Market görevlisinin bana imaları

Getirden iste
Migros sanal marketten iste
Trendyoldan iste
Arka mahalleyi dolan oradaki marketlere git
Yada yüzük parmağına yüzük tak

yaşıt olduğunuz için senli benli konuşmuş olabilir. genç insan beğenmiş, hoşlanmış olabilir. terbiyesizlik, saygısızlık etmemiş. ilgilenmediğinizi kaba bir şekilde belli etmeyin. nezaketle, güler yüzle reddetmek iyidir. gönül yıkmak kötüdür.

belkı sızden hoslanmıstır ıs arkadasları da bunu farketmıstır ondan bakıyorlardır ya da sıze oyle gelıyordur
sız aynı cıddıyetle devam edın bu durum hep olur ıs ortamı okul ortamı oraları terk edemeyız sonucta
tacız rahatsız edıcı bır davranısı yok anlasılan degıl mı eger oyle bırsey varsa sıkayet etmenız gerekıyor cunku

Beyefendi yanlis anlasilma olmasin sadece urunleri gecseniz bende alip gitsem diye az sesli soyle (maksat millet duysun)daha da yapmaz kuzum

Evet yaşıtım biri. O bir şey açıklamadan benim reddetme sürem de uzayacak, markettekiler de durumun farkında sanırım bize bakıyorlar ben markete girince

Neden içinde sevgili geçen senaryo yazmak zorunda hissettiniz. Sahte bile olsa illaki erkek mi koruyabilir sizi sadece?
Kendi duruşunuz yeterli gelmeli böyle durumlarda.

Gözümün içine çok dikaktli bakıyor, bazen şaka yapıyor. O daha çok umuda kapılacak. Açıklamadan da istemediğimi söylememde olmayacak

Gözümün içine çok dikaktli bakıyor, bazen şaka yapıyor. O daha çok umuda kapılacak. Açıklamadan da istemediğimi söylememde olmayacak
bır arkadas yazmıs telefonda erkek arkadasınızla konusuyor gıbı yapın dıye veya elınıze yuzuk takıp gıdın nısanlanmıs gıbı :)
eger sıze saka yapıyorsa durduk yere yuzune bakıp ne munasebet yahu ? dersınız

bırden ters bırseyde soylenmez cunku kendı kendıne gelın guvey olmussun dıyebılır ben bırsey mı dedım ne havalara gırdın de dıyebılır mevzu cırkınlesebılır sakın bu ımada bırseyler demeyın ekstra suratsızlık ısınızı cozer dıye dusunuyorum
orda calısan hanım arkadas varsa kasaya sız bakabılır mısınız rıca etsem bıle dıyebılırsınız eger rahatsızlıgınız coksa

Evet kendi gelin güvey olmuş diyebilirim benden ters bir söz hareket duyduğunda çünkü açıkça ifade edilmiş bir şey yok dese reddetsem olay bitecek ama o bir şey demeden benim ters çıkışmam beni rezil eder. Asık surat tek çözüm sanırım.

Hiç muhatap olmayın, bir şey derse kısa kısa cevaplar verin.. Bir de bir tane çakma tek taş alıp oraya girerken sol elinizin yüzük parmağına takın belki ümidi keser

Yüzük takıp gidin.

Etkilenmiş olabilir. Sen ne hissediyorsun o da önemli tabi. B A Ş marketlerden birisi değilse M markete yönlendirmek lazım seni Hatta sanal market yapabilirsin

Siz de muhatap olmayin sizli bizli konuşun yüzünüz ruh gibi olsun mimik yapmayın gayet soguk bir tavır takının soru sorarsa pardon telefonum caldi diyin ya da fisimi alabilir miyim gibi konuyu değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…