- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
Merhabalar arkadaşlar konuyu buraya açıyorum bu bir dert mi aslında bilmiyorum yanlışsa taşınabilir , ben markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum yani çocuk dediğimde 24-25 yaşlarındadır diye tahmin ediyorum sanki bana karşı bir ilgisi var. Hazirandan beri çalışıyor markette ve beni gördüğünde devamlı bana bakıyor , benim olduğum reyonlara geliyor ,yanımda durup ürünlerle ilgileniyor. Yanından geçerken arkadaşları hep ona ismiyle bağırarak sesleniyorlar , hatta bir kere bu hoşlandığım şahıs dedi ki arkadaşına tam ben ordan geçerken bana bakıp; gelirse beni ara dedi, vardiyalı çalışıyor her hafta vardiya değişiyor, şimdi sabahtan dörde kadar markette, ben hep onun markette olduğu zamanlar da gidiyorum markete, uzaktan falan beni gördüğünde hep bana bakar,dışarda da karşılaştığımızda dönüp hep bana bakar, ben de dışardan ciddi bir tip duruyorum diye düşünüyorum . Yani hoşlansa bile söyleyemez belki . Hem markette söyleyemez sonuçta çalıştığı ortam , sizce onunla nasıl iletişime geçsem ? Konuşmak istiyorum onunla , bana taktik verrir miisinz ? Yani ben daha önce böyle olmamıştım herhalde, ciddi bir ilişkiden çıktım bir sene olacak nerdeyse. Hayatıma kimseyi almadım , bankada çalışırken çalışma arkadaşlarından olsun müşterilerden olsun çok kişi tanışmak istedi ama ben istemedim kimseyi ama şuan gerçekten baya etkilendim ondan.. Sizce nasıl yol izlemeliyim ona nasıl cesaret verebilirim eğer benden hoşlanıyorsa benimle tanışması için ? Adım çıksın istemiyorum mahallede tanıınmış kişiliklerdeniz aile olarak.. Görüşlerinizi bekliyorm . .