• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum

bir zamanlar markette çalışmıştım.bende çok dikilirdim bakınırdım ama bi müşteri bana bakıp rafların arada dolanırsa oyalanırsa hırsız sandığımız şüphelendiğimiz içindi :)) yoğun olur akşam saatleri o saattte git.en son sıraya geç.sıra sana geldiğinde sizinde işiniz çok zor akşam vakti olunca insanlar iş çıkışı tabi geliyorlar,neyse iyi akşamlar kolay gelsin sana de :) emin ol ilk sen ona laf atarsan yavaş yavaş konuşmaya başlarsınız.Sen müşteri olduğun için ilk adımı ondan beklemek zor.he ya da git direkt ben kontor attrmak istiyordum de.sonra dikil orda,çıkar telefonunu tamam gelmiş de kendine attırdığını anlasın:)) istiyosa yazar ;)

Bisey sormana gerek yok kiz:KK48:sana baktiginda gulumseyerek karsilik versen yeter goz temasini kurmalisin yanliz:oops:

Hoşlanmıyorsa benden öyle yapmam da doğru olmaz sanki ay çok tuhaf durumdayım napsam bilmiyorum aslında hoslandigini bilsem dediğini yapabilirim de Hoşlanmıyorsa yapmam bu da benim değişik bir huyum:)

Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)
Üfff adim çıkar ne demek;) gir muhabbete zaten gidişat gösterir, hoşlanmıyorsa arkadaş olursunuz, ki anlattığına göre hoşlanıyor. Ya çekinme ha .

Çok güzel bi fikir :) tesekkurleer☺

onu yapma bir tuhaf oluyor gerçekten.arkadaşım garson bir çocuktan hoşlanınca ben adı soyadıyla seslendim.sonradan düşündükte rezillik oldu.çocukla sevgili oldular ama kız sürekli laf atıyordu :) nasılsınız falan diye.kafe kapanana kadar oturup uyukluyorduk nerdeyse.ama çocuk baya gülmüştü o hallerine

Hoşlanmıyorsa benden öyle yapmam da doğru olmaz sanki ay çok tuhaf durumdayım napsam bilmiyorum aslında hoslandigini bilsem dediğini yapabilirim de Hoşlanmıyorsa yapmam bu da benim değişik bir huyum:)
Ee guzelim surekli bana bakiyor,arkadaslari adini soyleyip guluyor falan hoslanmayan erkek niye boyle davransinki?hem eften puften biseyler sorup ta konusmaya calissan bu defada diyecek kiz benle konusmak icin bahane ariyor diyecek ee bence sadece gulumsemen,komik duruma dusmenden daha iyidir guzelim yinede sen bilirsin

Yanindan gecerken gülümseyerek merhaba yada kolay gelsindiyebilirsin, sonucta o kadar bakismissiniz, sen öyle diye diye belki o da sana iyi aksamlar falan der, öyle alisirsiniz birbirinize, sonra o ilk adimi atmakta zorlanmaz

Ben bu konuyu kızlar soruyorda da görmüstüm sanki :)

:63:Bence pardon bakarmisiniz su urun nerde diye sormalisin.
Taktik bu artik galibaki, 100 metre oteden anlasiliyor. Niyetin baska olmasa bile garip garip bakiyorlar.

Super markette bisey sormak istedgim vakit en yakinimdakine soruyorum.
Eger erkekse birden donup bakiyor yuzume oyle garipce. Oysaki gercekten bisy ariyodum. Her seferinde pisman oluyorum bisy sorduguma:63:.

Yada bende sahsen buyuk bi magazada calisiyorum. Gelip ozellikle bana soruyorlar marokan ve turk erkekleri. Ben konusurken yuzumu inceliyorlar, gulumsuyorlar.
Hayir ne guluyon?:KK34:

profilindeki fotodan kardesi rahatsiz olan konu sahibesi sandim o_O sakincasi yoksa degistir canim karistirabilirler bir anlik

Bence yüksek bi rafa uzan boyle yuksekte duran birseyi almaya calis belki yardima ne gelir. Veya biseyleri devir. Ellerini doldur iyice elinden cam kavanoz fln dusur..kirilcak bisi.. toplamaya calis felan. Sonra ondan degilde baska isciden yardim iste. Ilgileniyorsa zaten hemen o gelir :P

bir zamanlar markette çalışmıştım.bende çok dikilirdim bakınırdım ama bi müşteri bana bakıp rafların arada dolanırsa oyalanırsa hırsız sandığımız şüphelendiğimiz içindi :)) yoğun olur akşam saatleri o saattte git.en son sıraya geç.sıra sana geldiğinde sizinde işiniz çok zor akşam vakti olunca insanlar iş çıkışı tabi geliyorlar,neyse iyi akşamlar kolay gelsin sana de :) emin ol ilk sen ona laf atarsan yavaş yavaş konuşmaya başlarsınız.Sen müşteri olduğun için ilk adımı ondan beklemek zor.he ya da git direkt ben kontor attrmak istiyordum de.sonra dikil orda,çıkar telefonunu tamam gelmiş de kendine attırdığını anlasın:)) istiyosa yazar :KK66:

Bu şahıs resmen gözümün içine bakıyor hep yakinimda duruyor ne zaman gorsem bana bakiyor oluyor hirsiz oldugumu dusunebilecegini hic sanmiyorum :) ayrıca dışarda karşılaştığımız da bile bakıyor hatta başını çevirip te bakıyor bugün mola vermiş heralde marketin dış tarafında uzaktaydi yana donuktu ben onu gördüm başta ilk brn farkettim snra o gördü hemen bana doğru döndü yaklaşınca hala bana bakıyordu. Belki psikolojik her hareketini kendime yoruyorum:) söylediğin taktikler güzel ama kendisi kasa da calismiyor :)

Back
X