Yarım kilo 35 lira tuttu
Dolmalık biber
Patlıcan
Kabak
Yeşillik
Pırasa
Yogurt
Pecete
Kahve
Su
Kaşar
Süt
Un
Yumurta
Domates
Bide yarımşar kilo meyve
Başkada bişey yok ☺ çokmu tutmuş gercekten ya
Yarım kilo 35 lira tuttu
Dolmalık biber
Patlıcan
Kabak
Yeşillik
Pırasa
Yogurt
Pecete
Kahve
Su
Kaşar
Süt
Un
Yumurta
Domates
Bide yarımşar kilo meyve
Başkada bişey yok ☺ çokmu tutmuş gercekten ya
200 çok tutmuş bu saydıklarınıza. et kaç kg tabi o da önemli ama çok fazla ürün almamışsınız aldığınız için de ödediğiniz miktar çok geldi. şok bim a101 den alışveriş yapıyorum ben, sebze meyve için de manava gidiyorum. 200 2 haftalık sebze meyvemizi çıkarır. makarna peçete zaten 3-5 lira ancak. sebze meyve çok tutmuş gibi duruyor 2 kişi için. ama neden kaç poşet aldın demesi saçma. eve alınmış şeyler, kendinize aldığınız kişisel ürün mü ki? bu ne saçma tepki? bundan sonra yazın listeyi verin eline , kendi alsın bakalım kaç poşet oluyormuş!
dün bir yumurta bir de kağıt havlu ile peçete aldım 2 poşete sığdı 3 ürün. poşet sayısı arttıkça ürün mü artıyor sanki.
Yalnız yarım kilo et 35 çok fazla değil mi?
En son kilosu 40-45 değil miydi, ben mi eskide kaldım?
Eşiniz yine hakli değil ama belki de market tercihi yanlıştır.
Az önce sanırım konuyu yanlış yere açtım sorryyy bebeyimler
Merhaba kızlar ben içimi dökmekten ziyade varsa bi sorun bana yol göstermenizi rica ediyorum, belkide hatalı benimdir sizde bi bakın istedim
Bu akşam markete gittim malum ev alışverişi
Aldıklarımda pek bişey yok yani toplasanız bir haftalık yemek malzemesi ancak cıkar toplam 200 lira hacadım
Et
Sebze
Meyve
Peçete
Peynir
Makarna
Bide kahve ve su
Eve geldim tabi üç beş poşet var elimde
Eşim hemen gerildi bune böyle kıtlıktan mı çıktın iki kişiyiz kaç poşet böyle dedi
Eee dedim lazımki aldım yarı akşama güveç istedin kek götürücem şirkete yaparmısın dedin
Bi sonraki güne dolma istedin bende çıkmışken aldım hepsini dedim
Poşetlere baktı kaşar peyniri gördü bune bu dedi,
Güveç için lazım dedim açtı dolabı hakikaten yarım kaşar var ve ben unutmuşum onu bi tane daha almışım
Söylendi biraz bu saate kadarda tek kelime konuşmadı benimle şimdide gidip yattı
Şimdi gercekten soruyorum benmi fazla harcamışım siz markete gittiğinizde bazen ni kaç poşet döndüğünüz olmuyo mu
Yoksa eşim mi abartıyo durumu
Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
bence de konu sahibi nerden alışveriş yapıyorsun bilmiyorum ama burda 1 kg et senin aldığın fiyata hadi taş çatlasın en pahalı olan yerde 45. yarım kiloya o fiyat çok. eşinizin tepkisini hatalı buldum yeniden belirteyim ama siz alışveriş yaptığınız marketi değiştirin. sebze meyve manavdan et kasaptan tercih edin hem daha taze hem de sizin aldığınız fiyattan çok daha uyguna gelir.
sütü de açık alıyorum ben gerçi orda da sıkıntı şu ki 5 ltden aşağı satmıyorlar. 5lt de 2 kişi bize çok geliyor tüketemeden bozuluyor. buralarda migros yok şok a101 bim var sadece. demek bu kadar ciddi fark var aralarında. bundan sonrası için de bu benim aklımda olsun, aynı şeye neden 2 kat fazla ödeme yapayım ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?