Market alışverişim sorun oldu

Suna herşey pahalı
200 liraya iyi alışveriş yapmışsınız eşiniz fazla tepki gostermis

bence eşinizin davranışı hoş değil anladığım kadarı ile siz alışverişteyken eşiniz evdeymiş neden beraber gitmediğinizi merak ettim ... etin kilosu olmuş 50 60 tl zaten .... istekleri sıralarken iyi de alınan bir kaşar mı fazla geldi sonuçta kahvaltılık bir ürün yarımı yemeğe kullandın mı bitecek ertesi günlerin kahvaltılığı olacak abartmış hiç konuşmamak ile

Ben dün markete gittim 4 avokado, bi sucuk, 1 kilo acı biber, 2 kavanoz salça, peynir aldım 104 lira para verdim. Sizinkiler yine iyi tutmuş bence. Ev bu tabiki alacaksın. Eşin çok cimri sanırım. Erkeklerin mutfak işine karışması zaten saçma.

bundan sonra markete siz gitmeyin, yazın gereken şeyleri o gitsin alsın. kıymanın kilosu 40 lira. eşinin piyasadan haberi yok heralde

Yıneyse bana pahalı geldı. Et almamıssınız tavuk almamıssınız. Pazara cıkmıyormusunuz?

taşıyabilsem ben fazladan alırım, sürekli alışveriş yapıyorum ben de bu sebeple.
iyi etmişsin 2 günlük tüm ihtiyaçlarını almışsın.
ama en iyisi sen kocana hergün ayrı liste ver de bugünün kıymetini bilsin.

Et sebze meyve almışsınız az bile tutmuş bence. Eşiniz abartmış be yani aç mı kalacaksınız noluyor ? Yemekten içmekten kısılır mı . Hani durumunuz kötü olur anlarımda kötü de değilmiş neyin gerilimi bu

Ben eşinizin hareketine sinir oldum o an belki çook caniniz birşey çekti aldınız diyelim onada laf edecek bir tip ne demek torbalara bakıp gidip birde dolaba bakmak davranışı çok büyük saygısizlık. Bu adam için ne yemek yaparım nede alışveriş bu kadar herşeyi biliyorsa bir zahmet yemekte kendi yapsın alışverişide

Saçma sapan erkek tipleri su mutfak işine karışan erkeklerden nefret geldi artık sanki o kasarda bozulacak rendele Koy poşete at dondurucuya bu kadar zor değil ya su erkeklere çok hesap vermeyin ya nedir bu kaşar dediğin ne kadar hadi rn fazla 20 lira olsun valla ben evde varken gayette gidip ikincisini üçüncüsünü alırım nasılsa kullanıyorum hemde indirimliyse herşeyden iki üç olur evimde nedir bu ya eşinle git markete dünya kaç bucak görsün bakalım geçen k markete gittik eşinle sadece deterjan aldık hem aldıklarında 5 lira 6 lira kasaya gidene kadar eşim bunlar 100 lira tutmaz dedi görürsün dedim kasada 200 lira deyince kendi gördu nasil oldugunu

Valla birde onada hak veriyorum demişsiniz bir yorumda en çok ona şaşırdırdım.
Ne hakkı? Ne hukuku be kardeşim?
5 senelik evliyim, kardeşlerim evli ben böyle saçma bi tepki görmedim.
Durumunuz iyi değilse " Şuna çok gerek yoktu dahamı dikkatli harcasak" gibi bir cümle tamam da,
Bağırıp çağırmak, bütğn gün konuşmamak ne demek yahu.
Niye bu kadar ezdiriyiosunuz kendinizi anlamadım ki?
Götürüp kumar oynuyosunuz sanki, sen yapıyorsun oda oturup zıkkımlanıyor işte!
Fazla harcadıgını düşünüyorsa, markete değil pazara,
Daha uygun matketlere gitmen için normal bir üslupla fikir verebilir de bu ne dir yani?
Çokmu arıyosunuz böyle adamları?
Alma bişey otursun çoraplarını kemirsin.

Esin gercekten cok kaba ve düsüncesiz üstüne de cimri. Hem kendi istiyor hem malzeme alinca dir dir ediyor. Okadar da darda degilseniz bogazdan kesilmemi sonucta yemek ya yencek gidip sacma sapn seyler almadiniz sonucta

ben çalıştığım halde 20 tl lik market alışverişime laf yemiştim.. ezdirmemek gerek

Canim bu kadar sorun yapmamali esin bundan sora listeyi ver kendisi alsin ne. Kasar peyniri acmasin digeri bitince onu yersiniz hemm sanki kendin icin mi harcadin onun kendi ihtiyaclarini almissin

Bi kaşarın lafını yapacaksa bana tıkarım kaşar kalıbını ağzına. Bizde yeme içmenin lafı olmaz. İsrafı sevmem ama aldığıma karışılmasını hiç sevmem.

Eşin çatacak yer aramış sanırım.gereksiz lüks olacak bişeye para harcamamışsınki.hem durumunuzda öyle çok sıkıntılı değilmiş niye bi kaşara dertlenmiş bukadar :)

eşinizin tarzı çirkin

esasen o tuttuğu miktardan çok dış görünüşüne bakıp iki kişiyiz tüm marketi neden aldın havasına girmiş

listede alınan çok fazla şey yok

dün markete gittim

pirinç, nar ekşisi, tek öğünde yenilecek miktarda et, makarna, yoğurt, ekmek, bir tane sabun ile oğluma diş fırçası aldım. 67 lira tutmuş

akşam eşim de yemekten sonra gitti markete nohut, kumandaya pil, tuvalet kağıdı ve kendine sigara almış o da 64 civarı idi

sebze meyve pazardan alınıyor zaten

bu listede nohut pirinç tuvalet kağıdı ve sabun tek günlük değil ama biz bugün de markete gidip 50 Tl harcarız yarın da

alınanlar pahalı günümüzde

bir kg nohut 12 küsurdu örneğin evet 5 yemek çıkar yani en az bir ay gider ama alınırken pahalı oluyor işte

bunlar dışında mevsiminde beslenin

kışın dolma mı çekti canınız kuru dolma yapın onu alıp ya da yazdan buzluğa atın

ben cumartesi asma yapraklarım vardı buzlukta onu sardım mesela tazecikti

Kendi paramı kazandığım için market alışverişinde eşim ağzını açmıyor. Liste veriyorum al diyorum bende markette istediğimi alırım hiç böyle bir sorunum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…