- 28 Kasım 2020
- 1.005
- 1.788
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu benim seslenene bile bakmıyorum gram kimseye güvenim yokBugun bir yere gittim. Yururken bir kadin bakar misiniz dedi bana dogru gelip göz temasi bile kurmadim kafami cevirip gittim. Kimseyle işim olmaz bu devirde.![]()
bir aılede marketlerin onunde ınsanları durdurup "para ıstemıyorum evde ac cocuklarım var sunu sunu alırmısın" diyerek iyilik yapan herkesi sömürüyorMerhabalar
Ayrıntıya girmiycem. Ama bunu alışkanlık yapıp markette bana bunu alır misin, şunu alır misin diye diye bir ton şeyi manipüle edip aldıran insanlar peyda olmuş. Dikkat edin, ben yandım. Siz yanmayınbugünün derdi ve dersi bu
![]()
Salakmiyiz biz niye alalim al diyen insanaMerhabalar
Ayrıntıya girmiycem. Ama bunu alışkanlık yapıp markette bana bunu alır misin, şunu alır misin diye diye bir ton şeyi manipüle edip aldıran insanlar peyda olmuş. Dikkat edin, ben yandım. Siz yanmayınbugünün derdi ve dersi bu
![]()
Ekonomik sıkıntı ile ne ilgisi var ki. Bildiğiniz arsizlik. Böyle tipler hep vardı. Benim bir arkadaşım da yerlerden para arardı. Biz bisiler ismarlayalim diye manipüle ederdi. İşte şu kadarim var ama şu kadar daha olsa diye diye. Önceleri arkadaş diye konduramaz verirdik. Sonra sonra huyunu anladık. Yine öğretmen arkadaşlarımızdan biri iyi de kazanıyordu özel derslerle falan. Herkese borç takmıştı. İki kişiden üst üste duyunca temkinli oldum. Kitapçıya da baya bir para takmıştı. Neyseki ben dolandırılmadim arkadaşımın biri beni uyarmıştı. Diğer para kaptirani da ben uyardım bir şekilde baskı ile parasını alsın diye. Kaç yıl öncenin olayı. Çevremizde dolandırıcı olmaz zannediyoruz ama hastalık gibi bazısı için. Veya online kumar falan mı oynuyor artık nedir bilmiyorum yoksa para yetirememesi gibi bir durum söz konusu bile olamazdı.Suan cok ciddi ekonomik sıkıntı var aslinda uzucu bir durum. Yoksa cebinde parasi olan niye bi sakiz icin boyle salak hareketler yapsin ki
Evet bir de böyle gururlu dolandırıcılar var. Okula böyle bir çocuk geldi. Çekingen mahcup. Ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum o dönem. İşsizlik nedir bilirim. Ek gibi okullarda diş macunu satıyormuş. Kartını verdi gitar dersi veriyormuş aynı zamanda. Çok mahcup girdi. Gözlerindeki o mahcubiyete üzüldüm. Okula da soktukları için dolandırıcı olduğu aklıma gelmedi. Sattığı diş macunu için de diğer hocalardan biri iyi marka dedi. Ben de o dönem biraz daha diserime bakım yapmak istiyordum. Sene 2009 falan. 1 TL lik dış macununa 10 TL verdim. Bir milyoncuda satılan dandik diş macunuymus. Kullanmadım da korktum nedir ne değildir. Kartında numarası vardı geri aradım işte arkadaslarda istiyor macunu begenmisler falan diye..gelirse paramı alayım diye. Gelmedi tabi ki. Google'dan öğrenmiştim zaten dolandirildigimi. Macunun markasına bakayım derken bu yöntemin dolandırıcılık yöntemi olduğunu anladimHahabeni de böyle kandırdılar. Dedim ki çöpten yemek arıyor bak ne gururlu. Eşim de yardım etti sonra farkettik ki her gün aynı yerde özellikle insanlar geçerken çöpten yiyecek çıkartıyor
![]()