- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Bisey sormana gerek yok kizAcaba şu nerde bu nerde diye sorsam gülümseyip etkili olur mu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey sormana gerek yok kizAcaba şu nerde bu nerde diye sorsam gülümseyip etkili olur mu :)
Bende öyle dusundumBi ürünün reyonunu falan sorun ne biliyim![]()
24 yaşındayimkac yasindasin peki
Sen adini soyadini duyursan o eklese ilk adimi o atsa .Yaninda bir arkadasini gotur sakayla karisik adinla soyadinla hitap etsin olur mu ki![]()
Hm yasin o kadarda kücük degilki. Ama sanirim ailen bu konularda sert. Ilk adimi atma o zaman ondan hoslandigini belli etmeye calis eger oda senden hoslaniyorsa elbet konusacaktir.24 yaşındayim
Bisey sormana gerek yok kizsana baktiginda gulumseyerek karsilik versen yeter goz temasini kurmalisin yanliz
![]()
Üfff adim çıkar ne demekMalesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)
Çok güzel bi fikir :) tesekkurleer☺
Teşekkür ederim yorum için :)Hm yasin o kadarda kücük degilki. Ama sanirim ailen bu konularda sert. Ilk adimi atma o zaman ondan hoslandigini belli etmeye calis eger oda senden hoslaniyorsa elbet konusacaktir.
Üfff adim çıkar ne demekgir muhabbete zaten gidişat gösterir, hoşlanmıyorsa arkadaş olursunuz, ki anlattığına göre hoşlanıyor. Ya çekinme ha .
Rica ederim umarim ise yararÇok güzel bi fikir :) tesekkurleer☺
Ee guzelim surekli bana bakiyor,arkadaslari adini soyleyip guluyor falan hoslanmayan erkek niye boyle davransinki?hem eften puften biseyler sorup ta konusmaya calissan bu defada diyecek kiz benle konusmak icin bahane ariyor diyecek ee bence sadece gulumsemen,komik duruma dusmenden daha iyidir guzelim yinede sen bilirsinHoşlanmıyorsa benden öyle yapmam da doğru olmaz sanki ay çok tuhaf durumdayım napsam bilmiyorum aslında hoslandigini bilsem dediğini yapabilirim de Hoşlanmıyorsa yapmam bu da benim değişik bir huyum:)
bir zamanlar markette çalışmıştım.bende çok dikilirdim bakınırdım ama bi müşteri bana bakıp rafların arada dolanırsa oyalanırsa hırsız sandığımız şüphelendiğimiz içindi :)) yoğun olur akşam saatleri o saattte git.en son sıraya geç.sıra sana geldiğinde sizinde işiniz çok zor akşam vakti olunca insanlar iş çıkışı tabi geliyorlar,neyse iyi akşamlar kolay gelsin sana de :) emin ol ilk sen ona laf atarsan yavaş yavaş konuşmaya başlarsınız.Sen müşteri olduğun için ilk adımı ondan beklemek zor.he ya da git direkt ben kontor attrmak istiyordum de.sonra dikil orda,çıkar telefonunu tamam gelmiş de kendine attırdığını anlasın:)) istiyosa yazar![]()