Marketçi Abi

Ben olsam o markete bir daha asla gitmem.Ama,eşinize şimdi birşey söyleyipte,onun da huzurunu kaçırmayın.Çünkü,bu olanları duyan hiçbir erkek o adamı dövmeden bırakmaz.Başınıza dert almaktansa bir daha gitmemek daha iyi.Mecbur kalırsanızda(komşu,arkadaş vs.gibi) bir tanıdıkla falan gidin.Yalnız gitmeyin.Eşinizle gittiğiniz iyi olmuş.Tırsmış,yapacağı işi şaşırmış falan.Ama,aklında kalbinde pislik olan bir insanın,ne yapacağı belli olmaz.Hiç konuşmayın,kolay gelsin bile demeyin.

Ben olsam o markete bir daha asla gitmem.Ama,eşinize şimdi birşey söyleyipte,onun da huzurunu kaçırmayın.Çünkü,bu olanları duyan hiçbir erkek o adamı dövmeden bırakmaz.Başınıza dert almaktansa bir daha gitmemek daha iyi.Mecbur kalırsanızda(komşu,arkadaş vs.gibi) bir tanıdıkla falan gidin.Yalnız gitmeyin.Eşinizle gittiğiniz iyi olmuş.Tırsmış,yapacağı işi şaşırmış falan.Ama,aklında kalbinde pislik olan bir insanın,ne yapacağı belli olmaz.Hiç konuşmayın,kolay gelsin bile demeyin.
Bundan sonraki duruma göre hala aynı tavrı sürdürürse gitmemeye gayret göstereceğim zaten

O zaman eşin işten dönerken alsın gerekenleri canım , sigaranı da 3 er 5 er al . Çok zorda kalırsan da hani şu internetten sipariş verilen uygulamaları kullan derim. Eşin sakin bir
Hitap şekillerinden pek anlayan bir tıp değil gibime geldi benim
Belli ki bu adam terbiyesiz.Siz de mümkün olduğunca uzak durun.
1 gün önceden Eşiniz herşeyi alıp gelsin.

Dünyanın çivisi çıkmış herkesten her pislik beklenir.

Hayır tamamen dogru anlamıssın tepkinidd eşini yanında göturerek vermissin tamam mecbur gitmek zorundasın anliyırum ama mümkün mertebeb esinin gitmesini sagla örrnek cok fazla seyleri toplu al ve kesinlikle asla vicdan yapma şerefsizmis kafasını kırardım sen gene iyi durmusunn

Belli ki bu adam terbiyesiz.Siz de mümkün olduğunca uzak durun.
1 gün önceden Eşiniz herşeyi alıp gelsin.

Dünyanın çivisi çıkmış herkesten her pislik beklenir.
Kesinlikle haklısın hayatım. Konu sahibi arkadaşımızı tanırım iyi niyetli temiz kalplidir, adam da bunu fırsat bilmiş zaten pis herif.
Böylelerini gerçekten ciddi ciddi azarlayacaksın başka türlü anlamıyorlar.

Bence afallamasıda esini yanında görmüs olmasi ve esinin terslemesi.. beter olsun bacımsın asla abi de deme abi demen bile ben yınede nede olsa abi diyo rahatlıkla sohbet muhabbet konu acarim netıcede her gun gelen müsterim diye düsünüyor. Ve en önemlisi senin yada o serefsizin parmagında yuzuk olmasına asla takılmaz o tıpler insanın içi kötuyse sen alyanlari daya döse parmagına o gene pislik düsünür.

Kesinlikle haklısın hayatım. Konu sahibi arkadaşımızı tanırım iyi niyetli temiz kalplidir, adam da bunu fırsat bilmiş zaten pis herif.
Böylelerini gerçekten ciddi ciddi azarlayacaksın başka türlü anlamıyorlar.
Ah işte bir arkadaş da yazmış böyle ahlaksızların kafasını kırmak lazım. Konu sahibi belli ki fazlasıyla iyi niyetli görünüyor ki ismini sormuş ..
Hiç muhatap olmamak lazım tatlım..

Eşim cinlinin teki valla :KK62:
1- O zaman siz artık o markete gitmediginizde, ihtiyaçlarınızı eşinizden istedikçe daha çok şüphelenmez mi
Neden markete gidip kendin almıyorsun diye sorgulamaz mi ?
2- mümkünse abi, bey, amca vs.hiçbirşey demeyin hatta iyi günler kolay gelsin filan da demeyin, bisey sorarsa kesinlikle muhatap olmayın
3- herkes alyansa sizin kadar anlam yüklemiyor olabilir, kaldi ki hergun haberlerde neler okuyoruz evli ve eşini aldatan kadın ve erkeklerle ilgili, yani muhtemelen sizdeki alyans görmemiştir bile görse de dikkate almamıştır
4- eşinize anlatsaniz nasıl karşılar acaba en iyi siz tanıyorsunuz sonuçta, nedense anlatmak gerekiyor gibi geliyor bana

Yanlış anlamıyorsunuz ve bir dahaki sefere giderseniz de suratınız beş karış, kolay gelsin falan demeden direk sağol falan deyip çıkın. Hatta onu bile demeyin. Böyle insanlar kabalıktan anlıyor maalesef. Ayarsız adam.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.

Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.

Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.

Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.

Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.

Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.

Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.

Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.

Sizce?
Nurcum benim tanidigim nur bu adamin kafadini gozunu kirar brnim bir gun basima esimle alis veris yaparkrn geldi kizim yanimda adam kizimla bana bakarak guldu mal misin dedim direk anam boylelerini kafa giz dalacan hic sevmem boyle tipleri

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.

Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.

Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.

Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.

Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.

Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.

Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.

Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.

Sizce?
Nurcum benim tanidigim nur bu adamin kafadini gozunu kirar brnim bir gun basima esimle alis veris yaparkrn geldi kizim yanimda adam kizimla bana bakarak guldu mal misin dedim direk anam boylelerini kafa giz dalacan hic sevmem boyle tipleri

Ya boyle seylerle insani tedirgin ediyorlar . 3 5 keredir alisveris yaptigim tezgahta iyi bi cocuk vardi pazarda saygili . Neyse bugun gene o tezgahtan alisveris yapcam baska bi arkadasi dha var calisan ondan istedm.alacagm seyi vermedi bekliyorum derken diger cocuk ablanin istedgni verdin mi dedi gayet duzgun obur arkadasi da yok seni versin dedi sen daha guzel veriyomussun dedi kalakaldm cocukda efendi bi cocuk duzgunce hazirla di buyur abla dedi . Digerine ifrit oldum yanii hic mi carsiya pazara da gitmicez anlamiyorum ve gelecekten cocugumu buyutmekten cok korkuyorm

Back
X