- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Boşver canım sen bakma eşineYok yahu ne kusuru iyiki geldiniz belkide bir cinnet durumunu önlediniz yani
Müge apla biz kocamılan birbirimizi seviyoduk aha bu sedasu gillle bu heidi gil dedi bana müge apla pişmanımYarın seni tv de bekliyor olacağım:))))))
Ban ne bacılar yaAyy kız ben korkarım öyle :)))
Müge anlı alır kaşarı eşinin kafasına atar bence:)))Müge apla biz kocamılan birbirimizi seviyoduk aha bu sedasu gillle bu heidi gil dedi bana müge apla pişmanım
:))) iki konuştuk adamı kaşarla dövmeye kalktı müge abla derim:)))Müge apla biz kocamılan birbirimizi seviyoduk aha bu sedasu gillle bu heidi gil dedi bana müge apla pişmanım
Konu dışında konuşuyoruz ya ondan dedimBan ne bacılar ya
Yemem ben saol diyet yapıyom şüşko oldum zaten iyice
:))):))) iki konuştuk adamı kaşarla dövmeye kalktı müge abla derim:)))
Ay gerçek mi. Ben daha hiç yemedim umarım da hiç yememm :)Konu dışında konuşuyoruz ya ondan dedim
Beni mune abla banladı bı kere bu sebeble(
Abooovvvv ben böyle satışı tövbe pazarda görmedim ☺:))) iki konuştuk adamı kaşarla dövmeye kalktı müge abla derim:)))
Ben çık üstüne tepin dedim yapmadı derim:))):))) iki konuştuk adamı kaşarla dövmeye kalktı müge abla derim:)))
:))Abooovvvv ben böyle satışı tövbe pazarda görmedim ☺
Aman yeme canım:))Ay gerçek mi. Ben daha hiç yemedim umarım da hiç yememm :)
DemiAbooovvvv ben böyle satışı tövbe pazarda görmedim ☺
Satar miyim kız şaka ettimdiii :))Aman yeme canım:))
Demi
Hey gidi kaşar hep senin yüzünden bunlar:)))Takma kocanii:)neye ihtiyaç varsa al sen konussun oda orda:)
Satar miyim kız şaka ettimdiii :))
Şu an sizi yeni bajılarım ilan ettim kendi kendime bundan sonra sizin market alışverişlerinizide ben yapıcam ☺Takma kocanii:)neye ihtiyaç varsa al sen konussun oda orda:)
Satar miyim kız şaka ettimdiii :))
Zaten benim başıma ne geldiyse hep bu peynir cinsi yüzünden geldiHey gidi kaşar hep senin yüzünden bunlar:)))
:)))Zaten benim başıma ne geldiyse hep bu peynir cinsi yüzünden geldi
Kesinlikle:):)))
Kıyamam canım benim
Valla gece gece iyi geldin bana ama:)))
Asıl siz bana çok iyi geldiniz gerçekten böyle ağlamak üzereydim sizinle konuşunca kafam dağıldı:)))
Kıyamam canım benim
Valla gece gece iyi geldin bana ama:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?