Market görevlisinin bana imaları

umursamaz davran

Ben taciz boyutunda bir şey göremedim masumane bir hoşlanti olabilir bir şey söylerse kibarca reddedersiniz amma yazmışlar saplantili psikopat bilmem ne.Aklima Perran Kutman'in Hürrem karakteri geldi
Taciz boyutunda bir şey yok ama bu kadar aşikae bir şekilde belli etmesi de hoş değil

Sırf bırılerı bıze asılmasın dıye erkek arkadasım esım nısanlım varmıs gıbı davranmaya mecbur bırakan duzene lanet olsun!! Bu erkekler neden hem yara hem yarabandı olmak zorunda. Tersleyin gitsin. Ayrıca neden siz demek yerıne sen? Hadsiz adam

Hiçbir market çalışanından sen diye bir hitap duymadım, sen demesi onun cahilliği sanırım

O zaman sanala devam kız seninde ilgini çekmiş belki bilemezsin.. neyse bir daha gitme markete o zaman bişe diyemiyorum artık.
Daha önceleri gayet resmiydi. Ben markete sık gidince beni hergün görmekten ilgi duyduğunu düşünmüş olabilir. Beni görmeye alışmıştır

Kesinlikle

Şöyle aslında, bu karşı tarafı incitmemek için kullanılan bir yöntemdir.
Erkek için de geçerli, sevgilim var der kapanır konu.
Biri bir şey al diye ısrar eder, bende vardı dersin.

Onun gibi bir durum bence.

Hiçbir market çalışanından sen diye bir hitap duymadım, sen demesi onun cahilliği sanırım
İşte saygı statüye bakmıyor. Ben de geçenlerde rutin kontrol için hastaneye gitmiştim baya bilinen ünlü bir hastane zinciri. Dr bana hoşgeldin x dedi. Ben üstüne bastıra bastıra siz, x bey falan dememe ragmen. Bir de göğüs hastalıkları doktoruydu. Meme muayenesi yaparken öyle rahatsızlık duydum ki. Laubalilik karşı cinsten gelince bazen öyle rahatsız edici oluyor ki inanın kontrole çekinerek gittim. Birdaha gideceğimi sanmıyorum. Yılış yılış bir doktormuş ama çevremden duydugum kadarı ıle karakterı boyleymıs adamın. Kadınlarla olan dıyalogu sevıyor olabılırsın fakat karsındakı de sevmek zorunda mı.

Markettekiler bana kur yaptığını farkediyordur, o açıklayıp ben reddedene kadar hep böyle mi sürecek
E baska markete gidemeyeceginizi soyluyorsunuz bu durumda yapacak bsy yok gibi duruyor. Erkek arkadas muhabbetini bagira bagira markette yapmaniz cok yapmacik olur bence. Ona duyurdugunuzu anlar illa ki. Soguk, mesafeli durmak en iyisi. Sohbetine cevap vermeyin, esprisine gulmeyin. Elbet cesareti kirilir.

Kesinlikle haklısınız bu statüye bakmıyor. Ben sen kelimesini duyduğumda hep rahatsız hissediyorum.

İşte bende ona uyuz oluyorum ya. Kendımızı koruma yontemımız sevgılım nısanlım kocam var demek. Aynı bokun lacıvertı tarafından koruma altına alınıyoruz yarabbıl alemın

Evet bir de bağıra bağıra konuşacak bir yapım da yok, kendimi rezil ederim anca

İşte bende ona uyuz oluyorum ya. Kendımızı koruma yontemımız sevgılım nısanlım kocam var demek. Aynı bokun lacıvertı tarafından koruma altına alınıyoruz yarabbıl alemın
Öyle düşünmemiştim hiç, gayet incinmemesi direkt suratına ‘istemem seni’ dememek adına diye yumuşatma olarak görürdüm.
Zorla bir şeyler satmaya çalışan esnafa uygulamadığımız yöntem gibi ama dikkat edeceğim bundan sonra.
Bu açıyı kazandım, teşekkürler

Ben ultra tasra bi yerde calısıyorum. Hasta kapıyı calınca direkt gel deyzemmmm gelll diyorum ahdjdjddjdk o da deyzen gurban olsun diyor...

Ben direkt terslerim kaşımı kaldırırım hiç kocam var havasına girmedim sanırım bılınc altımda da onlara muhtac olmak canımı cok sıkıyor

Ben direkt terslerim kaşımı kaldırırım hiç kocam var havasına girmedim sanırım bılınc altımda da onlara muhtac olmak canımı cok sıkıyor
Cafelerde çok yaşarım bu sıkıntıyı ben, daha doğrusu yaşardım gençlikte.
İnsan ilişkileri olarak iyi ve güleryüzlüyümdür, toplum öküz olduğundan gözüne bakarak sipariş vereni, teşekkür edeni yanlış anlıyorlar.
Böyle çok mekandan oldum yıllarca gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…