Marketçi Abi

Eğer sigara falansa aciliyetiniz fazladan alın gidince hiç değilse her gün bunu çekmektense belirli günler çekmiş olursunuz. Eğer ısrarla devam ederse abi kusura bakma eşim benim kıskanç gören duyan olursa sıkıntı olur diye bahane üretin başka bişey gelmedi aklıma şuan önerebileceğim

Hayır böyle dememeli , o zaman adam " onunda bende gönlü var ama gören duyan olursa diye yada eşinden korktuğu için mesafeli durmaya çalışıyor diye düşünebilir , ve bu daha tehlikeli yalnız bir yerde yaklaşmaya çalışabilir 😮
 
Eskiden derlermiş . Şimdi dememek lazım yabancılara.

Kolay gelsin , iyi günler. Bir sıfat kullanmaya gerek yok bence.

Abi, abla , teyze , amca değiller ki..
Bencede gerek yok, adam kendi evliligine takilmiyorsa kadindaki alyansa takilmiyosa zaten sbi denmesine hic takilmaz
 
Eşim hiç anlamadı bile. Ama söylesem mi diye düşünmedim de değil.
;
Bence esine simdilik soyleme. Birde bir yorumda kulaklik tak git demis sakin oyle bisi yapma arkandan gelır sıkıştırır Allah korusun..
Bende gecen sene tasindim. Evim giris kat
Karsimda kucuk bir isletme vardi. Sabah kizimla cok erken uyandik camasir asiyorum. Adan geldi dükkanı acti bana bakti bir süre sonrada gulumsedi. Oyle rahatsiz oldumki. Neyseki kapadi gitti kurtuldum
 
Sizin değil onun eşinden bahsetmiştim. Eşinize anlatmayın ama siz. O marketede gitmeyin derim. Adam niyetimi anladığı halde hala geldiğine göre....... diye saçma bir mantık kurabilir.
Hah işte aslında sormamın sebebi de bu. Oraya gitmek zorunda olduğumu bildiğim için eşimi de götürdüm ki görsün diye. Görsün de bir dahakinde adam olsun diye
 
;
Bence esine simdilik soyleme. Birde bir yorumda kulaklik tak git demis sakin oyle bisi yapma arkandan gelır sıkıştırır Allah korusun..
Bende gecen sene tasindim. Evim giris kat
Karsimda kucuk bir isletme vardi. Sabah kizimla cok erken uyandik camasir asiyorum. Adan geldi dükkanı acti bana bakti bir süre sonrada gulumsedi. Oyle rahatsiz oldumki. Neyseki kapadi gitti kurtuldum
Annneeee diye bağıracam şimdi. Yaklaşma falan valla ağzını yırtarım adamın
 
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.

Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.

Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.

Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.

Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.

Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.

Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.

Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.

Sizce?
Marketçi abi..

Onda yüzük var siz de de yüzük var..
Yüzük onu engellemiyor belli

Sizi de sizde ki yüzük mu engelliyor?:KK64:
 
Kız yaklaşma falan deme vallahi totom pıtpıtlandı ha
Pıtpıtlanma ama tetikte olmakta fayda var , ne sapıklar var gören duyan olur denirse adam istiyor ama duyulmasında çekiniyor diye düşünür yani.
Hiç muhatap olma konuşmaya çalışırsa tersle hiç çekinme ...
Sapık zihniyetli insanlar o kadar çoğaldı ki...
 
Back
X