Market görevlisinin bana imaları

Evet sonunun neye varacağı belli olmaz, normal bir insan bu kadar belirgin şekilde davranmaz. Gözüme baygın bakıyor ekstra kibar konuşma... mide bulandırıcı

İyi laf çarpıtmışsınız
Öylesini hak ediyorlar.
Şaka bir yana, önceki yorumlarda yazıldığı gibi, medeniyet görünce sarkan insanların sayısı yok değil. Böyle insanlar yüzünden kibarlığı unutuyoruz. Hâlbuki Avrupa'da böyle değil. Ziyaret ettiğim yerde oranın sakinlerinin kaç kere selam vermişliği vardır. Bundan sadece selam verdiği anlamı çıkarılır. Ama diğerleri "aa yok bunun bende gözü var, enayi, vs." diye düşünüyor.

Ya benimde hüç aklımın ucundan geçecek biri değildi bu tavırlarını görünce tuhaf oldum. Baygın bakıyor başka bir isteğin var mı falan diyor baygın baygın hem komik hem itici

Böyle konuları açıkçası biraz anlamsız buluyorum.. Boşuna stres yapıyorsunuz kendinize.. Hiçkimse sizi istemediğiniz birşeye zaten zorlayamaz.. Baktınız size açıldı sizde reddedeceksiniz bu kadar basit

Bir arkadaşın da dediği gibi yanınızda bir erkek arkadaşınız ile sanki sevgilinizmis gibi gidip gösterebilirsiniz. Bu arada tek kasiyer o mu? Başka kişiden geçin, muhatap olmayın.
Bu insan için gerilmeniz çok garip, hareketlerinizden rahatsız oluyorum diyiverin olsun.

Belirgin bir baygın bakış var çok extra bir kibarlık. O açılana kadar bu davranışları çekmek zülum. İnsan bu şekilde belli etmez gözünü falan kaçırır biraz edepli olur

Kasiyer değil fırın reyonunda bir görevli. Kafasını eğip baygın bakıyor ya mide bulandırıcı geliyor

Kasiyer değil fırın reyonunda bir görevli. Kafasını eğip baygın bakıyor ya mide bulandırıcı geliyor
O zaman oraya gitmeyin veyahut müdürüne şikayet edin. Karşı taraftan bir sinyal almadığı müddetçe ki almamis; bunu yapması bi nevi taciz.

Sizde haklısınız ama adam size ilk senli benli hitap ettiğinde haddini bildirirseniz size instagram adresini verecek cesareti bulamaz. Sizde korkulara kapılıp senaryo yazmak zorunda kalmazsınız.
M...ro turizm muaviniydi diyim siz anlayın kuşları daha doğrusu evcil hayvanları o sıralar otobüste götürmek yasaktı bagaja koymak gerekiyordu,yanınıza alabilmek için iki koltuk satın almak falan da yetmiyordu,önce muavini ikna etmek gerekiyordu o da şoförü ikna ediyordu anca öyle yanınıza alabiliyordunuz..İkram sonrası çöpleri topladı geldi dikildi tepeme,dayısının oğlunun kuşlarından açtı konuyu ilgisiz bi şekilde hıı mııı diye geçiştirmeye çalıştım termosu aldı geldi çay var istiyon mu dedi yok sağolun dedim,sonra kaskımı gördü motosikletlerden açtı konuyu arkadaşıyla motorda tek teker giderken videosu varmış instagramdan bakabilirmişim vs. en sonunda bu numarayı çevirmek zorunda kaldım yoksa 6 saat daha bu herifi çekecektim.Sağlam pabuca benzemiyordu korktumda.Arkadaşıyla tel konuşmasına şahit oldum molada,otogarın civarında bi boş arazide içmekten falan bahsediyorlardı.Dedim buna ne yüz ver ne de diklen başına belayı alırsın.Bu ülkede kadın olmanın ne demek olduğunu en iyi o gece anladım o firmaylada son yolculuğum oldu.

Valla ben yılışık insanlarla konuşmam hatta bakışlarımla bile ezerim. Öyle sıradayken vs bişeyler diyecek bana ohooo zor iş

Valla ben yılışık insanlarla konuşmam hatta bakışlarımla bile ezerim. Öyle sıradayken vs bişeyler diyecek bana ohooo zor iş
Çok uzun süredir alışveriş yaptığım bir market 1 haftaya kadar yılışıklığını görmemiştim sırada öyle bir tepki beklemiyordum utandım millet arkasını dönüp baktı bir şey diyecek kadar sesimi hissedemedim utançtan

Allah bir daha karşılaştırmasın inşallah böyle insanlarla.

Şikayet edersem olay büyümez mi
Kendi ağzınızdan şikayet yazmayın.Başka bir müşteri gibi yazın mesela. “Bugün kasiyerinizin başka bir müşteriye karşı hiç profesyonel olmayan “senli-benli” tarzda hitap ve davranışlarını gördüm çok rahatsız oldum” tarzı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…