Evimin yakınındaki bi markette işe girdim 4gün önce. Kasiyerlikten yerleri süpürmeye kadar her işi yapıyordum tek bi görevim yoktu yani o an ne iş olursa. Günde 12saat ayakta geçiyordu. Eve gelince ayaklarımın ağrısını siz düşünün. Yaklaşık 2 yıl evde kitaplarla boğuştuktan sonra çok ağır geldi burası.4gün çalışabildim. Bu sabah gidip market sahibiyle konuştum çıkmak zorundayım diye, anlayışla karşıladı. Adamın eşi de kasada duruyordu yaptığın ayıp falan dedi ( Bugün işçileri yoktu benim böyle emrivakiyle çıkmama dertlendi sanırım bilmiyorum ama inanın 1gün daha geçiremezdim. Dün de haber versem yine aynı tepki olabilir miydi emin değilim.) Eşiniz anlayışla karşıladı durumumu söyledim dedim kadına. Ve kısa süreli market maceram bitmiş oldu. Akşam gel çalıştığını ödeyelim dedi adam. Tartışarak ayrılmadım da yine de bi tuhaflık oldu gibi. Hakkımla kazandım o parayı 3 -5 kuruş olsa da, ama almaya nasıl giderim oraya tekrar bilmiyorum. İlk 2 hafta izin hakkı olmayan, asgari ücretten az bi fiyat veren bu iş hakkında ve son durumla ilgili görüşlerinizi almak istedim
Allah başta madencilere ve tüm çalışanlara yardım etsin. Her iş ayrı bi zor
Allah başta madencilere ve tüm çalışanlara yardım etsin. Her iş ayrı bi zor