• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

market çalışanları

Pek seninle ilgilenecek vakti olmaz herşeyi tek başına göğüslersin artık, bu şirketler çalışanı köle gibi kullanıyorlar
yalnız kalmayı , sorun etmezsen evlen derim , yani her düğüne eşinle gitmeye bilirsin , bayramda dahi çalışıyorlar bunu iyi düşün ona göre karar ver
ben 4 yıldır hiç görmeden onu bekliyorum zaten.

Yanlış anlama da bu çocuk sana da ailene de pek değer vermiyordu,paranda,maaşında gözü vardı öyle değil mi?
Neden inatla bu adamı istiyorsun?
Defalarca söyledim sana onun çaba göstermesi gerek dedim,sen oluruna bırak dedim ama adam seni umursamadıkça sen peşinden ayrılmıyorsun.
Neden?

canım memur değilim memur olucam ama sevgilim için sormuştum ben.benimki sabah 8 akşam 5 yada öğlen 1 akşam 9 çalışıyo gün gün değişiyor yani.yemeğini de arkadaşlarıyla yiyor öyle yemek masrafı yappmıyor.tatilde de çağıran olmadı hiç.bikere gece 2 ye kadar çalıştı sayım varken öyle 5 lere kadar değil.siz ağır biyerde çalıştınız sanırım .
Ben memurum canım yakınım calısıyor .senın soyledıgın saatler de ayda bır kere calıstı onun dısın da da gormedık hıc .sureklı magza acılıslarına gonderılıyor sureklı baska magzaların sayımlarına cagırılıp gıdıyor .sabah 5te gelıp 7de tekrar ise gidiyor .diger isciler bence gayet rahatlar bu bahsettigim kisi herseye evet diyen iyiniyetli biri ari gibi calisiyor .magza muduru oldugu halde personelde. Daha cok calisiyor hatta personelin yapmasi gereken isleri bile yapiyor o yuzden cok sevilen ayni zaman da deli gibi calistirilan biri bolge sorumlusu olcak yakin da :) yemeye gelince ayni magzadan hazir birseyler alip yada disardan ortak aldiklarini yiyorlar para verip canim .

Gerçekten mi?
Niye ki?
göremiyorum çünkü Lale abla.ailem karşı çıktı bize biliyosun.ayrı biliyorlar.bana anlattı demiştim ya iş meselesini markette müdür yardımcısı olucam falan demişti.müdür yardımcısı oldu gıkını çıkarmadan gece gündüz çalışıyor müdürlük için sınava girecek 5 gün sonra evet bi ara atanırsan bizden kralı yok falan demişti ben alınmıştım ama işine sarıldı eğer çalışmayıp bana baksaydı ayrılacaktım sen demiştin ya hani emeğini gözle, ne yapıyor senin için bak diye.bi kötülüğünü görmedim başka Lale abla ya ygsye de hazırlanıyor üniversite okumak için.dün eşyalarımızı alıcam dedi de aldırmadm ailem öğrenmedi daha diye.ilkinde onay vermemişti biliyorsun.bidaha söyleyeceğiz işte.iş güç tam oturunca.ama çekiniyorum işte babam sen memursun o değil diyecek diye.der mi der yani.insan kestirebiliyo ailesinin ne diyeceğini

Ben memurum canım yakınım calısıyor .senın soyledıgın saatler de ayda bır kere calıstı onun dısın da da gormedık hıc .sureklı magza acılıslarına gonderılıyor sureklı baska magzaların sayımlarına cagırılıp gıdıyor .sabah 5te gelıp 7de tekrar ise gidiyor .diger isciler bence gayet rahatlar bu bahsettigim kisi herseye evet diyen iyiniyetli biri ari gibi calisiyor .magza muduru oldugu halde personelde. Daha cok calisiyor hatta personelin yapmasi gereken isleri bile yapiyor o yuzden cok sevilen ayni zaman da deli gibi calistirilan biri bolge sorumlusu olcak yakin da :) yemeye gelince ayni magzadan hazir birseyler alip yada disardan ortak aldiklarini yiyorlar para verip canim .
bu her deiklerini yapan arı gibi çalışan kesimde benimki de var .ama o kadar yoğun değiller çok şükür.şirketten şirkete değiiyordur belki

çalışmaya devam ediyorsa yaşlandı diye çıkarırlar mı?
Yok canım neden olsun.
Benim de bir tanidigim gıda üzerine çalışıyor bi yerde yaşı 45.46 civarı bölge sorumlusu çalıştığı yer arabada verdi bütün ilçelere falan gidiyor biraz yogun çalışıyor tabi.
Üniversite de işletmeyi tercih etsin daha iyi olur.

Yok canım neden olsun.
Benim de bir tanidigim gıda üzerine çalışıyor bi yerde yaşı 45.46 civarı bölge sorumlusu çalıştığı yer arabada verdi bütün ilçelere falan gidiyor biraz yogun çalışıyor tabi.
Üniversite de işletmeyi tercih etsin daha iyi olur.
sağolasın canım çok teşekkür ederim yorumların için.

Back
X