Marketçi Abi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.

Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.

Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.

Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.

Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.

Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.

Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.

Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.

Sizce?
Neyin yanlış anlaması adam resmen yürümüş sana..ışık versen telefonda hayatım gülüm dediği karısına boynuz takacak....erkeğin iti de bir başka oluyor...

Ben olsam sirf yuruyus yapmak adina uzagimdaki merkete giderim.. ben genelde evimde ne eksikse telefonumda notlar kismina kaydederim.. yakinimdaki marketlerede nadiren giderim genelde yuruyus yapmayi sevdigimden bi tik uzak markete giderim.. alisveris yaparken acar bakarim evimde ne yokmus ne almam gerekiyormus diye unutuyorum.. biten seyleride yazarim hemen notlar kismina alisveris sicasinda aciliyeti yoksa almam ama bazen aliyim dursun kenarda diye alirimda.. duruma gore hani.. sende oyle yaparsan eger hem acil alman gereken bisey olmaz hemde o markete gitmek zorunda kalmazsin.. benim nacizane fikrim boyle.. ☺
Aşırı da üşengeç bir insanım. Durumun böyle olması benim acımdan hiç iyi olmadı. :(
Şimdi işin yok hergün bi sigara için uzaktaki markete git amaaaan amaaan

Aşırı da üşengeç bir insanım. Durumun böyle olması benim acımdan hiç iyi olmadı. :KK43:
Şimdi işin yok hergün bi sigara için uzaktaki markete git amaaaan amaaan
Gunluk sigara aliyosan ozaman hic muhabbete girme ben ev icin alisverislerinden bahsettim canim ☺️ Uzun uzun oyalanma orda al ve cik konusma muhatab olma derim..

Adam kaşla göz arasında muhabbet kurmaya çalışıyor kuzum sen ne diyorsun 🙄🤓
Balim sende hiii de gec bakma hic yuzune benimde isyerime devamli gelen bi kargocu vardi muhabbet etmeye calisirdi benimle surekli is geregi dosya evrak kargo ile gonderirdik.. ben kargocuyu dosya evrak var diye aradigimda o gelmesin lutfen baska birini gonderin dedigim halde adam yuzsuz halde bide derdiki geldiginde benim gelmemi istemiyormussun bak dariliyorum..😒 te allam yaa cattik derdim ben tersledigim halde delinin biriyle 1 sene ugrastim evliyim ben evliii diyodum olsun diyip yuzume guluyodu.. bende kargo firmasinin genel merkezini arayip bu sahsin ismini verdim ekmegiyle oynamak istemem kimsenin baska bi subeye atayin isten cikarmayin dedim.. oyle kurtuldum.. aartik istenmi cikti gercekten baska subeyemi atandi bilmem ama baya sinirlerimi bozuyodu belkide kafasindan noksan di kim bilir :KK53:

Balim sende hiii de gec bakma hic yuzune benimde isyerime devamli gelen bi kargocu vardi muhabbet etmeye calisirdi benimle surekli is geregi dosya evrak kargo ile gonderirdik.. ben kargocuyu dosya evrak var diye aradigimda o gelmesin lutfen baska birini gonderin dedigim halde adam yuzsuz halde bide derdiki geldiginde benim gelmemi istemiyormussun bak dariliyorum..😒 te allam yaa cattik derdim ben tersledigim halde delinin biriyle 1 sene ugrastim evliyim ben evliii diyodum olsun diyip yuzume guluyodu.. bende kargo firmasinin genel merkezini arayip bu sahsin ismini verdim ekmegiyle oynamak istemem kimsenin baska bi subeye atayin isten cikarmayin dedim.. oyle kurtuldum.. aartik istenmi cikti gercekten baska subeyemi atandi bilmem ama baya sinirlerimi bozuyodu belkide kafasindan noksan di kim bilir :KK53:
Türkiye de kadın olmak gerçekten zor.
Kadın gördükleri zaman nevri dönen tek insanlar Türk erkekleri.
Allah bize yardım etsin yani ne diyelim kuzucum

Bir pazar arabasına başka yerde market alışverişi yapın veya arabanız varsa elinizle gidin yapın.
Bu tipler sizin onu görmek istediğiniz için bile geldiğimizi söyler.

Bir pazar arabasına başka yerde market alışverişi yapın veya arabanız varsa elinizle gidin yapın.
Bu tipler sizin onu görmek istediğiniz için bile geldiğimizi söyler.
Eşimle el ele görmeye gitmek de biraz sizofrenik bir hareket olmaz mı:P ? Sonuçta eşimle gitmişim yani onun neyini göreyim.

Eşimle el ele görmeye gitmek de biraz sizofrenik bir hareket olmaz mı:P ? Sonuçta eşimle gitmişim yani onun neyini göreyim.
O size göre öyle. Eşinizle gidene kadar kendince öyle demiş olabilir onu kast edıyorum. Yine de siz bilirsiniz ama evli kadın yada evli erkek takıntısı olanları az duymadık..

Bende dışarıya aşırı soğuk bir insanım ama gel gelelim ki böyleleri de hep beni bulur. Ve genelde tavırdan falan anlamayan tipler olur.
Şimdi bekar olsam orada cingar çıkarırdım.
Fakat evli olunca mecburen sakin olmaya çalışıyorsun.
Bire bin katıp söylerler. Evli barklı kadın rezalet çıkarmış bilmem ne.
Ne yazık ki toplumumuzun değişmez zihniyeti böyle.
Cozuttucum bu konuyu esine anlatabildin mi? yoksa o da bu anlattigin toplum tipinden mi?

Ama zorundayım işte bulunduğum yerde bana en yakın market. Hani 2 dakika aşağı markete inip geleyim denilebilecek yakınlıkta.
Gerekirse 5 sokak ötede ki markete giderim yinede oradan alışveriş yapmam, İnternet üzerinden de yapabilirsiniz burada eğer sizin için markete gitmek zor olursa.

Konu başlığı marketçi abi değil de " densiz marketçi" olmaylıymış Cinnet'çim.

Mümkün mertebe gitme o markete, sigarayı azalt hatta bırak, en güzeli :KK24:

Back
X