- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Telefona bakıyorum yüzüne bile bakmıyorum anladığımdan beri.Bence tavrımızı koyun dahada yaklasamaz
Getirden isteSürekli alışveriş yaptığım bir marketteki görevlinin bana karşı daha nazik daha kibar olduğunu farketmiştim. Arasıra aaa siparişlerini unuttum ben senin falan diye şakalarda yapmaya başlamıştı. Daha önceden ilgisi var mıydı bilmiyorum ama ben kesinlikle esnek bir harekette bulunmadım. Son zamanlarda gözümün içine bakarak konuştuğunu farkediyordum. Normal bir bakış değildi bu. Son gittiğimde bana mesleğimi sordu. Bana bir şeyler diyecek sanırım ama ben istemiyorum. Evimizin dibindeki market gitmeyim desemde zor. O bir şey açıklamadan da ben bu durumun içinden nasıl çıkacağım. Markete gidince oradakilerde bize bakıyor, belki de benle ilgili birşeyler söyledi. Markete girince geriliyorum ama mecbur gidiyorum bu durumdan nasıl çıkarım
Beyefendi yanlis anlasilma olmasin sadece urunleri gecseniz bende alip gitsem diye az sesli soyle (maksat millet duysun)daha da yapmaz kuzumSürekli alışveriş yaptığım bir marketteki görevlinin bana karşı daha nazik daha kibar olduğunu farketmiştim. Arasıra aaa siparişlerini unuttum ben senin falan diye şakalarda yapmaya başlamıştı. Daha önceden ilgisi var mıydı bilmiyorum ama ben kesinlikle esnek bir harekette bulunmadım. Son zamanlarda gözümün içine bakarak konuştuğunu farkediyordum. Normal bir bakış değildi bu. Son gittiğimde bana mesleğimi sordu. Bana bir şeyler diyecek sanırım ama ben istemiyorum. Evimizin dibindeki market gitmeyim desemde zor. O bir şey açıklamadan da ben bu durumun içinden nasıl çıkacağım. Markete gidince oradakilerde bize bakıyor, belki de benle ilgili birşeyler söyledi. Markete girince geriliyorum ama mecbur gidiyorum bu durumdan nasıl çıkarım
Evet yaşıtım biri. O bir şey açıklamadan benim reddetme sürem de uzayacak, markettekiler de durumun farkında sanırım bize bakıyorlar ben markete girinceyaşıt olduğunuz için senli benli konuşmuş olabilir. genç insan beğenmiş, hoşlanmış olabilir. terbiyesizlik, saygısızlık etmemiş. ilgilenmediğinizi kaba bir şekilde belli etmeyin. nezaketle, güler yüzle reddetmek iyidir. gönül yıkmak kötüdür.
Neden içinde sevgili geçen senaryo yazmak zorunda hissettiniz. Sahte bile olsa illaki erkek mi koruyabilir sizi sadece?Müşteriye “sen” diye hitap etmek en sinir olduğum konu...Otobüsle memleketime giderken muavinde sanki 10 yıllık arkadaşıymışım gibi bana “sen”li “çay istiyon mu”lu konuşmaya başlamıştı.baktım bana instagram adresini veriyor telefonda kız kankamı aradım,aramadan önce durumu anlattım mesajla kıza,sevgiliymiş gibi konuştuk. “Aşkım senin gelmene gerek yoktu otogara kadar ben gelirdim” vs. öyle püskürttüm tavsiye ederim
Gözümün içine çok dikaktli bakıyor, bazen şaka yapıyor. O daha çok umuda kapılacak. Açıklamadan da istemediğimi söylememde olmayacakbelkı sızden hoslanmıstır ıs arkadasları da bunu farketmıstır ondan bakıyorlardır ya da sıze oyle gelıyordur
sız aynı cıddıyetle devam edın bu durum hep olur ıs ortamı okul ortamı oraları terk edemeyız sonucta
tacız rahatsız edıcı bır davranısı yok anlasılan degıl mı eger oyle bırsey varsa sıkayet etmenız gerekıyor cunku
Evet asık suratlı davranmak tek çözümBence yeterince mesafe koyamamışsınız. Hiçbir market görevlisi benimle senli benli konuşamaz veya espri yapamaz mesela. Soğuk durun resmi olun yapamaz.
bır arkadas yazmıs telefonda erkek arkadasınızla konusuyor gıbı yapın dıye veya elınıze yuzuk takıp gıdın nısanlanmıs gıbı :)Gözümün içine çok dikaktli bakıyor, bazen şaka yapıyor. O daha çok umuda kapılacak. Açıklamadan da istemediğimi söylememde olmayacak
Evet kendi gelin güvey olmuş diyebilirim benden ters bir söz hareket duyduğunda çünkü açıkça ifade edilmiş bir şey yok dese reddetsem olay bitecek ama o bir şey demeden benim ters çıkışmam beni rezil eder. Asık surat tek çözüm sanırım.bır arkadas yazmıs telefonda erkek arkadasınızla konusuyor gıbı yapın dıye veya elınıze yuzuk takıp gıdın nısanlanmıs gıbı :)
eger sıze saka yapıyorsa durduk yere yuzune bakıp ne munasebet yahu ? dersınız
bırden ters bırseyde soylenmez cunku kendı kendıne gelın guvey olmussun dıyebılır ben bırsey mı dedım ne havalara gırdın de dıyebılır mevzu cırkınlesebılır sakın bu ımada bırseyler demeyın ekstra suratsızlık ısınızı cozer dıye dusunuyorum
orda calısan hanım arkadas varsa kasaya sız bakabılır mısınız rıca etsem bıle dıyebılırsınız eger rahatsızlıgınız coksa
Yüzük takıp gidin.Sürekli alışveriş yaptığım bir marketteki görevlinin bana karşı daha nazik daha kibar olduğunu farketmiştim. Arasıra aaa siparişlerini unuttum ben senin falan diye şakalarda yapmaya başlamıştı. Daha önceden ilgisi var mıydı bilmiyorum ama ben kesinlikle esnek bir harekette bulunmadım. Son zamanlarda gözümün içine bakarak konuştuğunu farkediyordum. Normal bir bakış değildi bu. Son gittiğimde bana mesleğimi sordu. Bana bir şeyler diyecek sanırım ama ben istemiyorum. Evimizin dibindeki market gitmeyim desemde zor. O bir şey açıklamadan da ben bu durumun içinden nasıl çıkacağım. Markete gidince oradakilerde bize bakıyor, belki de benle ilgili birşeyler söyledi. Markete girince geriliyorum ama mecbur gidiyorum bu durumdan nasıl çıkarım
Etkilenmiş olabilir. Sen ne hissediyorsun o da önemli tabi. B A Ş marketlerden birisi değilse M markete yönlendirmek lazım seniSürekli alışveriş yaptığım bir marketteki görevlinin bana karşı daha nazik daha kibar olduğunu farketmiştim. Arasıra aaa siparişlerini unuttum ben senin falan diye şakalarda yapmaya başlamıştı. Daha önceden ilgisi var mıydı bilmiyorum ama ben kesinlikle esnek bir harekette bulunmadım. Son zamanlarda gözümün içine bakarak konuştuğunu farkediyordum. Normal bir bakış değildi bu. Son gittiğimde bana mesleğimi sordu. Bana bir şeyler diyecek sanırım ama ben istemiyorum. Evimizin dibindeki market gitmeyim desemde zor. O bir şey açıklamadan da ben bu durumun içinden nasıl çıkacağım. Markete gidince oradakilerde bize bakıyor, belki de benle ilgili birşeyler söyledi. Markete girince geriliyorum ama mecbur gidiyorum bu durumdan nasıl çıkarım
Benim için oluru yok, hiçbir hissimde yokEtkilenmiş olabilir. Sen ne hissediyorsun o da önemli tabi. B A Ş marketlerden birisi değilse M markete yönlendirmek lazım seniHatta sanal market yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?