- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ya teyze amca neyse de. Erkek Orta yaş grubunun laçkalıgı hıc cekılmıyorGadasını aldığım diye bir cümle beklemedim değil
Anadolu teyzesi samimiyetiben
Teyzeler candırBen ultra tasra bi yerde calısıyorum. Hasta kapıyı calınca direkt gel deyzemmmm gelll diyorum ahdjdjddjdko da deyzen gurban olsun diyor...
Evet kıbarlıkla yürümeyi tamamen karıstırıyorlar. Oysa medeniyet bambaska bırsey. Tesekkur etmeye ıyı aksamlar dılemeye merhaba demeye cekınır oldukCafelerde çok yaşarım bu sıkıntıyı ben, daha doğrusu yaşardım gençlikte.
İnsan ilişkileri olarak iyi ve güleryüzlüyümdür, toplum öküz olduğundan gözüne bakarak sipariş vereni, teşekkür edeni yanlış anlıyorlar.
Böyle çok mekandan oldum yıllarca gitmedim.
Evet bende teşekkür etmeyi, rica etmeyi önemser ve bunları uygularım. Bu da karşı tarafa farklı geliyor sanırım, tek değilmişimCafelerde çok yaşarım bu sıkıntıyı ben, daha doğrusu yaşardım gençlikte.
İnsan ilişkileri olarak iyi ve güleryüzlüyümdür, toplum öküz olduğundan gözüne bakarak sipariş vereni, teşekkür edeni yanlış anlıyorlar.
Böyle çok mekandan oldum yıllarca gitmedim.
Ne diyon amcaaa diyeceksin, o olacak.Ya teyze amca neyse de. Erkek Orta yaş grubunun laçkalıgı hıc cekılmıyor
Bence de kibarlığı başka birşeyle karıştırıyorlarEvet kıbarlıkla yürümeyi tamamen karıstırıyorlar. Oysa medeniyet bambaska bırsey. Tesekkur etmeye ıyı aksamlar dılemeye merhaba demeye cekınır olduk
Teyzeler sayesinde cekiliyor bu is valla. Gece gelmisti biri de uyuyakalmısım masada kafam. Hemen kalktım deyzem noldu neyin var diye, kusura bakma guzum bu saatte hasta oldum dediGadasını aldığım diye bir cümle beklemedim değil
Anadolu teyzesi samimiyetiben
Doktor tercıhımızı bıle kadından yana kullanmak zorundayız. Onceden bılgısıne tecrubesıne gore sectıgımız doktorlarıNe diyon amcaaa diyeceksin, o olacak.
Herkeste bir özgüven bir cesaret, laçkalık almış gitmiş...
Gerçekten ülke öküz kaynıyor.Evet bende teşekkür etmeyi, rica etmeyi önemser ve bunları uygularım. Bu da karşı tarafa farklı geliyor sanırım, tek değilmişim
O teyzenin elini yerim ya, valla dünya dönüyorsa bu güzel nineler dedeler hatrına.Teyzeler sayesinde cekiliyor bu is valla. Gece gelmisti biri de uyuyakalmısım masada kafam. Hemen kalktım deyzem noldu neyin var diye, kusura bakma guzum bu saatte hasta oldum dediya seni yerim. Diyemedim tabiii. Baya ilgilendim ama gece
Aslında çook önemli şeyler. Bir kere dolmuşa bindiğimde şöfor hoşgeldiniz efendim demişti mutlu olmuştum ne kadar kibar bir şöfor diye. Teşekkür etmek rica etmek insan ilişkilerinde en çnemli noktaGerçekten ülke öküz kaynıyor.
Teşekküre ya da selama cevap vermeyeni olduğu gibi, bunlara pis pis güleni de çoktur.
Dolmuştan inerken teşekkür eder iyi günler dilerdim, millet mal gibi bana bakardı, ben de kendimi merdivenlerden atıverirdim çünkü rica eden bir şoför ya da iyi günler dileyen yok
Gecenin 3’ünde kucağımda kafeste 2 kuş götürdüğüm,otogarın şehrin dışında olduğu ve seferin son durağının o otogar olduğu bir ilde başka nasıl bir senaryo yazmalıydım ???Bu ülkede kaç kadın kendini koruyabiliyor sizce?Özgecanlar,Şuleler,Cerenler,Gamzeler neden öldü niye öldürüldü?Ne malum herifin “bu nasılsa yalnız” diye arkamdan gelmeyeceği?Ya da taksi durağına giderken bana saldırmayacağının bir garantisi var mı?Neden içinde sevgili geçen senaryo yazmak zorunda hissettiniz. Sahte bile olsa illaki erkek mi koruyabilir sizi sadece?
Kendi duruşunuz yeterli gelmeli böyle durumlarda.
Benim belirgin bir kibarlığım var sanırım bir kaç yerde de bu konu olmuştu. Teşekkür etmeyi ihmal etmem. Rica eder şekilde konuşurum donuk bir yapım yok bu da karşı tarafa farklı ümaj uyandırıyor olabilir.Telefonun ucunda sevgili varmış gibi davranmaya gerek yok bence, sapık gibi rahatsız etse ok da gerek yok bu yalana. Kibarlık vb samimi algılıyor belki beyefendi.Duvar gibi davransanız zaten hoop bitti
Ailemin evinin orda bir dolmuşçu abimiz var, bu nasıl düştü buraya dersiniz.Aslında çook önemli şeyler. Bir kere dolmuşa bindiğimde şöfor hoşgeldiniz efendim demişti mutlu olmuştum ne kadar kibar bir şöfor diye. Teşekkür etmek rica etmek insan ilişkilerinde en çnemli nokta
Evet bariz bir sapıklık yok da davranışlarıyla bu kadar belli etmesi de hoş değilTelefonun ucunda sevgili varmış gibi davranmaya gerek yok bence, sapık gibi rahatsız etse ok da gerek yok bu yalana. Kibarlık vb samimi algılıyor belki beyefendi.Duvar gibi davransanız zaten hoop bitti
Ne kadar güzel. İnsan böyle iletişimlerle daha pozitif oluyor güne güler yüzle başlamak harika bir şey bence. Ama bizim insanımız teşekkür etmeyi beceremiyor teşekkür edenden de anlmıyorAilemin evinin orda bir dolmuşçu abimiz var, bu nasıl düştü buraya dersiniz.
Adam jilet gibi traşlı, kravatlı, gözlüklü falan.
Hoş geldiniz efendim, iyi ve sağlıklı günler dilerim diye sizi içeri alır, para verdiniz diye teşekkür eder, inerken tüm güzel temennilerini sunar.
Ünlü oldu bizim muhitte, show habere çıktı
Ya ben de öyleyim, yanındaki insan teşekkür etmemişse onun adına da ediyorum.Benim belirgin bir kibarlığım var sanırım bir kaç yerde de bu konu olmuştu. Teşekkür etmeyi ihmal etmem. Rica eder şekilde konuşurum donuk bir yapım yok bu da karşı tarafa farklı ümaj uyandırıyor olabilir.
Bana da diğer türlüsü odunsu geliyor.Ya ben de öyleyim, yanındaki insan teşekkür etmemişse onun adına da ediyorum.
Kendimi geçip başkaları adına da kibarlığımı zirveye taşıyorum ve hep uyarılırım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?