• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum

Bence yüksek bi rafa uzan boyle yuksekte duran birseyi almaya calis belki yardima ne gelir. Veya biseyleri devir. Ellerini doldur iyice elinden cam kavanoz fln dusur..kirilcak bisi.. toplamaya calis felan. Sonra ondan degilde baska isciden yardim iste. Ilgileniyorsa zaten hemen o gelir :p

Öyle kavanoz kırılacak bişi de düşüremem ki herkes toplanır başıma:) şampuan felan dusurebilirim ama güzel fikir ay neler konuşuyorum neler diyorum suan :) o üst raflara uzanma işini bende düşündüm ama aramızda pek boy farki yok :KK48:

onu yapma bir tuhaf oluyor gerçekten.arkadaşım garson bir çocuktan hoşlanınca ben adı soyadıyla seslendim.sonradan düşündükte rezillik oldu.çocukla sevgili oldular ama kız sürekli laf atıyordu :) nasılsınız falan diye.kafe kapanana kadar oturup uyukluyorduk nerdeyse.ama çocuk baya gülmüştü o hallerine

Vazgcetim :)

Ee guzelim surekli bana bakiyor,arkadaslari adini soyleyip guluyor falan hoslanmayan erkek niye boyle davransinki?hem eften puften biseyler sorup ta konusmaya calissan bu defada diyecek kiz benle konusmak icin bahane ariyor diyecek ee bence sadece gulumsemen,komik duruma dusmenden daha iyidir guzelim yinede sen bilirsin

BBaşka arkadaşım olsaydı aynı durumda derdim senden hoşlanıyor diye ama şimdi konu kendim olunca diyorum ki bana psikolojik mi böyle geliyor:)

Öyle kavanoz kırılacak bişi de düşüremem ki herkes toplanır başıma:) şampuan felan dusurebilirim ama güzel fikir ay neler konuşuyorum neler diyorum suan :) o üst raflara uzanma işini bende düşündüm ama aramızda pek boy farki yok :KK48:

Boy farki olmasa bile...merdivenle fln yardimci olabilir...
Boyle recel kavanozu felan kirabilirsin mesela sonrada silmek icin bisiler isteyebilirsin...duruma göre...yakininda o varsa ondan istersin. Birazcik kafanda canlandir mumkun oldugunca doğal olsun. :)

Hayır maalesef adını biliyorum ama soyadını bilmiyorum . :)

Adını faceden arat sonra calisyigi marketlerde arat belki bilgilerinde vardır.
Şehir falan olarak arat :D
Şampuan düşürme yöntemi olabilir :D

Sen simdi bu cocugu görmek icin ne paralar harcamis cebinde para birakmamissindir :KK53: git bitmis bir ürünün daha kalip kalmamis oldugunu sor :KK53: bir müsteri gibi yok bunlarda hemen bitiyor felan de yoksa bitcek paraciklar :KK8:

Olmayan bir ürünle ilgili bir şeyler sor.Sonuçta gelecek mi ne zaman gelir gibi konuyu uzatabilirsin diye düşünüyorum. Eğer o da uzatırsa ilk muhabbeti başlatmış olursun. Ben de eşimi markette görüp aşık olmuştum. Konuyu okuyunca o günler geldi aklıma...

Kredi kartiyla alisveris yap bir kere. Kartla alisveris yapmadim ama senin isim soyisim cikiyordur herhalde fişi verirken? Bir onu dene. Isim soyisim ogrendikten snra bir sey yapmiyorsa birak ugrasma.

Kredi kartiyla alisveris yap bir kere. Kartla alisveris yapmadim ama senin isim soyisim cikiyordur herhalde fişi verirken? Bir onu dene. Isim soyisim ogrendikten snra bir sey yapmiyorsa birak ugrasma.

Kasa da olsa onu yapardım :) ama kasada görevli değil . :)

Kasa da olsa onu yapardım :) ama kasada görevli değil . :)

Bugun sana bir yasadigimi anlatiyim. 1 aydir bi cocukla konusuyordum. Beni her gun arayip mesajlar atiyordu. Ama dis gorunusunde icime sinmeyen seyler vardi. Gorue konusu acildiginda gecistiriyordum. Bir sebepten tartistik iki uc gun konismadik. Faceboolum olmadigi icin hic faceten bakamamstim. Pazar aksami bir baktim 2009dan beri iliskisi var yaziyordu. Dun yazdiginda ogrendigimi soyledm ve heryerden birbirimzi sildk. O kdr iyi davraniyordu ki sanirsn hayatinda kimse yokk. Boyle sadece bakmasina hemen aldanma yani canim sende hayal kirikligna ugrama benjm gibi. Cok begeniyorsa istiyorsa gelir konusr anacm cesaretli olsum biraz. Hic hareket yoksa vardr hayatinda birileri

Adını faceden arat sonra calisyigi marketlerde arat belki bilgilerinde vardır.
Şehir falan olarak arat :KK70:
Şampuan düşürme yöntemi olabilir :KK70:

Aratmadımmm mi sanıyorsun:KK33: bizim mahallede o market in iki ayrı Şubesi var diğerini buldum faceden sayfa açmış lar ona ,belki orda da tanıdıkları vardır diye dusundum orda calisan insanların profiline girip arkadaşlarına bile baktım arkadaşları kapalı olanların begenilerine baktım ama sonuç yok:KK70:

Bugun sana bir yasadigimi anlatiyim. 1 aydir bi cocukla konusuyordum. Beni her gun arayip mesajlar atiyordu. Ama dis gorunusunde icime sinmeyen seyler vardi. Gorue konusu acildiginda gecistiriyordum. Bir sebepten tartistik iki uc gun konismadik. Faceboolum olmadigi icin hic faceten bakamamstim. Pazar aksami bir baktim 2009dan beri iliskisi var yaziyordu. Dun yazdiginda ogrendigimi soyledm ve heryerden birbirimzi sildk. O kdr iyi davraniyordu ki sanirsn hayatinda kimse yokk. Boyle sadece bakmasina hemen aldanma yani canim sende hayal kirikligna ugrama benjm gibi. Cok begeniyorsa istiyorsa gelir konusr anacm cesaretli olsum biraz. Hic hareket yoksa vardr hayatinda birileri

Bende iste soyadını bilsem faceden Araştırıcam sevgilisinin olup olmadığını öğrenmis olsam ona göre davranırdim ama soyadını da nasıl öğrencem

Sen simdi bu cocugu görmek icin ne paralar harcamis cebinde para birakmamissindir :KK53: git bitmis bir ürünün daha kalip kalmamis oldugunu sor :KK53: bir müsteri gibi yok bunlarda hemen bitiyor felan de yoksa bitcek paraciklar :KK8:

Annem sağolsun her gün illa alınacak bişeyler buluyor eskiden gitmezdim pekte şimdi hemen ben gideyim diye atliyorum hatta az önce de deterjan alıncak yarin dedi bende tamam ben hemen giderim sabah dedim iyi Ki annem böyle yoksa paraciklar benden giderdi dediğin gibi :KK70:markettekiler de dicek bu kkız her gün burda diye :KK53:

Aratmadımmm mi sanıyorsun:KK33: bizim mahallede o market in iki ayrı Şubesi var diğerini buldum faceden sayfa açmış lar ona ,belki orda da tanıdıkları vardır diye dusundum orda calisan insanların profiline girip arkadaşlarına bile baktım arkadaşları kapalı olanların begenilerine baktım ama sonuç yok:KK70:

Vov bu nasıl bi azim :D
Bence sen isimli kolye al tak :D
Sonra bi arkadasınla git oraya muhabbet edin arkadaşından desin ki
- sizin ağaoğlu sülalesi böyle hepiniz boylesiniz :D
Ağaoğlu deneme takılma ilk o soyad geldi aklima orda kendi soyadin olucak :D :D
Bizim müstakbel enistede duyuciiiikkkk seni sosyal medyada ekliciiikkkk :D :D

Dediğin gibi dışardan sert duruyo san çekin mistir. Bence markete git ve ona sanki bilmiyomus gibi bişey sor oda gelip yardimci olur tsk et sonrada bi başlangıç olsun :)

Back
X