, arkadaşlar sitedeki fiyatların bir çoğu amerikadakinden daha pahalı, o kaadar da ucuz değil yani. Taklitinin gerçeği gibi satılmasına yasa izin verse markaların kendisi vermez
 
Bence taklit olsalardı çoktan defterleri dürülürdü, arkadaşlar sitedeki fiyatların bir çoğu amerikadakinden daha pahalı, o kaadar da ucuz değil yani. Taklitinin gerçeği gibi satılmasına yasa izin verse markaların kendisi vermez
 
Kozmetikte kar marjları çok yüksektir yurtdışından direkt alınınca çok ucuz oluyor, niye free shoplarda fyatlar ucuz? Ayrıca bu da markafoni, trendyol gibi alışveriş sitesi olduğuna göre fiyatlar da kampanya fiyatları işte, bence normal.
 
Ben de geçenlerde bir sipariş verip sonra iptal ettim ama bir arkadaşıma gelen ürünleri inceleyince yeniden fikir değiştirdim. Ben çok beğendim ürünleri, orjinal oldukları malzemenin kalitesinden belli. Taklit parfüm kutuları kendilerini hemen belli ediyorlar, bunlar taklit değil.
 
Kozmetik riskli bir alan, rakipleri hemen test ettirir ve de kapattırırlardı siteyi. Kaç aydır satış deva ettiğine göre bir problem yok.
 
Paralel ithalatla getiriyorlar ve de konsepti tutundurmak için düşük kar marjı ile çalışıyorlar. Ürünleri inceledik taklit değil. Ayrıca Mac ürünleri Amerika’da çok daha ucuza bulunabiliyor.
 
Dünyanın heryerinde markalar sezon sonlarında veya son kullanım tarihlerine belli bir zaman kala büyük indirimler yaparlar, herkes de kapış kapış alır kozmetik ürünlerini. Markalonga dan da şu anda profesyonel satış noktaları bile ürün alıyormuş. Taklit olsa onlar da almaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…