Hep bunlar ışte bu kocaların etkisi:))))Ben canlı yayında isyanlar valla kızlar vur dedi al dedi git dedi kaşarı dedi al dedi gel dedi müge apla
Ay beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi:)))Ben canlı yayında isyanlar valla kızlar vur dedi al dedi git dedi kaşarı dedi al dedi gel dedi müge apla
Kız manyak adam ya gece gece bana kendini dövdürme hayalleri kurduyo bak ya günahhhh bana ama gerçekten bi tane patlatsam büyük rahatlıycamHep bunlar ışte bu kocaların etkisi:))))
Uyurken vurmuş gibi geçir bi tane.:)))Kız manyak adam ya gece gece bana kendini dövdürme hayalleri kurduyo bak ya günahhhh bana ama gerçekten bi tane patlatsam büyük rahatlıycam
Bajımmm Allah güldürücekte kullarda iş yokAy beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi:)))
:))))) ay allah seni ya:)) kocana beyin bedava de:))Bajımmm Allah güldürücekte kullarda iş yok
Hay Rabbimin yarattığından sual olunmaz ama gerçekten benim kocamda çok kıt kanaat bi beğincik var yetmiyo işte adama hep eror veriyo
Bak sen şimdi yat yanınaBajımmm Allah güldürücekte kullarda iş yok
Hay Rabbimin yarattığından sual olunmaz ama gerçekten benim kocamda çok kıt kanaat bi beğincik var yetmiyo işte adama hep eror veriyo
Onu dün yaptım ya bu gece de yemezUyurken vurmuş gibi geçir bi tane.:)))
Ellerine sağlık:)))Onu dün yaptım ya bu gece de yemez
Eski bi konuya takıldım dün gece düşün düşün uyku tutmuyo bu bızağı dört dönüm osman yan yat osman konseptinde horul horul uyuyo çok sağlam geçirdim ama
He bugün tutmaz o zaman :))Onu dün yaptım ya bu gece de yemez
Eski bi konuya takıldım dün gece düşün düşün uyku tutmuyo bu bızağı dört dönüm osman yan yat osman konseptinde horul horul uyuyo çok sağlam geçirdim ama
Tutar tutar yap sen:)))He bugün tutmaz o zaman :))
6 yıldır vurmayan kadın gece vurmaya başladı der:)))Tutar tutar yap sen:)))
Tamam ya sen yarın kesin izle müge anlıyı bak el sallıycam ikinize deTutar tutar yap sen:)))
Ya aslında ben buna ne yapsam hakkım neyse o başka bi konu6 yıldır vurmayan kadın gece vurmaya başladı der:)))
Uykulu taklidi yap bi daha geçir boylelerine:))6 yıldır vurmayan kadın gece vurmaya başladı der:)))
Ben hemen ararım bak arkandayım korkma:)))Tamam ya sen yarın kesin izle müge anlıyı bak el sallıycam ikinize de
Yok yahu ne kusuru iyiki geldiniz belkide bir cinnet durumunu önlediniz yani
Yarın seni tv de bekliyor olacağım:))))))Yok yahu ne kusuru iyiki geldiniz belkide bir cinnet durumunu önlediniz yani
Bişey değil ban yicez bı kasar yüzünden
Ayy kız ben korkarım öyle :)))Bişey değil ban yicez bı kasar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?