Markette tartisma sizce kim haksiz ???

Ben böyle durumlarda senin olaydaki gibi çirkefine denk gelmemek için susuyorum. Geçerse geçsin napim, demek işi acele diyorum. Ha belki de sırf çakalliğına yapıyor ona da bisey diyemem, kendi vicdanı.Ayıp ediyorlar, sonra bi de üste çıkıyorlar, bedduayı sen yiyosun işte.

Beddua aldim diye dusunmuyorum . Duzgunce sordugum anda ki aldiklarimi hisimla alip one atmasi benim icimi rahatlatiyor.haksiz olmadigimdan emin oldugum icin de vicdan yapmiyorum bu konuda.Bende Allah a havale ettim ama onun gibi bagirarak degil kendi icimde.

En nefret etdigim insan tipi kasa da önüne gecenler nefret ediyorum gercekten ve onlari Allaha havale ediyorum hak yiyorlar icleri rahat mi baska insanlari bekleterek isini erken bitirmek

• Beğen
Reactions: KV_
Ben olsam niye önüme geçtiniz diye sormazdım bile. Altı üstü 1 dakika daha bekleyecektiniz. Bu kadar sabırsız tahammülsüz olmayalım. Ne gerek varmış şu kadar laf dalaşına falan.

ben böyle düşünmüyorum. ve maalesef bizim ülkemizde 'sıra beklemek' normal bişey değil.
sürekli bürilerinin hakkını yeme gibi durumlar. sonuçta orada bi sıra var. belki o bayan konu sahibine sorsa 'acelem var sizin önünüze geçsem sorun olur mu' diye konu sahibi olumlu cevap vericek.

iletişim eksikliği ve ezmezsem ezilirim mantığı..

konu sahibi gayet haklısınız ve hakkınızı aradığınız ve susmadığınız için tebrik ederim.

kim once siraya gecerse sira onundur ve isterse kendisi teklif eder buyrun gecin diye. Hic kimse kusura bakmiycak eger benim bir dakikam sorun degilse bende onun beklemesini sorun etmem BEKLEYECEK! Boyle saygisiz insanlardan sitkim siyrildi . :duduk:

ben sabırlı olup beklıyorsan arkamdakıde benle aynı hakka sahıp oda sabırla sırasını bekleyecek
oldu sesımı cıkarmıyım o gecsın onun onune dıgerı gecsın hatta hepsı tepeye cıksın ben en ıyısı posetı bırakım eve gıdım der oyle dusunurdum
haksızlıga tahammul edemem

Bazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedim:KK70: bekledi paşa paşa.
iyi yapmisin iyi bir ders almistir o kadin

Sonuna kadar haklısınız. Millet aman bir dakika için hiç gerilim çekemem dedikçe böyle arsızlaşıyor bu tipler.
Efendi gibi gelip tek bir şey aldım geçebilir miyim diyene elbette buyrun derim, yada yine efendi gibi gelip arkamda duran kaynak yapmayana da lütfen geçin derim. Ama yandan geçip beni aptal yerine koyana da müsaade etmem. Herkes tadımız kaçmasın dedikçe tepemize çıkıyorlar, herkes kurallara uyacak. Uymuyorsa da sonuna kadar kavga ederim yaşına başına da bakmam. Sıra beklemede uyanıklığa hiç tahammül edemem. Milletin bir akıllısı da onlar değil.
Çok iyi yapmışsınız gerçekten yer vermeyerek

bu tiplere karsilik verince daha da arsizlasiyorlar besleniyorlar resmen
Toplulukta oylelerine yok muamelesi yapmali
En guzeli ses etmeden tekrar onune geçmek hic cevap vermiceksin bakmicaksin :KK48:

Iyi ki de susmamissiniz,ne munasebet canim herkes kendini akilli saniyo .

Markette bi haddini sirasini bilmeyen insana bi de atarli kasiyere hic dayanamiyorum aninda sinirim zipliyo.
o atarli kasiyerlere ayri bir sinirliyim zaten bugun markette bekliyorum baktim sira cok bide bakiyorum gelenlerde olcak gibi ikinci kasayi acmiyormusunuz dedim kasiyer hanim geldi bi arfali tafrali gelisi var bir sey demedim.
haa bu arada ekmegini hakkiyla kazananlara asla bir diyecegim ilerde belki benimde meslegim kasiyerlik olucak. kendi alaninda is bulamazsam bu meslege yonelicem cunku. kasiyerlik cok is bulunan bir alan

Merhaba hanimlar
Aksamustu is donusu markette alisverisimi yaptim kasaya gittim sirami beklerken hooop onume bi kadin gecip zaten onumde olan kadinin yanina durdu.Beraberler sanirim diye ses etmedim bekledim.Beraber olmadiklarini gorunce niye onume gectiniz diye sordum.hemen aldigim bikac parca seyi eliyle firlatir gbi all gec filan gbiisinden bi hareket yapti.zaten ben yandaydim filan dedi.halbuki arkamdan geldi yalan soyluyor.ben size sordum soyleseydiniz yandaydim diye dedim.bana saygisiz filan demeye basladi yasi buyuk olunca bana pis insan demeye kadar ileri gitmeyi hak gordu kendine surekli laf sayiyor.siz bana boyle yaptiniz diye ayni sekilde onun kasada duran aldiklarini ittim nasilmis dedim.o sirada isim de bitmisti hala Allah in adini agzina alip Allah a havale ediyorum filan diyor.bu insanlarin aklina Allah sikisnca geliyor hak yemeye kalkarken gelmiyor asabimi fena bozdu aksam aksam...
gayette haklisin hersey bunlarin hakki zaten egoist insanlar gorgusuzler gerci kimseye birsey denmiyor insana bicagi sapliyorlar alakasiz seylerde dikkatli olmak gerek.manyaklasti millet :bicak:

bne yurt disinda yaisyorum
TR ye izine geldigimizde esimle agzimiz açik kaliyor
gozumuze baka baka onumuze geçiyor insanlar
biz o soku atlatana kdr da çikip giidyolar zaten
burda asla bpyle bisey olmaz o yuzden sok yasiyoruz birazda
saygisilzigin dik alasi bu yaptigi siz haklisiniz
ama herkes boyle oldugu için SIK karsilasilan bi durum oldugu için alisik olmaniz lazim aslinda daha az fevri yaklasabilmeniz lazim

Anlamış mı peki? Bide hakaret etmiş haklı gibi. Allaha havale etmiş falan. Sonuçta konu sahibi yine zararlı çıkmış

Anlamıştır tabi tepki görünce bir daha yaparken 2. kez düşünür. Kimse see çıkarmazsa insanlar gemi azıya alıyor.

Allaha havale etmişmiş de neymiş Allahın işi gücü yok sıraya kaynak yapan kocakarıların şikayetlerini dinliyor? Konu sahibi niye zararlı çıksın ki, krallar gibi had bildirmiş.

Anlamıştır tabi tepki görünce bir daha yaparken 2. kez düşünür. Kimse see çıkarmazsa insanlar gemi azıya alıyor.

Allaha havale etmişmiş de neymiş Allahın işi gücü yok sıraya kaynak yapan kocakarıların şikayetlerini dinliyor? Konu sahibi niye zararlı çıksın ki, krallar gibi had bildirmiş.

Bu tur teyzeler her turlu dua ve beddualarinin tutacagindan o kadar emin ki. Halbuki bastan kasada kuyruk olmasin diye dua etseler...

Bazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedim:KK70: bekledi paşa paşa.
Ay nasil garip biriymis boylesinede hic rastlamadim benim aldiklarim epey fazlaysa bende sirami veririm sira verdiklerim nerdeyse sarilcak kadar mutlu olurlar:)

Back
X