- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi Quennhazel
İnsan kibar olur acil olduğunra bir iki parça seyi bir sepetle bekleyen insana sorar cevaba göre davranırım biraz kibar olsalar keske
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya neden öyle diyorsun canım kimse kimseye haddini bildirmesin o zaman herkes at koştursunBen de neden onume gectin demezdim. Gereksiz tartisma olmus.
Laftan anlayacak biri olsa onune gecmezdi.
En fazla 1 dakika beklemek kimseyi zarara sokmaz bence.
İstanbul'da arka kapıları açmazlar sadece ön kapı açılır bu yüzdenYa neden öyle diyorsun canım kimse kimseye haddini bildirmesin o zaman herkes at koştursunbide biz izmir sıcağında otobüsün açılmasını beklerken arka kapıdan binen uyuzlar yok mu bi gün saçını başını yolucam onların
![]()
İstanbul'da arka kapıları açmazlar sadece ön kapı açılır bu yüzden![]()
Sırada kaynak yapmayı sevmem hiç yapmadım da, bir sefer otobüsün orta kapısını yanlışlıkla açmıştı kaptan, ben de gayrı ihtiyari binmeye çalıştım tam binerken kapattı az daha sıkışıyordum. Yani artık kaynak yapmak otomatiğe mi bağladı diyorum![]()
Metrobüsten alışkanlık burada orta arka kapılara saldırma. Sen de orta kapıları bekle en garantisi vallaİzmir de çok olur arka kapı veya orta kapı açıkağızlarına ıslak terlikle vurucaksın
![]()
Tabakhaneye b.k yetiştirmek bu olsa gerekAha tam da daha dün manavda buna benzer bir şey yaşadım. Alacaklarımı aldım, tarttırıyorum. Bir kadın geldi, elinde tek bir poşet var. İzin filan istemeden önüme atladı, izin istese geçsin tabi, ne olacak. Ama nerede o insanlık... Israrla araya sıkıştırmaya çalışıyor poşetini, şunu tartta gideyim diyor. Neyse, manav sıraya yönlendirdi kadını. Sonra kasaya geçtik. Baktım yine bu, gelmiş önüme atladı. Kasiyer, hanımefendi sıraya geçin, diyor. Şunu alıp gideceğim diye diretiyor kadın. Neyse ben de "Hanımefendi kraliyet ailesinden sanırım, önceliği var, biz eşek gibi bekleriz, ne olacak," dedim. Kadın bozuldu, suratından belli ama burun gökten inmiyor. Neyse neticede ben çıkarken, o hala bekliyordu. Yani sıraya girse çoktan halletmişti işini ama bir aristokrat asla sıraya girmez tabii, o da haklı.![]()
Izin istese verirdim inanin gecebilir miyim diye ben haksizliga tahammul edemiyorum susamadim o an sormadan duramazdim
o atarli kasiyerlere ayri bir sinirliyim zaten bugun markette bekliyorum baktim sira cok bide bakiyorum gelenlerde olcak gibi ikinci kasayi acmiyormusunuz dedim kasiyer hanim geldi bi arfali tafrali gelisi var bir sey demedim.
haa bu arada ekmegini hakkiyla kazananlara asla bir diyecegim ilerde belki benimde meslegim kasiyerlik olucak. kendi alaninda is bulamazsam bu meslege yonelicem cunku. kasiyerlik cok is bulunan bir alan
en ıyısını yapmıssınızBazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedimbekledi paşa paşa.
ya ne güzel herkes sadece laf söylüyor bakış atıyor vs ben sinir krizi geçiriyorum elime koluma hakim olamıyorum ya omuzuna tık tık tık yaparım ya elimdeki fırlartırımyanından geçerken bi omuz atarım
ne kıroluk![]()
yaşlıysa falan çemkiririm ama genelde dövesim geliyor. otobüsler de marketlerde de hiç sinirime hakim olamıyorum yani yanımda eşim olmasa eliyle beni çekmese kendi tarafına saçından tutup yolarım o derece sinirlerim bozuluyor böyle durumlarda
![]()